S.O.S או- סיפור הIVF השני

yaelhul

New member
עמיתה, אני מתגייסת למאמץ ההסברתי

שלך, גם אם במישור הרעיוני בלבד. מעשית - אין לי תרופות כאלה, אבל אני מחזיקה אצבעות לך ולרירית שלך, שבאמת חסר לה שתכשיל את המשימה... שיהיה בהצלחה, ובעיקר - שתרגישי טוב בקרוב כדי לקלוט את שלושת המופלאים. יעל.

yaelhul

New member
../images/Emo32.gif אני מדוכאת באופן רשמי

אבל את האישור לכך קיבלתי מטכנאית האולטרסאונד ולא מהפסיכולוג, כך שאלה בעצם חדשות טובות. זו בעצם הדרך שלי לספר לכן ש-IVF ראשון יצא לדרך. מחרתיים מתחילה להזריק כמות מדהימה (בשבילי) של 3 אמפולות פוסטימון ביום. עד כאן מהשטח. יעל.

יעלי - אני מטילה עלייך

"איסור דיכאון"!!!!!!! מפה והלאה, רק אופטימיות, כמו שאני מכירה אותך (ולפי מה שאני שמה לב בפורום - את לא מהפסימיות).
מאחלת לך יבול גדול של
ועוד יותר , מאוחר יותר כמובן, של
או
(בשבילי זה תאומים/תאומות, כן???) אני מחכה לך מעבר לסיבוב, הבאה בתור למירוץ השליחים של IVF, אז תבצעי סיבוב מרשים, כדי שיהיה לי ממי ללמוד!!!!!!!!
בהצלחה, מתוקה, במירוץ הראשון!

yaelhul

New member
תודה רומיקה ../images/Emo13.gif

אני דווקא מאד אופטימית. אלה רק השחלות שלי שמדוכאות מהדקפפטיל הארוך, וזה בדיוק איך שהן צריכות להיות כדי שנוכל להתחיל. אז אל דאגה ותודה תודה על האיחולים
יעל

אם כבר אז יש לי שאלה של טירונית

את מרגישה שינויים בגוף שלך עקב הדיכוי?? נאמר לי שאני ארגיש, אולי, כמו ב"גיל המעבר"! לא רוצה!! יש לי עוד 20 שנה לפחות!! למה אני חייבת לסבול מגלי-חום וכל מני דברים כאלו??(כאילו שאין לי גלי חום כבר עכשיו, מהקייץ הפתאומי שנחת עלינו)
את חווה תחושות כאלו או שזאת רק אופציה???

מרב.

New member
רומיקה, אחותי,

הדיכוי תלוי הן בחומר הדיכוי שניתן לך, והן בך. לי לא היו שום תופעות לוואי מההורמונים עד עכשיו- וגם אין לי מהדיכוי, כך שזה באמת אינדוידואלי, ולעומת זאת, יש הורמונים שידועים כגוררי תופעות לוואי, כמו הדקא הארוך. התחלת כבר לעשות "שוםינג בתי חולים"?

מרב.

New member
הכוונה

לבדוק בתי חולים לפני שמחליטים על אחד מהם. את יכולה להיפגש עם מחלקות ה-IVF לפני שתחליטי באיזה בית חולים לבחור. או שאולי לאחר הפרשיה האחרונה שהיתה לך יחליטו לתת צ´אנס לעוד הזרעה? מרב

אוקיי. הבנתיס.

נראה לי שאמשיך בפרטי, כמו עם ההזרעות (הכל תלוי אם אוכל "לגרד" עוד כסף מתחתית החשבון...LOL...ובאמת, נכון, אנחנו מתלבטים עם סיבוב נוסף לפני שנעבור אוניברסיטה...

נועם@בת

New member
גו יעלי גו ../images/Emo45.gif

שהדיכוי הזה יגמר בפריחה אמיתית, ובילד שיקרא לך אמא
מקווה שהפעם ילד מהר, חלק ופורה.
ענק נועם

עמית@

New member
ברוח הימים הללו "יחי הדיכוי"!

עכשיו רק נותר לגדל ולצמח את הזקיקים, למרק את הרירית וקדימה לדרך.
עמית

יפעתי&

New member
עמיתוש - מקווה שאת מרגישה טוב

ושההחזרה תתבצע בזמנה ובמועדה ושהרירית התעבתה ויפתה כי הפעם זה הפעם, חייב להיות
מחזיקה לך את כל האצבעות ושיהיה
בהצלחה| (לפי היבול, יהיו לך תאומים, תאומים ושוב תאומים...
) שנשמע ממך רק בשורות טובות

Jessie

New member
תודה רבה לכולם(עמית בשם של האח)

נראה לי שמרוב הודעות תמיכה הרירית שלי הסמיקה והשמינה מעונג תודה!

נועם@בת

New member
עמית, כדי להחליף שם עליך לרדת

לתחתית העמוד וללחוץ על החלף שם משתמש ממש לא מסובך
נועם

עמיתי יקירתי

אין לי פרוגינובה וכו´ אבל רוצה לאחל לך טיפול מוצלח, רירית מהממת והריון.... תשתי הרבה ותנוחי. המון בהצלחה. נשיקות זוהרה

טלי2

New member
עמית יקרה ../images/Emo39.gif

רק היום ועכשיו קראתי על קורותיייך בימים האחרונים, מקווה שהבחילות ויתר התופעות חלפו עברו, וחוץ מזה אני מאחלת לך שההחזרה תצליח, ושהרירית תענה לחיזורינו, ושתסכים להתעבות, הרבה הרבה הצלחה!

למעלה