SafeSex

צלליתה

New member
SafeSex

דברים קורים, ואני חושבת, טוב, קרה, החיים מפתיעים. אבל שמשהו חוזר פעם אחר פעם אחר פעם אני צריכה להתחיל להבין שיש פה תבנית וכדאי מאוד שאפשפש במעשי. מיד אחר הגרושים פגשתי את רוני, שלגמרי לא היה מתאים לי, משום בחינה, אבל רוני הוא איש מצליח נוטף כריזמה, והיה קשור איך שהוא לאקס שלי, בדרך שהפכה אותו (את רוני) לאטרקטיבי בעיני, ובסוף אמרתי כן. אני אמרתי כן, ורוני אמר: או שאני מוריד את הקונדום או שאת הולכת מפה. אז הלכתי. ספרתי את הספור הזה לכולם, בתדהמה, בעלבון, בצחוקים. והנה הספור הזה חוזר פעם אחר פעם אחר פעם. נדמה לי שזה היה באחד מגלגולי הפורום הזה שספרתי על הפסיכולוג, מרצה באוניבריסטה, שאמר או בלי קונדום או שתלכי (אני הלכתי). אז זה הספור של החיים שלי כגרושה. פה ושם פוגשת גבר שמוצא חן בעיני.והמיטה נגמרת בטרם התחילה כל חודו של קונדום. תגידו, אני האדם היחיד במדינה הזאת שחושב שבלי קונדום זו פריבילגיה לגבר קבוע? (אחרי בדיקות......) (כל האמור לעיל הוא במקום לספר על הרומן שלי עם אבי שנגמר בערך לפני שהתחיל, בדיוק על הענין הזה).

מוזר מוזר

כי חשבתי על זה אתמול בערב. החלטתי ביני לבין עצמי שבפעמים הבאות אני מתעקשת על קונדום. היו פעמים שהתעקשתי והיו פעמים שלא. לפעמים התעקשתי עם בן אדם בהתחלה ואז ויתרתי ובדיעבד אני לא יודעת למה ויתרתי - לא היתה סיבה אמיתית לותר, לא נערכו בדיקות וכלום. סיכון. מצד שני, וואלה, גם אני שונאת לעשות את זה עם קונדום. זה פשוט פחות, הרבה פחות, הרבה הרבה הרבה פחות כיף. ולפעמים ממש מציק. לא יודעת מה להגיד לך, היתה פעם אחת שבגלל הדרישה שלי לא היה בסוף סקס. לא הצטערתי. אולי זה מכשיר סינון יעיל? המממ... אבל אכן קשה לי להתחייב גם בפני עצמי שאתעקש. אמרתי כבר שאני שונאת? ומה על אבי? זה מאוד מצער אותך, או מרגיש לך שסונן מישהו לא מתאים?

צלליתה

New member
הכל אודות אבי

פגשתי אותו בערך כאשר דברו פה על הפכים נמשכים. זה לא בדיוק הפוך, אלא מישהו שונה לחלוטין ברמות החיצוניות. גדל בסביבה שונה, משפחתיות שונה, השכלה שונה, ועוד ועוד. אין לי מושג אם אנחנו הפכים בבפנים שלנו, כי באמת אין לי מושג איזה מין בן אדם הוא. על באמת. השוני הענקי בינינו קצת הטריד אותי, ובמקומות מסוימים מאוד הלהיב אותי. לא חשבתי לרגע שזה היה משהו מאוד ממושך. (האיש רווק. ספר שהוא רווק מבחירה. אני מאמינה לו שזו הבחירה שלו, וגם מאמינה שכך הוא ישאר. לא חושבת שהיום הוא יהיה מסוגל לחיות ממש בזוגיות. למשל, תוך חמש דקות מהרגע שנכנס אלי הביתה פעם ראשונה הוא הדליק אורות בכל מקום, סגר את החימום, שינה את התחנה בטלויזיה, הגביר את הווליום....בטח שכחתי עוד כמה דברים). חשבתי שיהיה לנו כיף ביחד לתקופה מסוימת. אז לא נורא שהתקופה יצאה קצרצרה מאוד. ולעניני קונדום....גם אני מתעבת. אלא שנראה לי שהגבר שמסרב בתכלית הסרוב הוא סיכון גדול. זה שמסכים בלי בעיות הוא זה שזהר בדרך כלל, ואז פחות מסובך לי לוותר.

המממ... אולי את צודקת

מצד שני זה די רולטה רוסית ואין ביטחונות בשום התנהגות. להזכירך, מלבד איידס יש עוד כל כך הרבה רעות חולות על חלקן אפילו האדם הנושא אותן עצמו לא יודע. ובעניין אבי - אוי, זה עניין אישי כמובן, אבל אני לא יכולה לסבול כאלו התנהגויות. את, בכל אופן, לא נשמעת לי שבורה במיוחד. אני טועה?

צלליתה

New member
מה פתאום שבורה

אולי קצת הוקל לי שלא נסחפתי קצת יותר עמוק. בעיקר קצת נגעלת מעצמי, ה"איך יכלתי" המפורסם.

גריפון

New member
עם או בלי?? יש פה שאלה בכלל??

לפני כמה שבועות עמדתי (בסדר, לא עמדתי. זה היה במיטה) מול הדילמה הזו, והייתי די המום מכך שבת הזוג היתה המומה מכך שאני המום... זה מושך, בטח שזה מושך לעשות בלי. ענין ההנאה הפיזית אולי פחות דומיננטי ועיקר הקושי הוא בראש: נורא כף להיסחף וללכת עם זה ולא לפספס את הרגע. ומנסיון, כולל זה שהזכרתי, לזה שרוצה בלי יש יותר כוח שכנוע מהזהיר בין השנים... במערכת המתמשכת האחרונה שהייתי בה - מפחיד לחשוב כמה זמן עבר מאז - הגענו לנקודה שבה החלטנו שאנחנו זוג קבוע, והחלטנו על נאמנות מוחלטת מכאן ואילך, והלכנו לעשות בדיקות - היה משהו מאוד נוגע ללב בצעד הזה. משהו מכובד יותר, במובן מסוים, מחתונה.

1הופ

New member
תראו מה גורם לי סוף סוף לכתוב

קונדומים! גם אני שונאת. זה מבאס נורא, אבל אין ברירה. אחת הסיבות שלא חזרתי לגלולות היא כדי להכריח את עצמי להתעקש על קונדום. כי הריון לא רצוי הרבה יותר מאיים וממשי עבורי מאיידס. אבל כל הגברים שהייתי איתם התנגדו, ואני כל הזמן ("כל הזמן", אפשר לחשוב כמה פעמים זה כבר קורה) מוצאת את עצמי ממש נלחמת. פיזית. וזה עוד יותר מבאס. אני לא מבינה אותם. מה, הם לא מפחדים מהריון או איידס? או שכשהם חרמנים הם עד כדי כך מפגרים? חייבים למצוא איזו טכניקה אחרת!

noa128

New member
אצלי אין בכלל שאלה.

נכון שאני לא כל כך בסיטואציה, אבל גם כשהייתי לא נתקלתי לשמחתי בסרבנים שלא שיתפו איתי פעולה בעניין הזה - זה היה ברור לשנינו, אולי גם כי אני דאגתי ליידע את הפרטנר שאני נקלטת בקלות ולא משתמשת כרגע בשום אמצעי מניעה....(ולמרות שזה לא מדוייק, אין לי שום עניין לחשוף עצמי לסיכונים שמהם הוא מוכן בטיפשותו להתעלם ובטח שלא לעמוד במקום של 'מחרבת השמחה'..) - היו אפילו מקרים אם זסכרוני אינו מטעני, שהצליח לנו להפוך את הקטע למנוף לעינוגים שהקטע הספציפי הזה לא פוגע בהם - אבל עוד לא קרה לי, מעולם - שפרטנר יוותר על סקס רק בגלל שאני לא מוכנה בלי קונדום. ואני מודה שמאז שהתחיל כאן הדיון הבוקר ואני כבר הספקתי לצאת ולחזור הספקתי להרהר לי בכך שהנקודה שעלתה כאן בפעם הקודמת שהנושא הזה עלה - כיבוד רצונך וגבולותייך - מקבלת באמת משקל אחר כשאת מחוץ לסיטואציה, כמוני - גם אם אצלי הוא תמיד ראשון במעלה, אני בהחלט מבינה איך איכשהו בתוך סיטואציה כזו פתאום הפרופורציות משתנות.

העניין הוא

אני חושבת, שאם אתה עצמך לא להוט ומגובש לחלוטין בנושא, נורא קל להסיט אותך מהעניין. כלומר אני בטוחה שכולם שונאים ולכן לרובנו קל לגרום לותר. שלא לדבר על זה שהופ האשימה את הבנים בעניין אבל אודה ולא אבוש שאני מאוד דומה להם בזה, כשאני חרמנית השכל שלי נעלם כלא היה ואני רק רוצה להגיע כבר לפואנטה. אולי זה המנזר הפאתטי שלי שגורם לי לאובר צהלה מול כל הזדמנות לזיון. אאוץ'. איזו מחשבה מדכאת. אוף טופיק לחלוטין, מישהו יודע אם יש מחר שביתה או לא?

seeyou

New member
מחר יש שביתה - תכינו את הקונדומים

סליחה על התפרצות שלי בדיון מרגש של נשים אני מעולם לא השתמשתי בקונדום מאחר שידעתי עם מי אני הולך לשכב. לא השתתפתי באורגיות כן הלכתי לזונות-אך מאלו עם "קבלות" ולא שכבתי עם נשים-בנות מזדמנות,במסיבות או בילוים אחרים ובלי נדר,הגעתי לגיל המופלג של... אם מפחדים לצאת לכביש בגלל תעונות אז להשאר בבית ייתכן שאתם הנשים לא מרגישות הפדל בין עם ובין ללא... אבל גבר? זה כמו שמזינים בתוך כפפה(לפחות כך סיפרו לי)-אז למה בכלל? אם רוצים פורקן תשתמשו בויברטור- מחלות אפשר לקבל גם בזמן הנשיקות הריון? אברי המין הם במטרה אחת ויחידה-MULTIPLICATION When you see a gentleman bee round a lady bee buzzin’ Just count to ten, then count again there’s sure to be an even dozen. Multiplication … that’s the name of the game And each generation … they play the same. Now, there was two butterflies castin’ their eyes both in the same direction You’d never guess that one little yes could start a butterfly collection. When a girl gets coy in front of a boy after three or four dances Ah, … you can just bet she’ll play hard to get to multiple her chances. אם זה היה רק לשעשוע אז היינו(לפחות הגברים) מקבלים עוד זוג של אברי מין על המצח-או בכף היד...

דנטל

New member
אם הוא לא רוצה לשים קונדום איתך

הוא גם בטח לא רוצה עם אחרות. סורי, כל כך לא מתאים לי להדבק באיזה משהו. עדיף ועוד איך לוותר על מישהו כזה. הבדיקות האלה תקפות בערך מהשניה שהן נעשו עד הסקס הבלתי מוגן שלאחריהן. אגב, הלוואי שרק איידס זה מה שהיה צריך לחשוש ממנו ביחסים בלתי מוגנים.

בדיוק

אבל בדיוק מה שאני חושבת. מי שלא רוצה לשים קנדום איתך, לא ישים גם אם אחרות. עבורי הוא בסיכון גבוהה, ובסיקוי גבוהה (מאוד) להעפה...

preetyxgirl

New member
דבר ראשון לדעתי...!!

לא כדיי לוותר לגבר....לא לשים קונדום!! בהתחלה רק כשאת רק מתחילה להכיר אותו ממש!!!! כי..זה אומר שהוא לא מכבד אותך!! אז יאללה שיילך לעזאזל..הוא והזין שלו! תאמיני לי..לא שווה להסתכן בפעמים הראשונות שלא כל כך מכירים .... לא עדיף לי..להסתכן ולחלות..במשהו..שלא חשבתי שיהיה לי סיכוי לחלות בו!! או שתשאלי אותו קודם כל ל מצבו הרפואי..ואז מיידיי פעם לא תמיד תוותרי לו!! ואם הוא לא רוצה שיילך לה****

../images/Emo45.gif כל הכבוד, כך תמשיכי

תחשבי, שאולי היו כמה נשים חרמניות שנשארו אחרי האולטימטום הזה, ואת אמורה עכשיו לחטוף את כל החולירעות שלהן. חוץ מזה, אני בכלל לא אוהבת מגעים שמתחילים באולטימטומים. אם הוא עושה שריר, מי צריך אותו?

לא מהפורום אבל רוצה להגיב...

אז לדעתי את כן צריכה לומר לגבר שאת איתו לשים קונדום... ואם הוא לא מסכים אז הוא כניראה לא שווה את זה... כי יש המון מחלות מין שאנשים לא מודעים לזה ועקב אי שימוש בקונדום אז יש סיכוי גדול להתבקות..... ואת בטח לא צריכה שיגידו לך את זה, כי ניראה לי שאת כבר מודעת לעיניין... ופעלת בשכל! זהו...

גם אני לא מהפורום אבל רוצה להגיב

צלליתה יקרה. בתור אדם אני מבין את הצורך למין בטוח. בתור גבר, יש לי אישית בעיה עם קונדומים, ואני לא היחיד. אולי אני לא מתורגל מספיק, אבל כל פעם שאני מנסה להלביש אותו - נופל לי. וגם ככה יש לי בעיה עם השגת הזיקפה. בלי להכיר את אותו גבר, אני יכול לשער שאולי הוא סובל מאותה תופעה, וגם אם לא, המון גברים לא בדיוק אוהבים את המטרד הזה. יש שני דברים שרציתי לומר בנידון. 1. לי אין בעיה לעשות מין עם אישה ללא חדירה כלל, עד שהיא תרגיש מספיק בטוחה איתי, ונעשה את כל הבדיקות, ואז יהיה סקס בלי קונדום, עם ביטחון מלא. 2. אם מה שמפריע לך הוא לא ההיריון אלא המחלות, ואת ממש חרידה לזה, דעי לך שיש המון מחלות שעוברות במין אוראלי. עכשיו אולי יש המון נשים שנירתעות למצוץ בלי שהגבר ילביש קונדום, אבל עדיין לא ראיתי גבר שדורש שהאישה תשים עליה ניילון לפני שהוא יורד לה. והאמת היא, שניתן להידבק גם במין אוראלי לאישה. אני לא הייתי זורק את אותו הגבר, אלא פשוט אומר, בלי קונדום/בדיקה אין חדירה, אפשר לקיים מערכת מינית ניפלאה גם ללא חדירות. לפחות בשבועות הראשונים. עוד עיצה... אם הבחור ניבדק, ולך יש גלולות, אז למה לא בעצם? סתם נקודות למחשבה...

צלליתה שלום

אני מסכים איתך.כיום אסור לוותר על אמצעי מניעה.אינני יודע מהו טיב יחסייךעם אותם פרטנרים אך החשיבות של הקונדום גבוהה.נשים בעיקר יותר חשופות להידבקויות במחלות,לפיכך עליך להקפיד יותר.מצאי לך בן זוג שישהיה מוכן לבצע בדיקות דם מקיפות+ בדיקת איידס ותוכלי להיות רגועה.עשי חיים והמשיכי לשמור על עצמך.

היית על גלולות?

תאמרי שאת לא על גלולות, זה יפתור את הבעיה. כמו שמישהי אמרה פה, האיום של הריון נראה הרבה יותר ממשי לאנשים..

למעלה