SafeSex

coaxcable

New member
כגבר - לא מרגישים איתו כלום

אבל, אני מעדיף ודורש לשים אותו, חברותיי..רוצות בלי ואני תמיד אומר שיש לשים קונדום.....כי אני לא סומך עליהן כפי שחלק לא סומכות עלי. לאחר שלאחרונה גיליתי כי הנשים הישראליות מנסות להציג עצמן ככאלה שעברן המיני גדול ובפגישה הראשונה מספרות לי עלדברים ביזאריםבסקס ובפגישה השנייה אני עימן במיטה - וואו..זה מחייב אותי לקונדום

גם אני

והגבר הנכון חשב כמוני. הוא היה אחרי תקופה בארה"ב, שאז נשמעה כמו המקום הכי מופקר עלי אדמות. ולא היה עולה על דעתו לסכן אותי. אז עשינו בדיקות, חיכינו שלושה חודשים. וזהו. בכלל, גבר שזה מה שהוא רוצה, או שהוא שייך לפורום BDSM (סאדו מאזו) ומחפש שפחה, או שהוא מחפש משהו קצר מועד שממוקד רק בסקס. מי שמכבד אותך כאדם, ידאג לבריאותך, יהיה לו אכפת מרצונותייך. מי שלא, זה בהחלט מראה על העתיד. אף אחד לא חייב לזיין אותי. ומי שרוצה, שיתאמץ.

ספירתית

New member
את צודקת צודקת צודקת צודקת

וכדי שלא יהיה ספק את צודק. חוץ מזה, מה הם כל כך מחשבים כל מילימטר והופכים אותו לתנאי בל יעבור?! כבר לא חשובה האהבה, לא חשוב הרגש, חשובה רק מידת החיכוך של הזין?! לא נראה לי...אם זה ככה אין אהבה, אין רומנטיקה וזה אומר שאת צריכה לנפנף אותם לבד או לפרוש להם שטיח אדום בדרך החוצה כשהם מתנדבים ומאיימים לעשות זאת לבד. מה השלב הבא? אם את לא בולעת אני הולך?! תלך ימניאק תלך!! :) אל תקצרי את החיים שלך בשביל אף אחד, בטח לא עם כל סטיסטיקות הבגידות שיש. בגיל יותר צעיר, בחורים שאהבו באמת אפילו חיכו תקופת יובש ארוכה שנסיים להיות נזירות , אז עכדיו בגיל יותר מבוגר שגם ככה הכל ניתן על מגש של כסף, ואף אחד לא עושה סיפור מסקס, אל תתני להם לרדות בך לגבי הפרטים הקטנים שמבטיחים שתשארי פה מספיק בשביל עוד ממבו ג'מבו. דרך אגב, תזכרי בעופרה חזה השמרנית והמסורתית, מי ידע שזה יקרה לה, גם היא לא חשבה ,כנראה שגם בן זוגה לא חשב ולא ידע על עצמו, ורק תראי איך זה נגמר. אז תזהרי בהחלט. עד אשר יש לך באמת פז"ם ארוך עם הגבר ומעבר להכל את סומכת עליו מעל לכל ספק ויש לך בו אמון מלא , ולא רק בערך.

יוסי 450

New member
אל תוותרי עליו בשום אופן (הקונדום)

שלום לך אני בתור גבר מחזק את ידך בזה שאת לא מוותרת על אמצעי חיוני כמו זה, מה זאת אומרת לוותר עליו, מי הוא בן זוגך הקבוע??!! אם הייתם במערכת יחסים קבועה אז היית אמורה לשקול זאת בהמשך, אל תעשי את הטעות הזאת, נכון שזה לא כלכך נוח איתו והוא מוריד מההנאה, אך לטובתך בעיקר, אל תיתפתי לוותר עליו בקלות יוסי

mhpoda

New member
עוד נושא חשוב

ברגע שמגיעים למצב הסקסי הזה ...פתאום יש הרגשה שבגלל בקנדום יש איזה חוסר בזרימה ...צריך לעצור הכל ולטפל במינהלות... זה דיי מוריד מהחשק..ולפעמים קצת הורס ..לדעתי קנדום דבר חשוב..אבל בהחלט הורס את הרגע המופלא.

Jony Jerusalem

New member
הערה מפורום איידס

בן זוג מזדמן מבחינתכם הוא נשא איידס. בת זוג מזדמנת היא מבחינתכם נשאית איידס. כל זה כל עוד לא הוכח אחרת. בעיקרון , לא נכנסים למיטה ולא עושים כלום אם לא שמים קנדום. סקס בטוח זה הפתרון שלכם לבן זוג מזדמן. כל צריך להסתכל על זה, כל אדם הוא נשא פוטנציאלי עד שלא הוכח אחרת. להגיד, זה לא כייף לעשות סקס עם קנדום זה משפט מאד נכון אבל לא חכם. כי, זה גם לא כייף שאתה או את מגלים אחרי שלושה חודשים כי אתם מחזיקים בסל הבריאות שלכם גם נגיף קטן, נגיף איידס, ואם לא זה, אולי הרפס, אולי מחלת מין אחרת. כן, כן, לכן חברים, לא לחסוך מאמץ, לא להתפשר עם בן או בת זוג בלי קנדום אין סקס ותאמינו לי, אם כל השינוי הטוב שקרה לי עם האיידס בחיים איידס זה לא מציאה ועדיף לא לזכות בזה ותיכנסו ותקראו את הסיפורים באתר שלי ונראה מה תחשבו ג'וני, נשא איידס , מנהל פורום איידס בתפוז

noa128

New member
../images/Emo51.gif לג'וני ולכל המגיבים

על ההיענות המבורכת של כולכם - ובאמת שאין הכרח להיות "חבר" בפורום כדי להצטרף לדיון
- (ומצד שני גם אין סיבה לא להפוך לחבר בו - כולכם מוזמנים בזאת...) - הרי שרק נזכיר שהשירשור החל בהודעתה האישית של צלליתה, ולמרות שגלש לדיון החשוב - "עם או בלי" - כוונת המשוררת וגם כוונתי שלי היו קצת שונות - לי באופן אישי ממש לא ברור איך בעידן הנוכחי, עם כל המודעות - ייתכן בכלל מצב של התניית קשר בין שני אנשים בוגרים - בסקס ללא קונדום... בעיניי זו הייתה השאלה - עם כל הכבוד (ויש כבוד) לכל התגובות שעלו כאן בעקבות הודעתה האישית של צלליתה. יום טוב ונעים

kisslali

New member
ואני חשבתי שאני הפסיכית היחידה ../images/Emo9.gif

נשבעת לכם שחשבתי שבגלל גילי המופלג והעובדה שהאיידס הגיע כשכבר הייתי נשואה, הקטע של: או בלי או בכלל לא, שייך רק לדור שלי. אז מסתבר שטעיתי. בהמשך חשבתי שבטח ה"גיבורים" לא יודו בחיים שהם אמרו כזה דבר (לפי התגובות כאן מסתבר ששוב שטעיתי) ועכשיו שגם לי יש יותר מחבר אחד שהוא נשא (כי יש כ"כ הרבה) אני יכולה רק להגיד שלסוג מסויים של דיעות אין כבוד! ומי בכלל מדבר על התניית הקשר? מדובר ברמה בסיסית ביותר של אחריות אישית והתחשבות בזולת - פיכסססססססססססס מה שכן, מסכימה לגמרי עם ג'וני - שכול הגיבורים יגשו לרגע לפורום ואם עוד ישארו להם לבטים שיגשו להוספיס. ללי

oren4life

New member
מי שמחפף מתחפף

מכירה את המשפט הזה? אני באופן אישי שונא שונא שונא!!! קונדומים, אבל כשאין בת זוג קבועה והסקס מזדמן כל שבוע עם מישהי אחרת, אני בהחלט לא מוכן לחפף בענין הזה. נכון שאני הרבה פחות נהנה עם קונדום והייתי מעדיף בלי, אבל עד שלא ימצאו איזה נוסחת קסם שתגן עלי ועל בת הזוג מחידקים, וירוסים ושאר ירקות במהלך הסקס אני עם קונדום...(לצערי). לא מוכן לקחת צ'אנס...

למעלה