same old RockNrol!!!

g a n d i

New member
same old RockNrol!!!

היי לכולם!! אני עושה סקר...מותר?? מישהו כאן שומע רוק? ואם כן איזה סוג? מטאל? דת´? אלטרנטיב? פאנק? נו יש מיליוני סוגים...רק תגידו!! פשוט אני לא מכירה בכלל אנשים מבית שמש שממש בקטע... אז אני מסוקרנת:)

g a n d i

New member
*RockNroll שלא יהיה בעיות...

חגי שומע אם אני לא טועה...

אני שומע מה שטוב (לא מבטל שום סגנון) ואת קרייג דייויד (כמובן!).

g a n d i

New member
../images/Emo145.gif (אל תשאלו מה הקשר)

קרייג דייויד נחמד, יש לי ת´דיסק שלו, ובהחלט שירים מקפיצים. אבל אני מדברת על שירים לנשמה לא לרגליים...

המלצה...

אל תלכלכי על קרייג לידי...בעצם אין לי בעיה שתלכלכי עליו אבל לא על המוזיקה שלו.

TimBuck2

New member
רוקנרול בייבי, יאה!

(טוב, חבל שאח שלי השכיר את אוסטין פאוארס לסופ"ש) אררממ.. אני שומעת המון פאנק (סקא, אימו, קצת הרדקור, קצת פאואר פופ המון 77 סטייל), גראנג´ ואלטרנטיב וסתם ג´יפה מוזיקלית או ע"פ ההגדרה הרישמית: מוזקת שלוש אקורדים מחאתית... סתם, גם רוק טוב, יענו, איכותי. דרך אגב- מה הקטע עם הפאנקיסטים מבית-שמש? אני רואה אותם לפעמים לבושים בתלבושות אחידות (מכנסיים צבאיות, חולצה שחורה ונעלי צבא) ורואה "שאריות" שלהם (בקבוקי בירה וכתובות גרפיטי בנוסח "ANARCHY IN THE UK" שזה דפוק לאללה, אם כבר: ANARCHY IN THE UKRAIN... לא משנה). מישהו ראה אותם? דיבר איתם? איזה להקות הם אוהבים? (חוץ מסקס פיסטולז, מן הסתם) הם הולכים להופעות פאנק רגילות או שיש הופעות מיוחדות לרוסים-פאנקיסטים מבית שמש? אשמח למידע!

TimBuck2

New member
וכמה הערות אגב

נראה לי שקרייג דיויד, עם או בלי קשר לאיכויות המוזיקה שלו לא נכנס לקטגורית רוק, נראה לי שזה RNB או פופ, אבל אני לא ממש בטוחה. 2 (יש המון הערות, הן יהיו ממוספרות!) מה זה מוזיקה לנשמה? באמת באמת תלוי איזה סוג רוק. יש רוק מלודי ושאר בלדות רוק מתקתקות בנוסח בון ג´ובי או... לא יודעת, ויש חומר טוב, שזה לא גורם לאף אחד לפזז על רחבת הריקודים, אבל בהחלט גורם לאיזה ניתוק מוחי כלשהו. בעיקר עם זה בהופעה חיה, או סתם בפול ווליום. 3. גנדי? איזה גנדי? מהטאמה או השני? 4. זהו (כתבתי שיש המון הערות, הייתי חייבת להוסיף עוד אחת, עיזבו, מבחן במתמטיקה סחט כל טיפת הגיון וטאקט ממני)

g a n d i

New member
קרייג דייוידי לא r&b

קרייג דייויד נחשב- 2step זה גם סיגנון של r&b היפהופ משהו...

g a n d i

New member
timbuck2....

הצתה מאוחרת אבל... קוראים לי גנדי בגלל היכרות שלי עם איזה אחד חמוד (מקס
) מדרום אמריקה. כשאמרתי לו שקוראים לי גנית הוא ישר אמר:" אה כמו גנדי...", ומאז כל החברות קוראות לי ככה... למרות שהם לא היו שם בכלל, בגלל שזה היה במחנה קיץ דרך המשצ"ים בקרית מוריה...אבל חברה אחת הצליחה להפיץ את השם. אניאוהבת את זה אז אין לי בעיה

g a n d i

New member
Zה אמור להיות אנריכה ב-uk

זה שיר של סקס פיסטולס... "i am an anrchist i am an anti christ" משהו כזה...זה מהשיר שלהם, anrchy in the uk. להקה משוגעת לגמרי...

זה די התחום שלי

אני שומע המון סוגים.אני רושם את מה שאני הכי אוהב מכל תחום מטאל: מטאליקה עד האלבום השחור (טראש-ספיד מטאל) איירון מידן (הבי) אין פליימס (דת´ שוודי מלודי) מומלצים ביותר מוכשרים מאד רוק של שנות ה70 : לד זפלין הגולים מכולם דיפ פרפל בלאק סבאת´ פינק פלויד (פרוגרסיב) רייג´ אגיינסט ד´ה משין (לא יודע איך לסווג אותם אבל יש לי את כל מה שהם הוציאו) נירוונה ופו פייטרס (משם התחלתי) הכי אני אוהב לנגן את WISH YOU WERE HERE של פינק פלויד... הוא פשוט וכיפי ועוד הרבה לא רוק

g a n d i

New member
מישהו מכיר...?

אורפנד לנד? זה להקת מטאל ישראלית, הם משלבים מוסיקה אתנית עם מטאל. הם הראשונים, אני לא כזה חולה על המוזיקה הזאת, אבל הם פשוט אחלה אנשים... יש להם פורום משהו משהו! ויש גם את גיידנס שהם להקה ממש טובה!! גם ישראלית... ובכלל יש עולם מטאל משגשג בארץ! זה אולי עוד מחתרתי, אבל זה ממש מצליח! יש את סיטרא, להבות´, מה עוד.. אמממ סיילם (לא בטוחה בעצם אם הם ישראלים...) בקיצר הרבה...

למעלה