same old RockNrol!!!

g a n d i

New member
...

דווקא i wish you were here? שיר נחמד, אבל אני ממש לא מתלהבת ממנו...

סיילם ישראלים ועוד איך

וכן WISH YOU WERE HERE אחלה שיר לנגן. אחלה סולו יש לו (אני אוהב את הצליל של הפנטטוני). אם הייתי ברמה יותר גבוהה והיתה לי חשמלית הייתי מנגן דברים של אין פליימס .... אחלה מוזיקה שבארץ יש להם את אחד הסולואים הטובים לפי דעתי בשיר DECEMBER FLOWER תקשיבו...

g a n d i

New member
אם........

אם המורה שלי לא היה מלמד אותי שירים רק מהמאה ה-19...ומנגינות ספרדיות אז הייתי מנגנת דברים אחרים. כרגע שירים מודרנים יודעת רק אקורדים, לא תווים אנד סטאף... חוץ מכמה שירים של הפפרס... אבל בעיקרון אני נהנית מזה בכל זאת. וכשאני טסה למשלחת לוושינגטון (עוד שבועיים!!) אני מגשימה חלום וקונה גיטרה חשמלית!!!!!!!!!! סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת להתחרפן עליה לגמרי... אבל השירi wish you were here הוא לא שיר כזה עוצמתי ויפה שהייתי משקיעה זמן ללמוד אותו...

לא אמרתי שהוא עוצמתי

הוא ממש לא... פשוט כיף לנגן אותו
את גם יכולה :יש מן פתיחה כזו יחסית פשוטה ואז אלה האקורדים G G C D Am G D C Am G וחוזר חלילה... אם את רוצה אני יכול להביא לך טאבים של הסולו...שאני רוצה ללמוד כי יש שם שימוש בסלייד וזה מגניב... ודרך אגב אני בעד מנגינות של המאה ה19 זה אחלה, אח שלי מביא לי מאוסטרליה אקוסטית.... איזה חשמלית את מביאה?

g a n d i

New member
אם כבר אז הכי טוב!

אני בטח יקנה פנדר או איבנז...משהו טוב. כי כאן הם פשוט יקרוווווווווות!! למרות שיש הרבה שלא אוהבים את הצליל של פנדר, אבל הם מטליסטים אז הוא בטח עדין בשבילהם... נראה כבר!! לא אכפת לי העיקר גיטרה שעושה המון רעש נעים!! דבר שרק גיטרות עושות...

g a n d i

New member
קלאסית.

אני לומדת קלאסית כבר שנתיים, יותר נכון עכשיו זו השנה השנייה. אבל תמיד פינטזתי על חשמלית... פשוט המורה שלי לא מלמד חשמלית, ואני יותר מדי אוהבת אותו בשביל לעזוב אותו... חוצמזה שקלאסית זה הרבה יותר קשה מחשמלית, אז לא תהיה לי בעיה.

g a n d i

New member
יש בזה משהו...

הייתי במשלחת שנה שעברה, וזה היה משהו בסגנון... אבל נראה לי שהשנה זה יהיה שונה. לא בטוחה אבל...אני יעדכן אתכם כשאני יחזור:)

General Zod

New member
הוא לא התכוון למה שאת התכוונת

הוא התכוון לבית זונות, פשוטו כמשמעו.

g a n d i

New member
אפאחד לא ענה....

מכירים אורפנד לנד? קובי פרחי (איש סצנה רציני...)?

g a n d i

New member
...../images/Emo3.gif

אני שמעתי אותם, not my glass of beer... אבל בכל מקרה, האנשים מסקרנים אותי. אנשים מעניינים מאוד. בכללי השירים האלה הם טובים לאווירה מסוימת. לי זה מזכיר סרטי אימה, שזה מדליק.

אם את רוצה להכנס למטאל...

הכי טוב לעשות את זה דרך הבי מטאל - תשמעי את אירון מידן בעיקר SEVENTH SON OF A SEVNTH SON שהוא יצירת מופת ותנסי גם מטאליקה(טראש-ספיד מטאל) הישנים AND JUSTICE FOR ALL... master of puppets שני הדיסקים הכי טובים שלהם בעיקר הקטעים האינסטרומנטליים בכל אחד מהם. חייבים להכיר את הדברים האלה לפני ששומעים מטאל ישראלי ...אלו השורשים

g a n d i

New member
אני מכירה...

אני מכירה את כל זה... פשוט האנשים מאחוריח המוסיקה יותר מעניינים אותי מהמוסיקה. בסגנון הזה...

למעלה