Searching for Sugar Man מיכה שאלה....

Jflyaway

New member
Searching for Sugar Man מיכה שאלה....

זה אותו אחד של COLD FACT... נכון ?

Jflyaway

New member
גוגל מאשר

האלבום נפלא. הולך לראות את הסרט. ותודה על ההמלצה והלינק לפני שבועיים שלושה

Barmelai

New member
גם אני

מאשר

melancholy man

New member
הוא האיש, צריך להיות סרט מעולה.

כנראה יגבור על כל ראשי השב"ק והשמאל הרדקלי מבליעין בדרך לאוסקר... מסתבר שהעולם מעדיף מוזיקה על סכסוכים מדממים, עולם מוזר...

חמש מצלמות סרט תיעודי מצויין

אבל אם כבר מדברים על התעשייה.
ראיתם את המראה השחורה ? הממזרים הבריטים
האלה חבטו לי בגזע המוח באלת בייסבול !

Jflyaway

New member
ראיתי היום את "חמש מלמות" והושפעתי קשות

סרט שנותן כאפה....

סרט חשוב

הרעיון של אדם שמתגונן דרך המצלמה, והביצוע - חבל"ז.
אני חושב שאחד הדוקומנטים היותר טובים שנעשו בנושא,
הוא דווקא תוצרת חוץ, לואי ת'רו המבריק צילם שם את אחד
הפרקים הטובים שלו.

אני אמנם לא אובייקטיבי, וכמובן שלהיות בעמדת החולשה זה
דבר מתסכל, אבל בעיני, אין מפסידים גדולים יותר מכל החרא
הזה מאשר החיילים בירוק ...

ישבת כבר על המראה שחורה ? זה כופה אישפוז הדבר הזה ...

ואם כבר קולנוע ישראלי שמאלני

אתמול הוצג בערוץ 8 "ואלס עם באשיר" שזאת הפעם השנייה
שאני צופה בו. אחחח ... השימוש בפסיכולוגיה נעשה כל כך חכם,
כל כל יפה, כל כך טוב !!!

מתי יוצאת הטיסה לאי בודד שמלא בסרטים,
בנות, מוזיקה, ספרים, הכי שווים ?

ozitex

New member
הלקאה עצמית

אוך כמה שיהודים אוהבים את זה..

ראיתי את חמש מצלמות. אובייקטיבית סרט מצויין. עובדתית ברור שנקודת הראייה המובהקת (והאובייקטיבית..חח) מחדדת את צדקתו של החלש מול העוולות שמבצע החזק.

רק שכולם כבר שכחו למה החזק הוא חזק והחלש נזקק לסרטים העשויים מצויין, אבל מנותקים לחלוטין מההיסטוריה והעובדות ההיסטוריות על מנת לקבל איזה חיזוק לעמדתו.

מה שחשוב הוא שכרגיל החיילים בירוק יוצאים חרא.

איזה כייף מה?

ozitex

New member
אז אולי מישהו יסביר לי

מדוע הסרט הזה מועמד בקטגוריה שהוא מועמד בה תחת הכותרת "שני סרטים ישראלים מועמדים לפרס"...

זו בדיחה גרועה או מה?

ברור לחלוטין שזה לא סרט ישראלי וגם אם הוא נעשה בידי ישראלי, לכאורה, זה רק פרט טכני בתעודת הזהות שלו שכן, גם בתעודת הזהות של אחמד טיבי או כמה חברי כנסת עוכרי ישראל כתוב את אותו הדבר.

Jflyaway

New member
אני אסביר לך למה....

כי יש בו אייכות קולנועית מיוחדת, או במילותיו של אחד מחברי הפורום היותר מכובדים: "אובייקטיבית סרט מצויין"...

ozitex

New member
יסלח לי המאסטר..

אבל, קרא את שאלתי שוב. תשובתך אינה עונה עליה.

Jflyaway

New member
אוקיי. אבל תשובתי שאינה עונה על שאלתך

עדיין תקפה בקטגורייה האמנותית. בוא נאמר סרט ערבי של מניאקים.. עדיין יש בו אייכות קולנועית מפתיעה ביחס לתקציבו. ולשאלה שלך אין לי תשובה

Jflyaway

New member
אוקיי. אבל תשובתי שאינה עונה על שאלתך

עדיין תקפה בקטגורייה האמנותית. בוא נאמר סרט ערבי של מניאקים.. עדיין יש בו אייכות קולנועית מפתיעה ביחס לתקציבו. ולשאלה שלך אין לי תשובה

melancholy man

New member
פעם קראו לזה דע את האויב

אף פעם לא הבנתי את הגישה, אני מספיק בטוח בעצמי בשביל לראות סרט שמראה שאני לא מסכים עם האופן בו היא מוצגת, שמקוממת אותי ועדיין להשאר איתן בתחושת הצדק (במידה ולא עירערו אותה).
לראות ולהראות את המציאות מנקודת המבט של החלש והמיעוט (וזה ממש לא משנה, לצורך העניין הזה, מדוע הוא חלש וכיצד הפך למיעוט) יש לה חשיבות אדירה לקיום של חברה בריאה, יש לה אפילו חשיבות ביטחונית בכמה דרגות.
אני גאה לחיות במדינה שמאפשרת לסרטים כאלה תפרסם ולהיות מוצגים ואפילו לייצג אותה בתחרויות בינלאומית, אני גאה להיות חלק ממדינה שמוכנה אפילו לספוג את הבמאי הישראלי של הסרט (להבדיל מהפלשטינאי) שמתנהג בכפיות טובה וילדותיות חצופה. ממש כשם שלפעמים אנחנו עושים דברים שגורמים להיות קצת פחות גאה. זה לא משנה דבר מתחושת ההצדקה הפנימית שיש לי על ישבתנו כאן.

ozitex

New member
תאמין לי

שתחושת הצדק שלי חזקה, מבוססת ואיה נזקוקה לשום סרטים או ספרים או כל חומר תעמולתי זול או יקר על מנת להתחזק באופן כלשהו!

לידיעתך, זה מ מ ש משנה מדוע החזק הוא חזק והחלש הוא חלש, כי מי שרוצה בכלל לרדת לשורשי הסכסוך צריך להגיע לנקודה זו בדיוק על מנת להתחיל בכלל להבין מה -פה קורה פה.

הגישה של לטמון את ראש בת היענה בחול על מנת לברוח מהסיבות להנ"ל, היא בדיוק הסיבה מדוע חלשים מהסוג הנלוז הזה מצליחים בתעמולתם הזולה ומנותקת המציאות שלא לדבר על מעוותת המציאות.

ולכל זה אין ולו קשר קלוש לעובדת היותי ישראלי גאה!

melancholy man

New member
לא רואה איך עובדות היסטוריות (או נרטיב)

עוזר להבין טוב יותר את נקודת המבט של האויב. אני מדבר על משהו פונקציונלי, לא ערכי. אבל עזוב, הבנתי אותך, נדמה לי שהבנת אותי, בוא נחזור לרוק אנד רול..

למעלה