semi-OT יבבות

Blackice

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif מה רע בצ´ו- ג´יני?!

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!!? את מעזה להשוות את זה להארי\סריוס?!?!? צ´ו וג´יני הן לא קרובות משפחה..
והן פשוט מושלמות אחת לשנייה... מה גם שיש להן כוח שמביא אותם בקלות ביחד (ע"ע הארי
)... וג´יני בהחלט תוכל להוות את הנחמה שצ´ו צריכה, אחרי סדריק.. וצ´ו תהיה כמו.. סיפור אגדה כזה בשביל ג´יני, שהיא הילדה המוזרה בצד שאף אחד לא מכיר, וצ´ו היא הסופר-פופולארית וכו´...
זה אחלה שיפינג!!!! אצלי מייד אחרי הארי\דראקו...
אם כבר, אז ג´יני-הרמיוני, מלכות הקיטש...
-ארז

TwelveEyes

New member
../images/Emo13.gif

זה היה סתם בשביל לעצבן אותך, ארז ^^ אהמ.. וסלח לי, יקירי, אבל ממתי הארי וסיריוס קרובי משפחה?
ואיפה השוויתי להארי\סיריוס? הארי\סיריוס זה הארי\סיריוס וצ´ו\ג´יני זה צ´ו\ג´יני. זה כמו להשוות שוקולד לבן לשוקולד מריר - אותו בסיס, אבל טעמים שונים *לגמרי*.

Mooa-Numi

New member
היי!

צ´ו/ג´יני זה דווקא נחמד
אם רק הייתי יודעת אנגלית הייתי גם קוראת איזה סלאש נחמד, אבל אפילו בIP הלכתי לאיבוד.

TwelveEyes

New member
../images/Emo13.gif

אני לא מסוגלת לקרוא שיפים של ג´יני.. אני פשוט.. לא
אולי אני על אוברדוז מימי הדראקו\ג´יני שלי

צריך לגאול את העם! אני מתנדבת!

האמת שפעם ניסיתי לרשום ג´יני/צ´ו.. עשיתי שצ´ו נדלקת על ג´יני ומנסה לרגל אחריה ולדלות מידע אודותיה וכל זה. אבל זה מטומטם. כי עכשיו כשאני חושבת על זה, למה שצ´ו ה-
תצטרך לעקוב אחרי אמ, מישהו? בכלל? זה יהיה עיוות של הדמות שלה והפיכתה למוזרה במקצת. אני מתכוונת אכן להראות בפיק שלי שיש בצ´ו איזה חלק אינטיליגנטי (למרות שבהחלט לא מגיע לה, אבל זה הכרחי למען שידוכה עם ג´ינ, אם כי לג´ין לא היה אכפת להיות עם הארי מה שאומר שהשכל לא ממש חשוב לה..
אבל לי כן חשוב שיהיה חשוב לה! אז זהו, סגרנו.
) אבל צ´ו *לא* מוזרה. היא *לא* אומרת/עושה/מתנהגת מוזר, וגם אם היא תתפלסף וכאלה - זה לא יהיה על דברים מוזרים או משוגעים מדי. אז אני אמצא עכשיו רעיון חדש ואולי אכין לכם איזה פיק עם הרבה
(ראו חתימה), וכיאה לי - הומור, התחכמויות, מחשבות מעמיקות(שעלולות לעצבן אתכם וגם אותי, אבל מה לעשות
), ת-י-א-ו-ר-י-ם-!
(שערה היה שחור כמו.. לילה של יום ראשון ה-27 באוגוסט, בכפר מערבי כלשהו, בשעה 3 בלילה בדיוק. הברק הבהיר דמה לעננים הליליים באותו הלילה, שטים בכל רחבי שיערה. הוא גלש, כמו מים דלילים ומשוחררים מכל מעצור, כאילו שהקשרים בשיער מעולם לא נבראו. שתי שיערות סוררות פרעו את שלוות מצחה הלבן והבוהק כחול חוף-ים אפריקאי בבוקר קיצי ובהיר, ושלוש שיערות נוספות היו מונחות מעט מעל עינה, מורחקות ממנה במילימטרים ספורים בעזרת ריסיה הארוכים והמסולסלים. נראה כי שיערה נמשך והתארך עד אין סוף, חלק כל כך, סמיך כל כך, צבעו אחיד כתהלוכה נאצית, ומתנגש בפתאומיות בגוון עורה המסנוור...
)

LuNaTiC

New member
צ´ו\ג´יני זה אחלה...

צ´ו קצת מעורערת נפשית עכשיו. לא בטוח כמה היא אהבה את סדריק ואיך, אבל הייתה ביניהם קירבה מסויימת, ועכשיו כשהוא אבד היא קצת... פרנואידית, לגבי כולם. ג´יני תתקרב איכשהו לצ´ו, מתוך סקרנות וחמלה, ותימשך אליה... וצ´ו תקרב אותה אליה גם. היא בדיוק מה שהיא צריכה עכשיו...

TwelveEyes

New member
זהו, שמה שאף פעם לא הבנתי...

בג´יני\צ´ו זה מה בדיוק ההגיון שהן ייתקרבו אחת לשנייה? ז"א, הדבר היחיד שמקשר ביניהן איכשהו הוא הארי. וגם זה בקושי, מאחר וג´יני לא יודעת שהארי אוהב את צ´ו (כנראה) וצ´ו לא יודעת שהארי אוהב אותה, ובכלל, מה הסיכויים שגריפינדורית תתחיל לדבר עם רייבנקלואית שמבוגרת ממנה בשנתיים? ועוד אחת יחסית ביישנית כמו ג´יני?

Blackice

New member
יש פיקים כאלה..

קראתי כבר.. שג´יני אובססיביל לגבי הארי, עוקבת אחריו וכו´ וכך מגיעה להדלק על צ´ו..
וגם היה שבגלל שהארי וצ´ו חברים, אז צ´ו כל הזמן עם הגריפנדורים, יושבת איתם בשולחן וכו´ ואז הן נהיות חברות..
באחרים.. היא פשוט הבחינה בה בבית ספר...
ארז

LuNaTiC

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

ג´יני יכולה להצטרף לקבוצת הקווידיץ´ של גריפינדור... והיא ישר תידלק על צ´ו. וגם אם לא, ג´יני היא קטנה כזאת... יש בה מה"מרגלת". מסתכלת על מה שמסביבה כל הזמן... והיא תשים לב לצ´ו ותראה שהיא במצוקה, אז תנסה להתקרב אליה כמה שיותר. היא באמת ביישנית, אבל היא מעיזה בשביל מי שהיא אוהבת. למשל כרטיס הוולנטיין מהספר השני...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifג´יני...

בפאנפיקים במיוחד כשהיא הדמות המרכזית נוטה להפוך את הכל לקיטש אחד גדול ונורא... הפיק היחיד שבו ראיתי ג´יני פחות קיטשית.. היא הפיק אותו אני כותבת בשיתוף שרה...
לכן אני קצת לא מסוגלת לקרוא סלאשים ג´יני\צ´ו ג´יני\הארי, ג´יני\כל מי שהוא.. כי זה פשוט גי´ני...

למעלה