פיספסת?! היה פרק גדול...ומוזר...
קודם כל הפרק לא התחיל ב-6 כי היה 2 שירים מפגרים בהתחלה, אז זה עיצבן...
ז"א אני לא ידעתי מה הולך לקרות, לא קראתי באתר של התקצירים
והסתכלתי בתקצירים בטלויזיה והיה בכלל תקציר של משהוא אחר (ככה הסתבר בסוף) אז היה ממש מבלבל... זה התחיל עם 2 מכוניות וזה כבר נוגד כמה חוקים בזינה (כמו העובדה שבתקופה שלהם אין מכוניות, נעזוב את זה...
) אז אני לפחו הייתי בטוחה שערוץ 10 הדפוק הזה
התבלבל בתוכניות כי גם עיקוב של איזה 10 ד´ עם שירים וגם
ואז יצא איזה אחד בול כמו הסולן של ניקאלבק
עם מזוודה והכול, בשלב הזה כבר באתי לסגור ת´טלויזיה ולשלוח מכתב זועם לערוץ 10
ואז אההה הכוסית (מותר לדבר ככה פה?!) טוב אז איזה אחת יוצאת מהמכונית השנייה והוא פותח את המזוודה ורואים את הצ´אקרם של זינה ואני כזה-
w-t-f מה הולך כאן ואז הוא גם הראה לה 2 שערות ואמר שהשערות בנות 2000 שנים והיא שילמה לו (זה היה נראה קצת...קמצנית.) ו...מפה אני אספר בקצרה, זה היתה חבורה חולנית של...אנשים שרופי זינה (תואמת זינה תואמת *לסבית* של גבריאל ותואם ג´וקסר- לא דומים לחלוטין
) והם עשו למעשה- שירבוטים של זינה וגבריאל (אין כמו המקור
) והם הראו להם קטעים מהסידרה "זינה הנסיכה הלוחמת" כדי שהם יתעוררו, והם עשו דיסקטים של קטעים לדוגמא- זינה טובה, זינה וגבריאל, וכאלה... ואז בלילה רואים כאלה כפפות מכניסות דיסקט- evil xena
והם מתעוררות בשלב מסוים שכחתי מה הקרינו להם... ואז כל הפרק זה משעשע לראות איך הם מסתדרות עם דברים של "העתיד" כמו-
ו..אהה אוכל בקיצור ושירותים וכאלה. ואז זאת מהמכונית בהתחלה שעזרה לשכפל לקחה את גבריאל החוצה וגם קראה למשטרה והמשטרה עצרה את גבריאל
וזינה שיחררה אותה מהכלא (לא ראו את זה ממש) וזה ממש משעשע, בקיצור בסוף זינה וגבריאל באיזה מקום לגרוטאות חניון מכוניות ישנות וואטאוור וזינה נלחמת עם הרעה מסתבר שהיא איזה אחת שהופיע בתחילת הסידרה והיא כאילו הייתה עם זינה הרעה (תסלחו לי על הבורות לא ראיתי ממש את הפרקים של ההתחלה, לא הייתי פריקית אז...גם לא עכשיו למעשה...עכשיו אני סתם נהנת לראות את הסידרה ולהוריד קטעים מאחורי הקלעים ולמצוא תמונות...לא פריקית בכלל!
) בקיצור זינה מחשמלת אותה.
ואז יש אש שבאה לכיוון ה-"פריקי זינה" ולכיוון גבריאל המקורית אז זינה וגבריאל מעלות אותם למקום מבטחים
בינתיים רואים את זינה וגבריאל מתחבקות ואז יש פיצוץ. ואז הפריקים אהה אומרים איזה בעסה וכאלה שהן מתו, ואז עוברת מונית ורואים את זינה וגבריאל מרימות כוסית (שמפניה, הייתכן?!) והפריקים לא רואים את זה.. הם ממשיכים לזבל, the end נקווה לפרק פחות מבלבל פעם הבאה, למרות שהיה משעשע... והיו המון רמזים לגבי הזהות המינית האמיתית של זינה וגבריאל.
זהו. אגב דילגתי בטח על קטעים החסרתי שמות בילבלתי ארועים... חפיף...(*מקווה*)
ברודי.