Send in the clones - דבר ה

ברודי

New member
פיספסת?! היה פרק גדול...ומוזר...

קודם כל הפרק לא התחיל ב-6 כי היה 2 שירים מפגרים בהתחלה, אז זה עיצבן...
ז"א אני לא ידעתי מה הולך לקרות, לא קראתי באתר של התקצירים
והסתכלתי בתקצירים בטלויזיה והיה בכלל תקציר של משהוא אחר (ככה הסתבר בסוף) אז היה ממש מבלבל... זה התחיל עם 2 מכוניות וזה כבר נוגד כמה חוקים בזינה (כמו העובדה שבתקופה שלהם אין מכוניות, נעזוב את זה...
) אז אני לפחו הייתי בטוחה שערוץ 10 הדפוק הזה
התבלבל בתוכניות כי גם עיקוב של איזה 10 ד´ עם שירים וגם
ואז יצא איזה אחד בול כמו הסולן של ניקאלבק
עם מזוודה והכול, בשלב הזה כבר באתי לסגור ת´טלויזיה ולשלוח מכתב זועם לערוץ 10
ואז אההה הכוסית (מותר לדבר ככה פה?!) טוב אז איזה אחת יוצאת מהמכונית השנייה והוא פותח את המזוודה ורואים את הצ´אקרם של זינה ואני כזה-
w-t-f מה הולך כאן ואז הוא גם הראה לה 2 שערות ואמר שהשערות בנות 2000 שנים והיא שילמה לו (זה היה נראה קצת...קמצנית.) ו...מפה אני אספר בקצרה, זה היתה חבורה חולנית של...אנשים שרופי זינה (תואמת זינה תואמת *לסבית* של גבריאל ותואם ג´וקסר- לא דומים לחלוטין
) והם עשו למעשה- שירבוטים של זינה וגבריאל (אין כמו המקור
) והם הראו להם קטעים מהסידרה "זינה הנסיכה הלוחמת" כדי שהם יתעוררו, והם עשו דיסקטים של קטעים לדוגמא- זינה טובה, זינה וגבריאל, וכאלה... ואז בלילה רואים כאלה כפפות מכניסות דיסקט- evil xena
והם מתעוררות בשלב מסוים שכחתי מה הקרינו להם... ואז כל הפרק זה משעשע לראות איך הם מסתדרות עם דברים של "העתיד" כמו-
ו..אהה אוכל בקיצור ושירותים וכאלה. ואז זאת מהמכונית בהתחלה שעזרה לשכפל לקחה את גבריאל החוצה וגם קראה למשטרה והמשטרה עצרה את גבריאל
וזינה שיחררה אותה מהכלא (לא ראו את זה ממש) וזה ממש משעשע, בקיצור בסוף זינה וגבריאל באיזה מקום לגרוטאות חניון מכוניות ישנות וואטאוור וזינה נלחמת עם הרעה מסתבר שהיא איזה אחת שהופיע בתחילת הסידרה והיא כאילו הייתה עם זינה הרעה (תסלחו לי על הבורות לא ראיתי ממש את הפרקים של ההתחלה, לא הייתי פריקית אז...גם לא עכשיו למעשה...עכשיו אני סתם נהנת לראות את הסידרה ולהוריד קטעים מאחורי הקלעים ולמצוא תמונות...לא פריקית בכלל!
) בקיצור זינה מחשמלת אותה.
ואז יש אש שבאה לכיוון ה-"פריקי זינה" ולכיוון גבריאל המקורית אז זינה וגבריאל מעלות אותם למקום מבטחים
בינתיים רואים את זינה וגבריאל מתחבקות ואז יש פיצוץ. ואז הפריקים אהה אומרים איזה בעסה וכאלה שהן מתו, ואז עוברת מונית ורואים את זינה וגבריאל מרימות כוסית (שמפניה, הייתכן?!) והפריקים לא רואים את זה.. הם ממשיכים לזבל, the end נקווה לפרק פחות מבלבל פעם הבאה, למרות שהיה משעשע... והיו המון רמזים לגבי הזהות המינית האמיתית של זינה וגבריאל.
זהו. אגב דילגתי בטח על קטעים החסרתי שמות בילבלתי ארועים... חפיף...(*מקווה*)
ברודי.

ברודי

New member
*קוראת את מה שכתבתי*

אני בעצמי לא מצליחה להבין כלום ממה שכתבתי... כנסי לאתר של התקצירים או משהוא יהיה לך יותר טוב...

תודה רבה על תקציר ../images/Emo45.gif

וכל הכבוד לניף על הביקורת המצוינת -
ו... אני מניחה שהייתי צריכה לציין שכבר ראיתי את הפרק בסטאר? פעמיים? אבל אני משתדלת לראות את הפרקים שמשודרים ב-10, להבין קצת יותר טוב (אך אודה ואבוש שדילגתי על כמה מפרקי האמזונות, כי לא היה סבלנות לראות אותם שוב, תרגום או לא תרגום). וכמובן אני מצפה לפרקי FIN, גם שם לא לגמרי הבנתי את העלילה הראשית.

shiri_b

New member
זה היה פרק ממש מצחיק!

בהתחלה רואים את אלטי נפגשת עם מישהו (אני די בטוחה שזה ההוא ששיחק את פלאפל בהרקולס) וקונה ממנו קצוות שיער של זינה וגבריאל המקוריות. אח"כ היא ועוד שלושה מעריצים רוצים לשכפל את זינה במחשבה שהעולם צריך גיבור. זה היה פרק ממש מצחיק! ההבעה של גבריאל שהיא ראתה את הפרקים, והאכילה של זינה והalright והקטע שהיא מכינה את הנשק שלה!
ושגבריאל מנסה להסביר לשוטרים מה קרה....והם מסתכלים עליה מוזר והיא ממשיכה כאילו זה הדבר הכי ברור בעולם. וקלייר!! איך אהבתי אותה בפרק!!!! הפרק היה ממש יפה!

ברודי

New member
אוקי אני פורשת מלהסביר פרקים...

ברור שב-6 שורות הסברת יותר נורמלי מהספר שאני כתבתי.

*neta*

New member
Send In the Clones

בהתחלה זאת עוד לא אלטי, אלקסיס
כשהם מנסים לעורר את הזיכרון של זינה באמצעות קטעים מהסדרה ומראים לה את זינה הרעה אומרת ללוחמים שלה לצלוב את גבריאל,היא מחייכת..
ואיך שזינה אכלה את ה
וגבריאל ניסתה לשתות באמצעות קש
למה אלטי בעצם הייתה צריכה את 3 המעריצים? היו לה את השיערות (והכסף..) המעבדה גם איכשהו היא הגיעה לשם וגם למה להכין שכפול של גבריאל אם את זינה הרעה היא רוצה? הכי פשוט, לוקחים שיערה מכינים שיבוט שמים את הדיסק של זינה הרעה (גם את זה היא הכינה לבד) והופ מקבלים זינה רעה חמה מהתנור..

ברודי

New member
שאלה טובה...לא חשבתי על זה...

יווו אני מנסה למצוא סיבות מה הם עושים, ואין לי שום סיבה הגיונית.
אולי רק כדי להצחיק?!

*neta*

New member
ולהחריב את העולם?

זינה הרעה ואלטי,ביחד, ומי יעצור אותן?

shiri_b

New member
כן, המעריצים יכול להיות

שהיא הייתה צריכה מהם את הקלטות. אבל אין שום סיבה להחזיר את גבריאל.....(אולי כי המעריצים היו צריכים לחשוב שאלטי טובה או משהו......
) בעצם שאני חושבת על זה היא לא הייתה צריכה לא את המעריצים ולא את גבריאל.... וזה היה ברור שאם גבריאל תהיה שם (במיוחד אחרי שנתנו לזינה את הזכרונות עם גבריאל ושלזינה היו את הזכרונות שלה) שהיא לא תהיה רעה.......זה לא מובן לי.

ברודי

New member
אוקי אני חושבת שעליתי על משהוא!!!

חחח...אוקי אז ככה.... היא אלטי הזאתי מה שזה לא יהיה אמרה שהסיבה שהיא מחזירה את זינה זה כדי שיהיה לה שם רע בעולם אז היא החזירה את גבריאל -כדי- שגבריאל תיכלא ואז זינה תלך לרדוף אחריה ולהציל אותה... ואז כאילו זינה תעשה באלגן בעיר ותהרוג שוטרים ויהיה לה שם רע. בשביל זה היא גם הכניסה בזינה זכרונות טובים כדי שהיא עדיין תאהב את גבריאל ובשביל זה היא הייתה צריכה את כל ה-"הזינה wanna be" כדי שיערכו לה קלטות לא רק של זינה רעה... לא יודעת זה דיי מופרך אבל זה הכי טוב שהצלחתי להעלות...

shiri_b

New member
לא חושבת כי אם

היא הייתה הופכת אותה רק לזינה הרעה...זינה הרעה לא הייתה צריכה תרוץ להרוג או להשמיד וכו´ היא אהבה את זה
.

ברודי

New member
נכון אבל...

אולי היא יודעת שיהיה לה קשה לגרום לזינה ללכת נגד הממסד, כי למה שזינה תאמין לה... לא ´דעת!!!! ניסיתי....

shiri_b

New member
לא ממש.....אם זינה רעה

לא ממש צריך "לשכנע" אותה לפנות נגד האנשים....זה בא בטבעיות.

*neta*

New member
אוקיי

נכון שהיא אמרה שנמאס לה שפתאום באה הסדרה האיומה הזאת ועשתה לזינה כזה מוניטין אבל במגרש המכוניות היא הציעה לזינה להצטרף אליה.. ובשביל המשימה הזאת היא לא צריכה אף אחד. והיא באמת האמינה שהיא יכולה לגרום לזינה לצאת נגד גבריאל (מה היה קורה לולא גבריאל פתחה את פיה..), אולי עוד כמה זכרונות רעים עם גבריאל היו עושים את העבודה

ברודי

New member
את מעלה עוד נקודה....

בעצם למה היא העלתה את זינה האם זה כדי א. לדפוק לה את המוניטין ואז בעצם היא צריכה שזינה תעשה באלגן ב. כדי לשלוט ביחד עם זינה בעולם. ובכלל מה הקטע של לשלוט עם זינה בעולם הרי בעולם של שנות ה-2000 אפילו אני יכולה להרוג את זינה עם יריה אחת... ולמה היא חושבת שזינה יכולה לנצח צבאות שלמים כמו הצבא של ארה"ב או כל דבר אחר... עכשיו כשאני חושבת על זה, כל הפרק מופרך לגמרי... שמתם לב שלפי הפרק כאילו עכשיו עכשיו עכשיו זינה וגבריאל נמצאות איפה שהוא בכדור הארץ? (ואני לא מדברת על רנה ולוסי אלא זינה וגבריאל)

*neta*

New member
לא סתם מסתובבות

שותות שמפניה במונית ומטיילות בכדה"א
אולי המטרה הראשונית של אלטי הייתה לגרום לזינה מוניטין רע (למרות שפה עולה לי השאלה, האם אנשים באמת היו לוקחים את זה ברצינות? כמו השוטרים וגבריאל..) ואח"כ היא פשוט חשבה, זינה פה יאללה ניקח אותה לצד שלי..

ברודי

New member
את ענית לעצמך...

ז"א במודע ענית לעצמך, אנשים היו חושבים שזה עוד שני "זינות וואנאבי" ולא הדבר האמיתי אז הרעיון להשמיץ אותה מוזר אבל למה אלטי הטיפשה הזאת חושבת שלזינה יש את הכוח להשתלט על העולם (האם הכותבים של הפרק היו באותו זמן שיכורים וצפו ביותר מדי- פינקי והמוח?) זה לא מסתדר...

רק עכשיו עלית על זה

שהפרק מופרך?
אבל בהחלט פרק משעשע למדי, ואני בדר"כ לא משתגעת על פרקים עתידיים. היה משעשע במיוחד לראות אותן בוחנות את האוכל שהביאו להן... מצידי שימשיכו ככה כל הפרק

*neta*

New member
יופי אני לא לבד ../images/Emo13.gif

אולי אלטי עשתה את זה לשעשוע שלה..

למעלה