בזמן שאנחנו מחכים למחר
ידעתי שאשת הגדיים מוכרת לי ומסתבר שזאת גוונדלין כריסטי (משחקי הכס).באמת אין שום הסבר שהם יכולים לתת לי שישמע הגיוני למה שהולך שם, פשוט אין.
לא שזה חדש, אבל מחלקת הגדיים באמת מביאה את זה לשיאים חדשים.
אוקי, זה ממש לא זכרתי. חשבתי שאולי הם חושבים ככה כי הם מחלקה שעובדים עם חיות.זה היה מצחיק שהם גם כאילו חשבו שלמחלקת זיקוק נתונים יש כיסי-קנגורו (ראינו בעונה 1 שמחלקת אופטיקה ועיצוב חשבו אותו דבר).
בסוף לא נראה לי שראינו אם היא הראתה לו איפה זה נמצא.הפגישה של אירווינג עם פלישיה שמתגעגעת לברט גם היא היתה חמודה. והיא יודעת על המסדרון שהוא מצייר שמוביל למה שהיא קוראת "מחלקת היצוא" (ואנחנו הכרנו כ"מחלקת הבדיקות").
אשתו היא השחקנית מריט וויבר (האחות ג'קי).אז נתנו לאיני-דילן להפגש באמת עם אישתו האמיתית של האאוטי ולראות תמונה אמיתית של הילדים שלו ולקבל פרטים אמיתיים קצת.
וגם לגלות ככה שהאאוטי שלו קצת לוזר.
שמתי לב שאישתו לובשת בפגישה שרשרת עם תליון טיפה, סמל לומון (לא שזה אומר משהו).
נראה לי שזה חייב להיות ברור שהם צופים בהם. מצד שני בעונה הקודמת הם באמת לא ידעו על המרד הזה שהם עשו.זה די מוזר שהם חושבים שיאפשרו להם לחפש את קייסי בחופשיות ושבאמת לא מצלמים ולא מקשיבים להם (למרות שהם כן חשבו ש"לומון מקשיבים לכם" מהסרטון היה דו-משמעי), וזה עוד יותר מוזר שבאמת מאפשרים להם את זה...
אני לחלוטין לא חשבתי על זה עד שראיתי את התמונה. זה נראה שהוא לא באמת אוהב את זה. גם הרגיש לי שנטלי עצמה משקרת כשהיא אמרה שהיא העריכה את זה כשהיא קיבלה משהו כזה.המתנה של ההנהלה למילצ'יקברגע שקריפי-נטלי אמרה לו שזה ציורים שיעזרו לו להזדהות או משהו כזה אז כבר ידעתי שזה יהיה ציורים של קייר אבל כאדם שחור חחחח הזייה. לא הצלחתי להבין מהתגובה שלו מה הוא באמת חושב על זה.
אני מקווה שנגלה בקרוב.עדיין גם אין לי מושג אם האלי היא הלנה או האלי. אם זאת הלנה אז היא משחקת את האלי מאוד טוב.
ככה גם לי זה הרגישומה הסיפור של סלוויג גם אין לי מושג. האם בסוף היא ברחה כי הבינה שהיא בסכנה והם עלולים להרוג אותה שם?
זה נראה לי רעיון ממש מגניב. חבל שבסוף גילינו שזה לא היה עובד.אהבתי את הרעיון של אאוטי-מארק לצרוב לעצמו מסר על הרשתית, אבל טוב גם שלא בזבזנו על זה זמן
הקטע של המיזוג מחדש היה הקטע הכי טוב בפרק.ומה שמה המורדת סיפרה לו שזה לא יעבוד וגם שאישתו באמת חיה שם, ושכנעה אותו להתמזג מחדש!
אני לא קראת שבוע שעבר ואני לא בטוח אם אני רוצה.חייבת לקרוא את הסיכום בוואלה בשביל להבין (אולי) משהו בכלל.
איך אני אמורה לזהות אותה עם שיער ארוך?ידעתי שאשת הגדיים מוכרת לי ומסתבר שזאת גוונדלין כריסטי (משחקי הכס).
מה שמטריד אותי יותר ויותר זה שלא יהיה לזה הסבר מספיק טוב.החדר הענקי עם הגבעות הוא נראה לי אדיר יותר מהגדיים עצמם.
כי לא קראת את סיכום עונה 1אוקי, זה ממש לא זכרתי. חשבתי שאולי הם חושבים ככה כי הם מחלקה שעובדים עם חיות.
נכון, אבל אני מניחה שהיא אמרה לו.בסוף לא נראה לי שראינו אם היא הראתה לו איפה זה נמצא.
כל עניין האבטחה של קומת המנותקים מרגיש לי כמו חיפוף רציני של התסריט.נראה לי שזה חייב להיות ברור שהם צופים בהם. מצד שני בעונה הקודמת הם באמת לא ידעו על המרד הזה שהם עשו.
כן, גם לי נראה.אני לחלוטין לא חשבתי על זה עד שראיתי את התמונה. זה נראה שהוא לא באמת אוהב את זה. גם הרגיש לי שנטלי עצמה משקרת כשהיא אמרה שהיא העריכה את זה כשהיא קיבלה משהו כזה.
אני דווקא לא מצפה, כי כאמור זה מרגיש לי מאוד הגיוני שהיא לא תרצה לספר את זה.אני מקווה שנגלה בקרוב.
אם היא כן הלי אז אני מצפה שנקבל הסבר כלשהו לכך שהיא שיקרה ולא זה שהיא הייתה מובכת.
אז כדאי שתתחיל לשים לב לדברים כאלו למקרה שתצטרך לעבור ניתוק ומיזוג מחדש.ומצטער אני גם לא יודע מה היה הצבע עיניים של אמא שלי. באופן כללי מכל המשפחה שלי אני יודע רק שלאחת האחיות שלי יש עיניים כחולות ואני לא בטוח למה אני בטוח בזה.
אני מבינה אותך.אני לא קראת שבוע שעבר ואני לא בטוח אם אני רוצה.
העניין עם קריאת ניתוחים כאלו הוא שנכון שזה מסביר לך הרבה ובאמת הרבה פעמים לא מעריכים באותה מידה סדרה בלי זה.
אבל מצד שני זה לפעמים קצת הורס את הקטע של להבין לבד.
היו סדרות (כמו מר רובוט, הנותרים וכאלו) שראיתי והבנתי איזה משהו בשלב מסוים ואז כשהלכתי לקרוא מה אומרים על זה באינטרנט אז גיליתי שאנשים דיברו על זה באינטרנט כבר כמה שבועות בגלל שעלו על זה בגלל כל מיני רמזים.
יש יתרונות בזה שמראים לך את הרמזים האלו כי באמת אחרת הרבה פעמים אתה מרגיש בערפל גמור. ומצד שני יש משהו טוב בלהבין את זה בזמן שלך.
אני באמת לא אומר שזה יותר "נכון" שלא לקרוא את ההסברים האלו. היו סדרות רבות שאני כן עשיתי את זה איתם. אבל כרגע אני מעדיף כאן לא לעשות את זה. אולי אני אשנה את דעתי אפילו בהמשך השבוע.
מארק התמזג מחדשקצת (הרבה) נרמז לזה בפתיח, אבל זה פותח עוד הרבה שאלות מוזרות, שהגדולה מכולן היא ״האם נראה תינוק קיר עם ראש ענק״.
אני משערת שלא, אבל יהיה נחמד לצפות בפתיח ממבט של מיזוג.
אני ממש כבר לא יודעת.אני עדיין משוכנעת שהלי היא אכן הלי, עם כמה שהלנה והיא דומות מרגיש לי שהלנה לא מסוגלת לשחק את הביטחון העצמי חסר העכבות בצורה כזו. למרות שהמיני רגע שהיה לה עם מארק במסדרון כן היה יכול להיות קצת הלנה.
לדעתי כן.תהיות קטנות-
האם מילצ׳יק יהיה טיפונת נגד החברה עכשיו כשהם נתנו לו מתנה סופר גזענית שהוא ממש שנא, וגם נטלי שנאה מאחורי החיוך הענק שלה?
היא כבר היתה חצויה הרבה זמן לדעתי, אז יש מצב שהיא סופסוף תהיה עד הסוף בצד של מארק. אבל זה יהיה מוזר אם לומון יאפשרו לה. (מצד שני הם מתרשלים בהרבה דברים מבחינת אבטחה).האם סלוויג תהיה טיפונת נגד החברה (או לפחות בעד מארק) עכשיו כשהיא רואה שאין לה באמת קלף מיקוח?
וואו זה ממש יעצבן אותי, ואני גם חוששת מזה.האם לא נראה יותר עיזים, וכל הסצינות האלה סתם היו כדי לטמטם את הצופים בקטע של ״יש תעלומות וזה ממש סתם, אל תקחו את זה קשה״? (נראה לי שכן)
אמן.האם נקבל עונה שלישית יותר מהר הפעם?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.