SHABATH SHALOM

maxima

New member
ערב טוב כולם....יעלי....../images/Emo141.gif|שמש

הסיור שעשית אכן נשמע מענין ואני הייתי היום בטיול בחבל ארץ יפיפה, צפונית מערבית לעיר מודיעין פרק חדש שהוא בעצם שמורת טבע שהוסיפו לה סוגים שונים של עצים כדי שיהיה גם חורש על הגבעות שהן גם מסולעות וגם עשירות בצמחיה. העצים עדיין צעירים מאד רובם נשתלו השנה או בשנה שעברה והם עדיין בתוך השרוולים שמגינים עליהם שלא ישברו ברוחות. טילנו בין הפריחה בשלל צבעים המוני כלניות, רקפות ועוד מינים רבים של פרחים בצבעים של סגול, לבן, צהוב,,,,,, עלינו, על גבעה גבוהה, שהנוף הנשקף ממנה הוא 360 מעלות...מדהים..... לכל כיוון נוף שונה. ממישור החוף ועד הרי יהודה רק חבל שהראות גרועה, כמובן שכל הטיול היה מלווה בהדרכה והסברה על האזור ועל המיוחד בו. חזרתי רצוצה ומרוצהההההההההה.

מנורה

New member
ערב טוב ידידי כמה טוב לראות שאתם

יוצאים ומטילים ברחבי הארץ ומשתפים אותנו בסיפורים המרתקים האווירה הצבעים והריחות. גם אני טיילתי בת"א בעקבות העפלה בחופי ת"א ביקור בגן לונדון וסיפורים על הספינות השירים שנקשרו לאותה תקופה. הגן עשוי בצורת ספינת מעפילים מאד יפה ומענין אבל לצערי אחרי בילוי של ליל ששי המקום היה פח זבל גדול וזה כל כך לא נעים. חבל שעירית ת"א לא דואגת לניקיון המקום ולשמירה כי לפי מה שנעשה בשטח המקום היפה הזה מהר מאד יהרס וחבל
.

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם יקרים ../images/Emo24.gif

יעלי, מקסימה, מנורה וחונה (איזה צילום יפה
), כל הכבוד שיש לכם את המרץ לטייל ואיזה טיולים יפים ומעניינים עשיתן... אנחנו מרגישים קצת כמו "פדלאות" עייפים מכל עיסוקי השבוע ושמחים לשבת סתם בבית ולנוח. גם חששנו קצת לצאת רחוק בגלל הפקקים (מליון ישראלים טיילו היום בארץ!) אגב, שמעתי בחדשות, על גילוי של מערת נטיפים חדשה שגילה כמה עשרות אלפי שנים, עם מגוון רב מאד של נטיפים, ביניהם כאלה שעדיין לא נמצאו בארץ...חבל שחלק ניזוקו בגלל הפיצוצים שבעטיים התגלתה... המיקום נשמר בינתיים בסוד. רק לקראת הצהריים יצאנו קצת לסביבה הקרובה ואכלנו ב"המקום של יגאל" - אני חייבת לציין שהאוכל שם טעים, מגוון מאד ובזול! חזרנו הביתה ואז הגיעו אלינו הבן והכלה עם הנכדים אחרי טיול שעשו במערות בית גוברין ובילו אצלנו עד הערב. המחשב היה מנוטרל ע"י הבן האורח שלי
ורק עכשיו הצלחתי להיכנס אליכם
נהניתי לקרוא על הטיולים שעשיתן ובדמיוני טיילתי ביחד אתכם
לכולכם

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק, התמונות שלך היסטוריה../images/Emo121.gif

שלום לייצ'יק וכלם, איך שהזמן עובר, איך שהתמונות דומות רק הפנים משתנות. אצלנו בבית גם היו תמונות שבו כיכבו כטייסים בני המשפחה, היו עוד כלים מיוחדים שהם נהגו בהם בתמונות. התפאורה דומה, האנשים עם תסרוקות ולבוש מתאים לאז, אוי אמאל'ה רק בשביל לראות תמונות כאלה שווה להיכנס לפורום. אתם שומעים המציצים? כדאי לכם לכתוב בפורום, כי אתם תעלו זיק רעיון כאן זה יגרה דמיון של מישהו וכך הרעיון יקרום עור וגידים ותראו את ההסטוריה קמה לתחיה יעלי

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo23.gif גם אני מתרגשת מחדש

כשאני רואה את התמונות בפורום ... יש לי עוד תמונות מאותה תקופה ואפילו קצת לפניה. היו אז כללים ודפוסים קבועים איך להצטלם אצל צלם מקצועי. חייבים להיראות רשמיים ורצינים ואם כבר מחייכים, אז וחס וחלילה לא בפה פתוח. אני רק צריכה להיזכר ולמצוא איפה הנחתי אותן ואז אסרוק ואביא לכם. ממש הסטוריה במיטבה. שמחה שנהנית

emmy5

New member
../images/Emo24.gifמנורה ,משהו מיוחד רק לך

את זוכרת מה נותנים בראשון למרץ?martisor עכשיו תספרי את לכולם מה זה ואני שולחת לכולם מרצישור

yaely2

New member
מנהל
מתחת אותי, אמי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

emmy5

New member
יעלוש, זה מנהג ברומניה ...

בראשון למרץ שולחים אחד לשני תכשית קטן על חוט אדום לבן , זו נוסטלגיה שלי מרומניה

emmy5

New member
יעלוש , שני צבעים יחד ,

אדום = אהבה לבן= שלום יעלוש , קשה להבין ...אבל בתור ילדה זה היה הזמן הכי יפה לקבל מתנות וללכת עם כולם ,אחת מראה לשני את מה שקבלנו כייף חזרתי לגיל 11-12 ממש יופי

ora11

New member
לילה טוב לכל החברים../images/Emo24.gif

ואני חזרתי מערב שירה בציבור שירי ארץ ישראל היפה. צדוק סביר היה אורח המועדון שר את סימונה מדימונה וערבה ערבה עד אין קץ. איזה יופי של ערב רציתי לשתף. לילה טוב
וחלומות פז

ora11

New member
מועדון הזמר פעם בחודש../images/Emo13.gif

והוא של מבשרת ועורכים אותו במלון שלנו.

מנורה

New member
אמי מתוקה שלי בוקר טוב לך ולכולם

אין לך מושג איך הזכרונות עולים אומנם הכל מטושטש אבל הטיח מתקלף. מאד ריגשת אותי ומודה לך מכל ה
במיוחד שבברכה מוזכר אזור וראנצה האזור מגורים שלי איך אני יודעת? לפני מספר ימים קבלתי את התעודת לידה שלי המקורית משם אתם יכולים לתאר לכם את ההתרגשות? שוב תודה
לך אמי היקרה והמיוחדת

נֵנָה

New member
אממי ../images/Emo24.gif תודה. איזה כיף להאזין

לדנובה הכחולה מבוצעת בפסנתר

למעלה