SHABATH SHALOM!!!

dani 123

New member
סגירת שרשורים

הסיפור לא ברור לי אצלי אין סגירת שרשורים גם מעל 35 תגובות לחצו אופן ציפיה ובחרו תגובות

izuizu

New member
ערב טוב פורום נכבד../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif|ת

אני מבקש לברך אותכם על שהתברכתם בתגבור מבורך שהכניס רוח שובבה בפורם נכבד זה .כן אני מבקש לברך את האיש הנחמד שמופיע בשם pazi שהוא הרוח החיה בפורם חן חן לך

yaely2

New member
מנהל
דני, לחצתי אופן צפיה ובחרתי בתגובות

שלום דני
בנוגע לסגירת השרשורים. יש כאלה שאינם מצליחים לשנות את אופן הצפייה, כולל אני, ולנו נסגר השרשור לאחר 36 הודעות. אני אישית לא חושבת ששרשור מעל מספר כזה של הודעות, (36) הוא יעיל. הכל ארוך, קשה להתמצא, ובפרט שיש כאן נטייה להכניס הודעות לאמצע השרשור, דבר שגורם לבלבול נוסף. בהערכה יעלי

pazi66

New member
תודה ונעים להכירך

שלום לך גרמת לי להסמיק ולחיך באושר אך לדעתי מעט הגזמנת זה נכון שאני נחמד, אך אני לא היחידי כזה בחבורה זו של חברה נפלאים אני פשוט עם קצת נסיון ועם הרבה, הרבה זמן פנוי שמח לנצל את הזמן הפנוי להובי נפלא שנקרא "תקשורת מחשבים" זה עיסוק מרכזי אצלי ומשתדל לנצלו עד תומו בכל אופן תודה רבה על דבריך החמים

pazi66

New member
אכזרי וטוב

כן אני יודע שזה לא בדיחה חדשה - אך זה בדיחה !!!! גבר ואישתו מתכוננים להכנס למיטה לפני השינה האישה, עומדת מול המראה, מסתכלת ואומרת... אתה יודע יקירי? בזמן האחרון אני רואה שמאוד הזדקנתי יש לי המון קמטים בפנים, השדיים שלי מגיעים לי עד הפופיק, הטוסיק נפול. הרגליים שמנות הזרועות נפולות ושמנות... היא מסתובבת לעבר בעלה וממשיכה: נו? תגיד לי משהו טוב כדי שארגיש טוב יותר עם עצמי... הגבר מסתכל עליה, חושב ועונה בקול רך: יקירתי...לפחות את יודעת שהראיה שלך מעולה

pazi66

New member
זה נחמד - תנסה

I love this! This is what a computer is supposed to do! Click on thename link below and then type in your first אני אוהב את זה ! זה מה שמחשב נועד לעשות לחץ על קישור השם מתחת ואז תרשום את שמך הפרטי

קיטורים של גברים או.....

למה הגברים תמיד דפוקים
כאשר אתה רוצה את זה לעיתים קרובות - אתה חולה מין. כאשר אתה רוצה את זה לעיתים רחוקות - ודאי יש לך מישהי אחרת. כאשר אתה נשאר בבית ואשתך המפרסנת היחידה - אתה לא גבר. כאשר אתה אתה עובד ומשאיר את אישתך בבית שתדאג לילדים - אתה שוביניסט. כאשר היא מבקשת ממך משהו שאתה לא אוהב - היא מבקשת ממך טובה. כאשר אתה מבקש ממנה משהו שהיא לא אוהבת - אתה משתלט עליה מפני שהיא אישה. כאשר היא מקבלת החלטה מבלי להתייעץ איתך - היא אישה משוחררת. כאשר אתה מקבל החלטה מבלי להתייעץ איתה - אתה שוביניסט. כאשר אתה עובד קשה מידי - אתה מכור לעבודה ואין לך זמן בשבילה. כאשר אתה לא עובד מספיק - אתה בטלן חסר ערך. כאשר אתה מציין שהיא נראית מצויין - זו הטרדה מינית. כאשר אתה לא מציין שהיא נראית מצויין - זו אדישות גברית טיפוסית. כאשר אתה בוכה - אתה רכרוכי. כאשר אתה לא בוכה - אתה חזיר חסר רגישות. כאשר אתה מביע את הערכתך ליופי החיצוני שלה - אתה סוטה. כאשר אתה לא מביע את הערכתך ליופי החיצוני שלה - אתה הומו. כאשר אתה אוהב אישה המגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה - אתה סקסיסט. כאשר אתה לא אוהב אישה המגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה - אתה לא רומנטי. כאשר אתה מנסה לשמור על כושר - אתה גאוותן ריקני שעסוק בעצמו. כאשר אתה לא מנסה לשמור על כושר - אתה רשלן שמזניח את עצמו. כאשר אתה קונה לה פרחים - אתה מנסה להשיג ממנה משהו. כאשר אתה לא קונה לה פרחים - אתה לא חושב עליה. כאשר יש לה כאב ראש - היא עייפה. כאשר יש לך כאב ראש - אתה כבר לא אוהב אותה. כאשר יש לה עבודה משעממת וחד גוונית - היא מנוצלת. כאשר יש לך עבודה משעממת וחד גוונית - אתה צריך למצוא משהו טוב יותר. כאשר היא זוכה לקידום בעבודה לפניך - זה שוויון הזדמנויות. כאשר אתה זוכה לקידום בעבודה לפניה - זה יחס מועדף בגלל שאתה גבר.

pazi66

New member
בדיחה עצובה

בגיל 85 החליט חיים להתחתן עם פרגית צעירה בשם חנה בת 25 .. לאחר ליל הכלולות אמרה חנה לחיים: אולי כדאי מפאת גילך שלא נישן יחד, כדי שלא תתרגש יתר על המידה כי אתה הרי כבר לא בחור צעיר.חיים ללא היסוס הסכים שהם ישנו בחדרים נפרדים, ובכל פעם שיתחשק לאחד מהם לתנות אהבים - הוא ינקוש על דלתו של השני. מיד בערב הראשון בשעה שחנה התארגנה לשינה ,נשמעה נקישה על הדלת; מיד פתחה ומי בפתח אם לא חיים . קפצו למיטה ועשו אהבה סוערת; מיד בסיום אמרה חנה לחיים כדאי מאד שתלך לישון בחדרך , חיים ללא היסוס יצא והלך לחדרו. חנה החלה להתארגן, התקלחה ופתאם נקישה בדלת ושוב חיים בפתח. נו, אמר לה חיים, מתחשק לי לעשות איתך אהבה ! מיד נכנסו למיטה ושוב קיימו מצוות "פרו ורבו" .. בסופו של האירוע בקשה שוב חנה מחיים ללכת לישון בחדרו וחיים הלך לו. חנה שוב התקלחה והתארגנה לשינה כאשר שוב בדלת נשמעה נקישה וחיים שוב מבקש מחנה לעשות אהבה. שוב הם מבצעים את האקט שבסופו חנה מתיישבת במיטה ואומרת לחיים..: חיים יקירי , כבר היו לי כמה מאהבים יותר צעירים ממך אבל אף אחד מהם לא יכול היה לעשות את זה 3 פעמים באותו הלילה........ ואז חיים אמר בתדהמה: מה , כבר הייתי כאן הערב הערת הח"מ הויאגרה וכל התכשירים החדשים מאפשרים קיום יחסים עד גיל מתקדם מאד-הבעיה שהחברה לא זוכרים מה עושים

emmy5

New member
IZUIZUטוב לראות אותך יחד איתנו

נקווה לראות אותך יותר ..איזה שיר באידיש ליום השבת

offe

New member
ליל שישי נעים ../images/Emo6.gif

אמי'לה - ההצגה שהופענו בה אתמול במכללת אורנים הייתה נפלאה - חבל חבל שהחמצת. שמחה רבה שמחה רבה - חבר'ה פסח מתקרב - איזה באסה לכולם - המנהג של ניקיון יסודי - קחו שיר שכתבתי באחד הפסחים: שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא. חלונות, דלתות ופריז'ידר לניקיון יסודי מצפים לעקרת בית מצבה מדרדר כלו כוחותיה אבדו בפורים. כל-כך הרבה חגים - אילו המצאות כמעט מדי חודש - בלי הפסקות. ןמדוע צריך תמיד לנקות? מה הקשר חג וניקיונות? הרי כל השנה עובדת בפרך מצעים, כביסות, בישולים לעבודות אלו אין כל ערך
כל שבוע כשגרה חוזרים, אבק, גיהוצים, רחיצת כלים, קניית מתנות לכל הצאצאים. יוסף עזור לי - אני קורא עיתונים! פזית, ליאור הושיטו יד, אמא, הרי רצית שרק נלמד. זהו, שביתה, אין ניקיונות, אשב, אנוח, לא אזוז גם לי מגיע להיות גברת העולם יתהפך, אני במזמוז של זמן איכות לתפארת. אני המלכה חג שמח אביב בא.
חיבוקי offe

maxima

New member
גם אצלי אין סגירת שרשורים...

לא מבינה אפילו מזה

yaely2

New member
מנהל
תגובה (מהשרשור הקודם) לבקשת פזי

לפזי שלום,
אנו תמיד פתוחים להצעות חיוביות. נשמח אם תשמש דוגמה לרעיונות תוססים לרוח חיים ולצבע נוסף בפורום. יעלי

pazi66

New member
חוזר על בקשתי לפורום

בגלל הקאטאסטרופה הנקראת "שירשור" שנגמר לפתא פתאום, אני מביא שנית את פניתי לפורום - פניה שפירסמתי לפני גמר השירשור : פורום נכבד שלום אומנם אנחנו לא מכירים ותיקים ואני עדיין טירון ובתקופת נסיון אצלכם אך אני רוצה להתיעץ איתכם בקול רם שנכנסתי לראשונה לפורום מאד התרשמתי מרוח החברות והאחוה בין החברים והחברות, רגשי חיבה ואהבה וכיבוד עצמי מייד הבחנתי שלמרות הרצון הטוב של כולם היה חסר בפורום צבע ורוח חיים תוססת, יותר מדי שלוה הגובלת בשעמום נדרתי נדר שאשקיע מזמני וממרצי להכניס מעט רוח שובבה וחיים בעזרת הנסיון והידע שרכשתי בתקשורת מחשבים מזה יותר מ-20 שנה הגיעו אלי מספר שמועות שלא רואים בעין יפה השתלטות זו (כביכול) שלי, את ריבוי הבדיחות (ישנות), וכמות החומר בו אני מפציץ אותכם. אנא, תענו לי בכנות, מה דעתכם בנידון, כיוון שאני רוצה להתאים עצמי לכביש, ואינני רוצה לעשות דברים אשר יכולים לפגוע בשלמות פורום נחמד זה. תודה פזי

למעלה