SHABATH SHALOM!!!

dani 123

New member
ואני על תשובתי

בעבר אני הבאתי הרבה בדיחות אך לאחרונה עקב עומס בעבודה אינני נכנס כמעט לפורום וברור כי אין לי זמן לחפ ולהביא בדיחות. אני מאד נהנה מהבדיחות גם כשן ישנות. ולדעתי גם יתר חברי וחברות הפורום. ראה גם את תגובתה של ננה באותה רוח.

bimbo.

New member
פאזי יקר, המשך להיות כפי שהיית

עד עכשיו.
איני יודעת מי חושש שאתה משתלט על הפורום, אבל לדעתי אין כאן שום השתלטות מצד אף אחד. מסתבר שאתך אין רגע קל: אתה מביא בדיחות וסיפורים שמביאים אותי לצחוק או לדמוע. אין בדיחות ישנות או חדשות. יש בדיחות ששמענו או לא, הכל אישי לחלוטין. המשך בדרכך והכנס לפורום רוח צעירה, רעננה ותוססת. ובהחלט מגיע לך זר פרחים

pazi66

New member
תודה בימבו היקרה

לרגע נעצרתי ועשיתי חשבון נפש, "אולי הגזמנתי?" גם כנראה דרכתי על זנבם של כמה מהחברים....ואינני מבין למה ואיך המילים הטובות שלך עשו לי טוב וחיזקו אותי תודה

מנורה

New member
ערב טוב ושבת ושלום חברי היקרים../images/Emo140.gif

אתם היתם חסרים לי מאד ומאד התגעגעתי אליכם. אבל מה אפשר לעשות האינטרנט שלי עשה לי בעיות ולא נתן לי לראות אתכם כל פעם שנכנסתי התנתק. מקווה שמעכשיו אני איתכם לא עוזבת.. כן הפסדתי המון אני רואה שפע של הבדיחות, מוזיקה נהדרת תמונות יפיפיות והתכתבות ענפה שאינני מספיקה לעבור על כולה והבעיה היא שלי אינני יכולה לשבת הרבה זמן ליד המחשב ולקרוא. לשאלתך פזי, כל אחד בפורום הזה מביא איתו צבע טעם וריח אחר ולכן אנחנו כל כך אוהבים אחד את השני ונהנים מכל מה שכל אחד ואחד מביא. אנחנו לא מבקרים אחד את השני אלא מפרגנים אחד לשני וכל אחד לוקח מכל אחד מה שטוב לו ונראה לו. כפי שכתבתי, לי אישית יש בעיה לשבת הרבה זמן ע"י המחשב ולכן כששולחים הרבה מלל כמו בדיחות אני לא יכולה לקרא אותם מה עוד שהרבה מאד נשלח גם אלי אישית למייל. אני שמחה שאתה פעיל אצלנו בפורום ותורם להנאתנו. שתהיה שבת קסומה לכולנו

פזי - יישר כח!!!! המשך להנות אותנו

אנחנו לא קטנוניים וגם אם קראנו את אותה בדיחה או קטע עם מוסר השכל - לא נורא (מה עוד שהזיכרון לא משהו..ואפשר לרענן אותו מידי פעם), לא יודעת מי הפריח שמועות באוזניך בעניין ההשתלטות כביכול, ומי הסמיך אותו לדבר בשם הכלל, כתבתי לך בשירשור קודם שהפורום הוא של כולם, וכותב נבחן גם לפי התגובות שהוא מקבל - ואם אתה מקבל תגובות רבות זה סימן שאתה מקובל! ואם במקרה אתה כותב את ההודעה הזו סתן בשביל לקבל מחמאות אז נו, נו, נו (

pazi66

New member
תודה חונה לרגע ונשארת להמון זמן

ואם במקרה אתה כותב את ההודעה הזו סתן בשביל לקבל מחמאות אז נו, נו, נו תאמיני לי, אינני זקוק למחמאות, עשיתי בחיי הקצרים דברים הרבה יותר גדולים ויש לי טונות של מחמאות ממוסגרות במסגרות זהב על קירות חדרי היתה סיבה ממשית לכתיבת הודעתי ואני מאד שמח שהתברר שלא אני טעיתי ודרכי נכונה פשוט יצאתי מחוזק וזה יאפשר לי לעבוד בשקט לטובת כולנן שוב תודה לך

emmy5

New member
דני פזי וכולכם ,מה שצריך לדעת..

אם אנחנו כותבים עד הסוף של השירשור הוא נסגר ,ככה הוא נשאר פתוח

pazi66

New member
שאלת תם בנושא השירשור

מה הם בדיוק חוקי השירשור אחרי כמה הודעות השירשור נסגר איך יודעים שהשירשור סגור מי רשאי לפתוח שירשור חדש מתי פותחים שירשור חדש אנא, תבהירו לי פעם אחד לתמיד את כל תורת השירשור אני פשוט חולם בלילות חלומות זוואה בנוגע לשירשור ולא פעם התעוררתי רטוב מזעה קרה תוך צעקות שירשוריות רמות אשר הפחידו את אישתי והפריעו למנוחת השכנים עזרו לי לשרשר שירשורים משושרשים שירשורית נכון

אמי, יש כפתור "אופן הצפיה"

בצד שמאל של הדף אם תלחצי עליו תפתח לך אופציה של אי סגירת שירשוא. תוכלי לראות שירשור אפילו של 100 תגובות. בפורום 50+ יש שירשורין של יוצר מ=100 תגובות ואצלי כל הזמן התפוז עובד על שירשורים פתוחים. שבת שלום לך ולכולם

pazi66

New member
שירים עם נשמה של שנות ה-50

The Top 10 Songs Of Each Year In The 50's עשרת השירים הטובים ביותר של כל שנה משנות החמישים בעדיבותה של אממי

emmy5

New member
|תוPAZIיופי של שירים ,חזרתי לרקוד

נוסטלגיה ,איפה הזמנים ההם? הילדים הלכו הביתה ,אני שוב איתכם יש עוד משהו בפורום?

למעלה