Shallow Believer - מישהו שמע?

whatascene

New member
Shallow Believer - מישהו שמע?

הEP החדש והמורחב של הלהקה, כולל את מרבית (אם לא כל) הביסיידים שבאו לצד lies for the liars רשימת השירים: 1. dark days 2. slit your own throat 3. devil beside you 4. into my web 5. my pesticide 6. choke me 7. sun comes up 8. sick hearts 9. back of your mouth 10. tunnel הEP יצא ב-19 לחודש, ואפשר לקנות אותו דרך אייטיונז (אם מישהו יכול לעשות את זה..) או אמזון וכו'. כרגע, למיטב ידיעתי, אי אפשר להזמין את הדיסק עצמו.. נראה מה יהיה בהמשך.

../images/Emo85.gifאני אבקש מאבא

להתעסק עם החמור כדי שיהיו לי את השירים

just orka

New member
אני יכולה לקנות אותו דרך האייטונס../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אבל אני רוצה לקנות את הדיסק עצמו, מקווה שזה ככה, ואם לא אני אקנה דרך האייטונס, במיוחד כי זה ממש ממש זול :-O 9 דולר בערך

Because Of May

New member
הבנתי שאפשר יהיה לקנות אותו באינטרנט../images/Emo109.gif

אבל לא יהיה באמת דיסק, רק קבצים על המחשב
אם היה באמת דיסק, הייתי מזמינה אולי... תלוי באמאבא גם...

nesta girl

New member
האמת ש..

שלושת השירים די בסדר. מי שראה את הסרטונים הישנים שהיו להם באתר שמע את ההקלטות לinto my web (שעליי הוא המועדף^^) sun comes up נדבק לי כל הסופש. sick hearts לא משך תשומת לב מיוחדת. ממש רציתי לראות את העטיפה של הדיסק, חבל שזה רק קבצי מוזיקה..=\ וד'א, הייתי בטוחה שזאת נועה (בגלל הכחול) ולא הבנתי מה נסגר עם החתימה...כי מישי לא רושמת פה..אהמאהמ

whatascene

New member
כן טוב.. מישהי פה נטחנת בצבא.

אפילו שהיא לא קצינה צעירה P:

nesta girl

New member
כן אה..

בשביל להטחן אין קריטריונים לפחות את לקראת הסוף..

Evil Cupcake

New member
|נדחפת||סמוי|קניתי אותו. מי רוצה שאשלח לו? <:

[email protected] מי שיירצה שאשלח לו שירים מהאלבום שיוסיף. הם אפילו שיפרו את צ'ואוק מי.
טוב, אני אסתום ואחזור לסמוי. ^^ 3>.

Because Of May

New member
באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

אני אוסיף אותך כשהמסן יחליט שלא להדפק

אמג.../images/Emo110.gif

אני כ"כ מוסיפה אותך! ונראה לי אני חוזרת לקומונה של BT ^^^

Evil Cupcake

New member
לא שמעתי אותם איזה שנה. והנה הודעת ההצטרפות ש

לי. <: ברכוני כבר.
אה, כן, טל, (או כל דבר אחר, זה קצר מדי. |: ) כמעטארבעשרה, מזכרת בתיה (ליד רחובות או ת"א או משהו.) אין לי דיסקוגרפיה, כאילו, קניתי את LFTL כשהתחלתי להבין שהם טובים ושיש לי 80 מיותרים, ואז הורדתי את ILAD, וחרשתי כל כך הרבה שלא ממש מצאתי סיבה לקנות אותו, ואת ברת' קניתי ב-20 כי אחי עובד בטאוורקורדס, ואת אני אראה את היוזד או את מייבי ממוריז אני אקנה. אופקורס. ^^ אה, כן, ושאלואו בליבר. X: אבל עכשיו הם ממש הלהקה האהובה עליי (אוח, אני שונאת את הפאנגירלז האלה שמצטרפות לפורום שלך וטוענות שהם הלהקה האהובה עליהן. ), ופחדתי להצטרף לכאן בכל אופן, אבל עכשיו פשוט הבנתי שלבלות פה יותר מהמנהלת ייגרום לה לבהות בשם שלי מתנוסס עם 40 כניסות ליום. אז, כן, היי. תגידו היי חזרה. |בוהו| ;;

ברוכה הבאה טל:)

ואני נכנסת לפה בערך 100 פעם ביום, כי זה הפורום היחיד בתפוז שאני עדיין כותבת בוXD ולמה פחדת להצטרף לפה? XD

למעלה