ברוכה הבאה ^^ תהני !
R RunningFromLions New member 25/2/08 #20 ברוכה הבאה!../images/Emo110.gif ותודה על השירים! טוב, למרות שהם עדיין לא עברו לגמרי! ד"א, אני נוי
R Rose131 New member 26/2/08 #23 חחח הייD: למה לפחד להצטרף, לא הבנתי? ו.. אמ.. לאדעת, אני מבולבלת-משהו. הנקודה היא שתישארי!
D DemolitionLovers New member 26/2/08 #26 חחחחחחח היי טלXD../images/Emo55.gif ברוכה, אני הדר, 16, צפון.
א אלמוג מסיקה New member 3/3/08 #36 אני שנה מנסה להשיג את מייבי ממוריז ../images/Emo69.gif אמרתי כבר ברוכה הבאה ^^
א אלמוג מסיקה New member 25/2/08 #14 יואואואיואיאואו הרגע הוספתי אותך ../images/Emo13.gif ~מחכהשתתחברי~
R Rose131 New member 26/2/08 #24 ../images/Emo18.gif בנות, אני לא צריכה להזכיר לכן שאסור לדבר על שיתוף קבציםX: אני לא מוחקת כי זו כבר הפכה להודעת הצטרפות וכי הכוונה טובה, אבל אבקש לא לחזור על זה.
../images/Emo18.gif בנות, אני לא צריכה להזכיר לכן שאסור לדבר על שיתוף קבציםX: אני לא מוחקת כי זו כבר הפכה להודעת הצטרפות וכי הכוונה טובה, אבל אבקש לא לחזור על זה.
S SainTonix New member 26/2/08 #28 מוזר, אני לא שומע שום שינוי מהגרסה שכבר הייתה אני לא מבין את הקטע של אלבומי בי סיידים, גם הקילרז עשו את זה, לפי דעתי זה ממש מיותר, הרי כולם מכירים את הדרכים להשיג ביסיידים וזה ידוע, שישקיעו קצת ויביאו שירים חדשים מהתנור..
מוזר, אני לא שומע שום שינוי מהגרסה שכבר הייתה אני לא מבין את הקטע של אלבומי בי סיידים, גם הקילרז עשו את זה, לפי דעתי זה ממש מיותר, הרי כולם מכירים את הדרכים להשיג ביסיידים וזה ידוע, שישקיעו קצת ויביאו שירים חדשים מהתנור..
M My Beautiful Lie New member 28/2/08 #31 מישהו השיג במקרה את השיר into my web? אם כן-barchukan@hotmail.com (סתם כי זה ישלים לי את כל שאלו בליברXD)
מישהו השיג במקרה את השיר into my web? אם כן-barchukan@hotmail.com (סתם כי זה ישלים לי את כל שאלו בליברXD)
S ScreamingForSomethin New member 29/2/08 #34 בדיוק באתי לשאול מה זה..../images/Emo223.gif הם העלו שני שירים משם למיספייס.. הם ממש יפים