למה? קרס?
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/7/06 #150 טוב אני הולכת...... אני עדיין לא מבינה למה אני שומעת סינגלס... אם כמעט כל תוכנית יש רק 2-3 שירים שאני אוהבת.... ביי ביי לכולם- ולילה שקט(ונקווה שגם בוקר כדי שלא נקום ב-7- )
טוב אני הולכת...... אני עדיין לא מבינה למה אני שומעת סינגלס... אם כמעט כל תוכנית יש רק 2-3 שירים שאני אוהבת.... ביי ביי לכולם- ולילה שקט(ונקווה שגם בוקר כדי שלא נקום ב-7- )
L limors2 Active member 31/7/06 #156 את שומעת כי את יודעת שאת אמורה לאהוב את השירים, ואת מחכה ששטיפת המוח תתחיל לפעול את פעולתה?
T tkuihehr New member 31/7/06 #161 אני דווקא אוהב את הרוב הגדול אולי אני באמת הושפעתי חזק מגלגלצ וזה נשאר אצלי , אבל אני נהנה מרוב השירים, לא נורא, תמשיכי להאזין, זה לא מזיק...
אני דווקא אוהב את הרוב הגדול אולי אני באמת הושפעתי חזק מגלגלצ וזה נשאר אצלי , אבל אני נהנה מרוב השירים, לא נורא, תמשיכי להאזין, זה לא מזיק...
L limors2 Active member 31/7/06 #151 אוף../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif מישהו רוצה לבוא איתי ב24/8 להופעה של דפנה והעוגיות בי-ם? בא לי. ואין לי עם מי
אוף../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif מישהו רוצה לבוא איתי ב24/8 להופעה של דפנה והעוגיות בי-ם? בא לי. ואין לי עם מי
L limors2 Active member 31/7/06 #172 ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif אתה יותר מכולם כאן אמור להבין!
L limors2 Active member 31/7/06 #175 טל מי בייבי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif עוד לא שמעתי תדיסק החדש שלהם הוא סתם שוכב בקופסה הסקסית בארון שלי
טל מי בייבי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif עוד לא שמעתי תדיסק החדש שלהם הוא סתם שוכב בקופסה הסקסית בארון שלי