Slow Motion

קרמי

New member
Slow Motion

כיצד אני יכול להאיט סרט וידאו לדוגמה בתוכנת פרימייר? מצאתי כמה פלאגאינים שעושים זאת ומוסיפים פריימים אך אני מעוניין לדעת אם ניתן לעשות זאת בלי. אשמח לקבל תשובה

MaSTeRLou

New member
->

קליק ימני על רצועת הוידאו בtimeline> שם בחר speed, וקבע את הפרמטר הרצוי

קרמי

New member
תודה.. אבל זה לא יוצא חלק

אני מעוניין שהאיטיות תהיה יותר זורמת ולא קטועה.. האם יש דרך לשפר את זה?

edddie

New member
מצטער שנעדרתי אבל אני חושב קרמי

רוצה לעשות אפקט כמו במטריקס נכון??

קרמי

New member
ממש לא.. יותר בכיוון

קטע של בריחה מפצצה או קטע של ההליכה המפורסם בארמגדון. משהו שיראה דרמטי.

MaSTeRLou

New member
->

אני חושב שSlow-motion אמיתי מתחילים לעשות עוד בתהליך הצילום, כאשרנ מצלמים במהירות כפולה, וכך באותו זמן נתון יש לך יותר פריימים שתוכל לאחר מכן להוריד אותם והתנועה תישאר חלקה. משהו שישפר קצת את הslow-motion בפרימייר - על רצועת הוידאו קליק ימני>video options>משם לFrame hold, ושם סמן ב-V את Frame Blending

קרמי

New member
תודה רבה. זה עזר אבל ממש קצת.

אשמח לקבל עוד רעיונות שיגרמו לתנועה להיות יותר חלקה ולא קופצנית.

קרמי

New member
לא שמים לב להבדל

הקפיצות הן לא גדולות בכלל אך עדיין זה לא מסתדר ומפריע.

MaSTeRLou

New member
בטוח יש לזה פיתרון כלשהו

כרגע שום פיתרון שמאלה שמצאתי ברשת לא פתר את העניין. מה שמוזר זה, שבתוכנת Vegas הSlow-motion עובד פשוט מצוין. חלק לגמרי. איזה plugins ניסית?

קרמי

New member
עוד לא ניסיתי

ואני לא כל כך רוצה כי אני בטוח שניתן לעשות זאת בתוכנה בלי שמישהו יעשה את זה בשבילי.

matty

New member
התוצאה הכי טובה שתשיג מפרמייר

תהיה אם תדליק את frame blending (קליק ימני ואז video options-frame hold ) פרמייר תנסה להחליק את ההילוך האיטי ע"י ביצוע מין דיזולב בין הפריימים. זה עובד לא רע אם אתה מאיט את הסרט קצת, ופחות טוב אם אתה מאיט הרבה. כדי לקבל ממש תנועה חלקה בהילוך איטי, אתה צריך תוכנה (או פלאגין) שמנחש את התנועה ויוצר פריימים נוספים. את זה פרמייר לא יודעת לעשות. retimer של realviz הוא מצוין. גם פלאג בשם twixtor (לא בטוח שיש אותו לפרמייר).

roli

New member
ל SLOW MOTION

בפרימייר אני מעדיף להשתמש ב video options- field options- always deinterlace. יוצא הכי יפה.

MaSTeRLou

New member
החלק המעשי בתשובה

הוא פיצ'ר שאני יודע עליו ומשתמש בו כבר הרבה זמן (למרות שזה בהחלט לא מושלם למטרה הזו). החלק של ה"צילום במהירות כפולה" נלקח מדף אינטרנט שמצאתי לאחר חיפוש אחר דרך אחרת לפתירת העניין בפרימייר. מכיוון שזה רק מידע נלווה ולא הדגשתי את זה כהנחייה ברורה, הצלבה של המידע, שנראה לי הגיוני בעיקרו, לא הייתה הכרחית לדעתי. אני לא הולך לעורר שוב את הויכוח שהיה בזמנו עם מר scato היקר בפורום אחר, אבל אם גם הפורום הזה היה חושב שאני כותב שטויות חסרות כל בסיס אז הייתי מנופה מפה כבר מזמן.

למעלה