Slow Motion

SCaToPHaG

New member
אההה.. נזכרתי

חשבתי שדיברת על ויכוח בנושא של "לצלם במהירות כפולה", שלא זכור כזה. בכל אופן - אתה מוכן להסביר ליושבי הפורום מה הכוונה ב"לצלם במהירות כפולה" ואיך מיישמים את הדבר בפועל?

MaSTeRLou

New member
"מהירות כפולה" משמע -

אתה מצלם פי שניים פריימים מבפורמט הרגיל (48FPS מול 24FPS בפילם למשל) וכאשר אתה מוריד את מהירות הסרט בחצי (כאשר מתקזזים 24 פריימים לשנייה אחת), הסרט ממשיך לרוץ "חלק" (24FPS במקרה הזה) למרות שחתכת פריימים מסויימים. זאת הכוונה.

MaSTeRLou

New member
וכדאי לציין כמובן שלא ניתן לעשות את

עם כל מצלמה בייתית. עם זאת, הPlugin של Realviz בהחלט מרשים ושווה הצצה.

SCaToPHaG

New member
"לא ניתן לעשות עם כל מצלמה ביתית"

זה פשוט אנדרסטייטמנט מטורף. זה כמו להגיד "יש כלי רכב שמגיעים ל-300 קמ"ש, אבל לא ניתן להגיע ל300 קמ"ש עם כל זוג אופניים"

MaSTeRLou

New member
מה לא מובן כאן?

Slow-motion אמיתי לא תוכל ליצור בכלים ביתיים, כי בשום מקרה, כל עוד אין לך צילום שבנוי לכך, לא תשיג slow motion אמיתי. ייתכן שעם הPlugins למניהם תוכל להשיג איכות מרשימה וטובה (ככה זה נראה בDemos שלהם לפחות), אבל באופן עקרוני לא מדובר בslow motion אמיתי, כמו שאפשר לראות בסרטים. אני לא כ"כ מבין מה מרעיש פה. עם כל הכבוד להתקדמות הטכנולוגית בתחום הביתי, לתעשייה תמיד יהיו כלים שלרוב המשתמש הביתי לא ייתקל בהם.

אם אני לא טועה מדובר במהירות תריס

ופה יש קצת בעייה כי זאת מהירות אלקטרונית ולא מכנית כמו בפילם...

GaLi17

New member
אולי...?

כולם פה ממש מבינים ואולי אינ אשפיל את עצמי בהצעה שלי אבל יש בפרימייר כלי מאוד פשוט שאפשר איתו לעשות את הקטע או מהיר או איטי והוא נמצא איפה שהסכין וכל השאר נמצאים אז...אתה יכול לנסות לא???

למעלה