קצת רפיטיטיבי עדיין שיר מעולה.
S spiceupmylife1 New member 12/6/14 #16 Lady gaga-G.U.Y ֻ ממש התמכרתי החרישה על השירים של גאגא מתחילה מ-ע-כ-ש-י-ו!!! אהעעע
S spiceupmylife1 New member 12/6/14 #22 כן חחח .. נחרוש נחרוש ונקווה שהוא יהיה במופע אחרי ההופעה המושלמת של ג'סטין יש לי ציפיות די גבוהות לגאגא.. .
כן חחח .. נחרוש נחרוש ונקווה שהוא יהיה במופע אחרי ההופעה המושלמת של ג'סטין יש לי ציפיות די גבוהות לגאגא.. .
S spiceupmylife1 New member 13/6/14 #90 אופס חח אל תייחס לתגובה הקודמת הבנתי.. ההפסד שלך.. היה פשוט מושלם
N Nightingale5 New member 12/6/14 #24 Nicole Scherzinger - Baby Love ft. will.i.am קיטשי להחריד אבל יפה ברמות לא נמאס עלי לעולם!
D Drunk in Love New member 12/6/14 #26 Lana Del Rey - Ultraviolence איזה שיר פתיחה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D Drunk in Love New member 12/6/14 #27 כמובן שגם שלושת השירים הבאים שכבר שמענו מעולים אחד אחד! Ultraviolence (בתים מדהימים! ובכלל גדל עלי) Shades of Cool West Coast (ההפקה הכי טובה שלה עד היום)
כמובן שגם שלושת השירים הבאים שכבר שמענו מעולים אחד אחד! Ultraviolence (בתים מדהימים! ובכלל גדל עלי) Shades of Cool West Coast (ההפקה הכי טובה שלה עד היום)
D Drunk in Love New member 13/6/14 #41 דווקא לא. הייתי חייב לצאת והעדפתי להקדיש לאלבום את מירב תשומת הלב שאני מניח שהוא שווה.