1. האם יש דרך לקנפג אותו להיות Case sensitive? כלומר אם אלבום אחד הוא של Nirvana והשני של nirvana, מבחינתו אלו שני אמנים שונים. האם נתקלת הזה? 2. כפילות של שירים - אם אני מעבירה שני שירים זהים (מכל סיבה, אפילו אלבומים שלמים, או סתם כי שיר מופיע באוסף מסויים) - הוא מכניס את השירים בפעם השניה (והשלישית) למכשיר. גם אצלך? תודה
1) את יכולה לסווג אותם לקבוצות- אני עשיתי משינה בהופעה ומשינה ברגיל. אין בעיה, את מסווגת ע"י אומנים, סיגנון מוזיקלי, אלבומים וכו' 2) יש לי הרבה שירים ששמתי פעמיים, או יותר
. כי שאין לי כוח לשנות את הפלייליסט ואני רוצה את השיר הזה לעיתים קרובות יותר.אז כן לי לקח כמה זמן לקלוט איך עובדים עם התוכנה, אבל כשהבנתי הכל ממש מהיר וללא בעיות עוד שאלות
1. האם יש דרך לקנפג אותו להיות Case sensitive? כלומר אם אלבום אחד הוא של Nirvana והשני של nirvana, מבחינתו אלו שני אמנים שונים. האם נתקלת הזה? 2. כפילות של שירים - אם אני מעבירה שני שירים זהים (מכל סיבה, אפילו אלבומים שלמים, או סתם כי שיר מופיע באוסף מסויים) - הוא מכניס את השירים בפעם השניה (והשלישית) למכשיר. גם אצלך? תודה
א. אני לא רוצה לסדר את זה בתור אמנים שונים - Nirvana ו- nirvana זה אותו אמן. אני רוצה שהסוני יזהה אותם כאחד. ב. בהתאמה - אם אותו שיר / אלבום נמצא לי כבר בסוני, עם אותו שם ואותו ID3 TAG, אני לא רוצה אותו עוד פעם...
את עושה את זה בתוך התוכנה, הוא לא מזהה את זה שזה אותו אומן. ב. הוא ישים לך את השיר הזה שוב עדיין יש לך 20 גיגה! מספיק שירים (ומקסימום את מוחקת את זה מהדיסק)