Sony NW-HD3

gt-master

New member
זה לא קשור לסוני דוקא

יש לך אחלה נגן. כל נגן שעובד לפי TAGS לא אמור לנחש שזה אותו אומן אם הTAG שונה. יש תוכנות נפרדות לכך שאולי יכולות לנתח על פי דמיון בין אורך שיר ולמצוא כפילויות.את צריכה לסדר את הספרייה שלך במחשב וזה ישרת אותך גם לנגנים עתידיים. גם לדעתי התוכנה של סוני בסדר גמור ויותר טובה ממה שבא עם קריאטיב ואיריבר. גם הATRAC3PLUS עושה יופי של עבודה ובגלל שיש לי נגן שחייב את זה אני נאלץ להמיר וב96K המוסיקה נשמעת עדיין נפלא(נכנסים לי כ 65 שירים ב 256MB

R750-Girl

New member
...

Case Sensitive / Insensitive זו לדעתי נקודת חולשה שלו. אני לא מתיימרת שיזהה אותו שיר אם הוא קרוי בשם אחר.. אבל הוויכוח לא רלוונטי - זוהי התוכנה וזה מה שיש. תודה לכולם

gt-master

New member
הבנתי את הנקודה שלך

באמת הWMP ובWINAMP אין חשיבות לאות גדולה קטנה. האמת שלא שמתי לב ובכל מקרה עדיף לסדר TAGS ויש תוכנות שעושות זאת בקלות למשל GODFATHER המומלצת. בקשר לכפילויות של שירים זה קיים בכל נגן שהתעסקתי.אם השיר נמצא באלבום נפרד,הוא מעתיק. אני יודע שב ITUNES יש פעולה למציאת כפילויות אבל בספרייה שבמחשב. בכל מקרה יש לך מכשיר מעולה ולכל נגן יש הצרות שלו.סה"כ זה צרות של עשירים.

R750-Girl

New member
זה לא כזה פשוט

גם אם (בטעות) מסמנים את אותו אלבום ב-ד-י-ו-ק להעברה נוספת, הוא יעביר אותו בשלמותו פעם נוספת. מי שעשה QA למוצר הזה היה יותר מדי מתכנת ופחות מדי USER

gt-master

New member
את רצינית?

את זה לא ניסיתי. יופיע האלבום פעמיים אם אותו השם ואותם שירים ויתפוס פעמיים מקום? אם כך זה על הפנים וצריך לשלוח לחברה מייל בנושא. אני הולך לנסות זאת בעצמי.

R750-Girl

New member
בדיוק

תחת אותו אמן יהיה לך אותו האלבום פעמיים = פעמיים נפח דיסק. ממש דבילי! (או שאני הדבילית כאן?) מחכה לתוצאות הניסיון שלך

gt-master

New member
צודקת ב100%

זה גרוע מאוד. אפשר למלא את הנגן באלבום אחד כפול 100 ולא איכפת לו. פשלה של סוני.

R750-Girl

New member
כי זה פשוט כל כך בסיסי

אבל למה אף אחד לא עונה על השאלה בקשר לאוזניות
מישהו

gt-master

New member
כי עוד לא שאלת

חיפשתי ולא מצאתי בשירשור הזה שאלה על אוזניות

R750-Girl

New member
ואם כבר מצאתי את 2 האנשים היחידים

בארץ עם אותו נגן כמו שלי - באיזה אוזניות אתם משתמשים? בהתחלה קניתי את הSennheiser MX 500 ואחר כך קיבלתי את ה E2c Shure האוזניות המקוריות פשוט חלשות מדי. דרך אגב - אתם מכירים את ההגבלת ווליום המקורית שמגיעה עם המכשירים האירופאים?

gt-master

New member
OK

אמנם יש לי נגן אחר של סוני אבל אני הענה בכל זאת. אני משתמש באוזניות שהוא בא כי הן נשמעות טוב ונוחות לי. הווליום אצלי מעולה (אני לא שומע חזק אף פעם) ואני לא מכיר הגבלה אצל סוני חוץ מה AVLS שלהם שמאפשר להגביל עוצמה עוד מימי הווקמן קלטות שלהם. אצלי יש לחצן שמחליף בין מצבי סאונד,לחיצה ארוכה עליו מפעילה או משחררת את ההגבלה. תבדקי אצלך.בד"כ סוני נותנים הספק חזק. בכל אופן תשמרי על אוזנייך מנזק בלתי הפיך.

R750-Girl

New member
לבעלי נגן Sony NW-HD3

אני קניתי את שלי בלונדון, ומסתבר שהדגמים האירופאים מגיעים עם הגבלת ווליום (מעבר לAVLS).מצורפות 2 תמונות מתוך הMANUAL של הטכנאים, שמסביר איך לבטל אתת ההגבלה.כל מה שאתם עושים, על אחריותכם בלבד! (אני פעלתי לפי ההוראות והסאונד התחזק פלאים.).קודם TEST MODE ואח"כ SOUND PRESSURE RGULATION

ramonsegev

New member
עדיף לשמוע בווליום נמוך יחסית

ולא הכי גבוה מאשר שעוד כמה שנים תשימי פול ווליום כמו כל יום ופתאום לא תביני מי עשה לך השתק לאוזניים,

R750-Girl

New member
לא צריך להגזים

הווליום במקור היה בלתי נסבל, לא יכולתי לשמוע כלום במטוס או בTUBE. כנראה הדגמים שנמכרים בארץ הם אמריקאים, וכרגע הווליום של שנינו באותה רמה.

ramonsegev

New member
אני לא שומע אף פעם על הכי חזק

אמריקאי או אירופי! מגיע לחצי אולי קצת יותר היום גם המסיבות וגם ה MP3 גומרים את האוזנים במהירות שזה מדהים! חיביים להזהר בכל אופן תהני!

למעלה