Sophia Lopez II

TheOnlyAyelet

New member
קימבר פסיכית

יש לבחורה בעית דימוי עצמי קטנה... חבל שבזה ד"ר טרוי לא יכול לטפל...

JAMES DEAN

New member
לא נכון. מסתבר שהיא יודעת

מה היא רוצה בחיים שלה. זה שהיא שיחקה אותה אהבלה זה רק לקבל תשומת לב.

coralulu

New member
הפרק הכי יאאפה!

איזה יפה הפרק...וכמה תסבוכות. שון ומייגן, כריסטיאן ו...אף אחת חח...ואיזה דיבור מצחיק יש לגבר! חח ושמתםלב שהם לא התחילו את הפרק ב"ספר לי ממה אתה לא מרוצה בעצמך" היה יאאאפה!

לפחות זה היה פרק יותר טוב מ...

Sophia Lopez הראשון (שבכלל לא אהבתי, אישית) בכל מקרה, יש לי הרגשה שהפרק הזה גרם לי לחבב את כולם קצת יותר- את שון כי הוא נהיה קצת פחות צנון והוא לא פוחד לקחת קצת סיכונים ולא נתקע עם אישתו ה... מחרמנת אוסטרלים- מטביעת גרבילים- על סף התמוטטות עצבים הפסיכית הזאת... את סופיה כי היא נחמדה ולדעתי היא דמות עמוקה לאללה יחסית לדמות לא קבועה... את ליז כי סופסוף יש צד אנושי ולא ציניות וקרירות כרגיל... את קימבר כי בואנה בחורה!!!!!!!!!!!!!!!! כמה זמן לקח לך להבין1!!! וכריסטיאן... אי אפשר לחבב אותו יותר מכמה שאני מחבבת אותו... הוא כזה רשע... וכשזה חוזר עליו כמו בומרנג הוא מקבל את זה כל יפה ובכל כך הרבה סקס אפיל.. גררררר... כפרה עליו

noooga

New member
אממ.. הפרק הזה לא סחף אותי כ"כ..

אבל היה בהחלט יפה!

coralulu

New member
רק בשביל לוודא, פעם אחרונה בהחלט

ניפ=לחתוך? טאק=לתחוב? תודה לעוניםםם כי אני ממש מבולבלתתת

bulbus

New member
משהו שמשגע אותי

בטוח יש פה כאלה שמכורים חזק לתוכנית, מה נסגר עם ההיא עם התאונת דרכים???.. כבר פרק שני שהיא רק בתחבושת, ס'עמק כל הפרק אני מחכה לראות מה נסגר עם זה

bulbus

New member
לא

מה נסגר? הניתוח הצליח? למישהו יש תמונה שהיא מפוצצת ככה בפנים?????

גם אני!!!

חיכיתי לזה כל השבוע לראות מה קורה איתה, ובסוף הראו אותה רק בקטע של 3 שניות בערך... טוב........... נחכה לשבוע הבא בתקווה שהיא תופיע...

Tinkerblack

New member
אני מקווה גם שיראו מה קורה איתה

בטח מאט יספר לה כשהיא תתעורר שהוא עשה את זה

eniGma19

New member
נראה לי שהוא יחזור בתשובה...

רק של הנוצרים..:) יותר מדי נכנס לקטע של אלוהים..בכלל המייקל ג'קסון הצעיר הזה נהיה קצת כבד בזמן האחרון...מי היה מאמין שממצב של שלישיה עם שתי לסביות הוא יגיע לשלישייה עם נכה וישו...:)

חחחחחחחח

הוא סיפר לה בזמן שהיא בקומה! אבל באמת ניראה לי שבסוף או שהיא תמות (חס וחלילה!!!!!!!!!!) או שהיא תתעורר והוא יספר לה שזה הוא דרס אותה והוא יתאהב בה והיא תכעס עליו ובסוף תסלח לו! חחח סיפור ארוך!

THE HELL BOY

New member
תזכורת לעצמי.../images/Emo87.gif

לא ללכת לכל כך הרבה זמן מהטלוויזיה ולהפסיד את הפרק. פוי. היה משהו מעניין?

דווקא...

פחות אהבתי את הפרק הזה, היה פחות מעניין!
חוץ מהקטע שקימבר כמעט הרגה את כריסטיאן, למרות שזה היה ברור שהיא לא תעשה את זה, אבל רק לראות סכין ואני כבר מתה מפחד!!! חחח
איזה מסכן מאט שהוא גילה ששון בוגד בג'וליה! חבל שלא ראו יותר קטעים עם קארה כי ממש חיכיתי כל השבוע לראות מה קורה איתה...

למעלה