!!!!!!!!SOS

nanny3

New member
עם כמה שאני לא מתנגדת לרעיון של אלפי גברים

חטובים עירומים סגורים במקום קטן ... אני תוהה איך נשמע הכוריאוגרף שאמר: " ya gonna be layin there with ya bare asses makin weird movements while the crowd will totally be lookin at the other group members..." מסכנים, פשוט שוק בשר

nanny3

New member
יצאתי עילגת ../images/Emo4.gif

אורלי את קולטת רק אחרי שקראתי את התגובות לסרטון הבנתי שהחייזרים האלה עושים את התנוחות מהאלבום.. אההההההה עכשיו זה כבר אומנות!.. ותכלס, עם כמה שתמונה של גברים ערומים בכמות כזאת מעלה לי אסוציאציה שואתית (מצטערת אם אנלוגיות אושוויץ פוגעות כאן במישהו), זה ממש יוצר דבר יפה..

orlyshka1

New member
העיקר שהבנת בסוף....

ואני התבדרתי מאד מהבדיחה השחורה שלך, לנו מותר... וכן, זה היה אמנות. למורת שהייתי מעדיפה שהם יהיו ערומים בשם האמנות, ולא גברים אחרים...

סוף כל סוף אני עושה השלמות

של סרטונים, ויכולתי לראות על מה אתן מדברות
זה באמת מזכיר תמונות של השואה... וג'ייסון נראה לי מאוד מרוכז במשהו..................... נהנה מהמופע......

חחחחחחח

גם נראה שהווארד נהנה מהמופע, העיניים שלו היו תמיד בכיוון הישבנים החשופים...

nanny3

New member
טוב !!! אני מקבלת פה רמזים דקים (עבים!)..

..על נטיותיו המיניות של האיש עם המבט המסונוור אנד איי דונט ת'ינק איי לייק איט !!! אם כל הגייז היו ככה, הייתי..................... טוב, הייתי אוכלת ת'לב כי הם עדיין היו גייז שלא מעוניינים בי :( שירי והילה, חבל, התחלנו יפה.

אבל העובדה שבעיניי הוא גיי

לא אמורה להוריד לך ממנו
וזה גם לא עושה אותו פחות סקסי..
אגב את מוזמנת להוכיח לי אחרת
(בדיון חברי כמובן..) אני אשמח להיווכח אחרת, אולי אגלה שעוד לא אבדה תקוותי....

אל זה רק עושה אותו יותר סקסי!

לפחות לדעתי האישית. מחינתי ג'יי הוא משהו שמשפריץ סקס לכל כיוון אפשרי! וכן גם גברים. זה בכלל לא רע ..

danielb154

New member
וואלה שמעתי שמועות אבל אמרו לי שזה שקרים..

אבל דווקא מסביר כמה דברים.. יש לו חבר או משו?

חחחחחחח הוא עוד לא יצא מהארון

אז גם אם יש לו חבר הוא לא יראה אותו כי ג'יי תקוע עמווווווק בארון. וחוץ מזה זו רק דיעה יחסית מנומקת של מלא מעריצות

danielb154

New member
אה..אם הוא באמת הומו אז חבל שהוא מתבייש בזה

זה לא שזה משהו שצריך להתבייש בו

orlyshka1

New member
ליאור אני איתך

ג'יי הוא גבר של נשים. הרבה נשים. וכנראה גם הרבה גברים. אבל יש שם הרבה נשים. אולי גם אני?!?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו ברור שג'ייסון יהנה ממלא גברים עירומים |גבות|

nanny3

New member
אורלי יא שדה ../images/Emo190.gif

איך התפצלת לשניים גם פה וגם בפייס! אנלא עומדת בקצב שלך......... קטע.. לשיר לתוך הגה.. מה הדבר הבא, תלת אופן? פיל?.. oh wait! they've already done that פי.אס גרייטסט דיי בזה ברגע בוי.אייצ'. וואן

למעלה