אנחנו בהחלט שם!
R Ras Or New member 14/7/07 #14 תרבות דיבור מותק טוב מאוד שגם לא מי ש"סוגד" וש"רוף" דאנסהאל רציני מגיב... נותן דעות נוספות וכיוונים חדשים אז בבקשה ממך לא להשתיק פה אנשים הא? ראס.
תרבות דיבור מותק טוב מאוד שגם לא מי ש"סוגד" וש"רוף" דאנסהאל רציני מגיב... נותן דעות נוספות וכיוונים חדשים אז בבקשה ממך לא להשתיק פה אנשים הא? ראס.
R reality i New member 14/7/07 #15 בחייך תשתדל למצוא ארגיומנט יותר רציני מזה.....וסלח לי "מותק" אתה יכול לקרוא לנשים שמכירות אותך....אני בטח שלא שייך לקטגוריה הזו.
בחייך תשתדל למצוא ארגיומנט יותר רציני מזה.....וסלח לי "מותק" אתה יכול לקרוא לנשים שמכירות אותך....אני בטח שלא שייך לקטגוריה הזו.
R Ras Or New member 14/7/07 #18 לא הגבתי אליך ארגיומנט? בכיף אני יפתח ארגיומנט רציני איתך , לא ניסיתי להתווכח כי אין פה על מה. לא צריך להשתיק ככה אנשים, תנו להגיד מה שבראש מה הסיפור? שבת שלום.
לא הגבתי אליך ארגיומנט? בכיף אני יפתח ארגיומנט רציני איתך , לא ניסיתי להתווכח כי אין פה על מה. לא צריך להשתיק ככה אנשים, תנו להגיד מה שבראש מה הסיפור? שבת שלום.
ח חתול סיבירי 77 New member 13/7/07 #8 Nה זה כל היריות האלה מי צריך את זה בדנס אם אני רוצה לשמוע יריות אני הולך ליפו חחחחח