Speaker for the dead. חוות דעת

Nanook

New member
דעתי

SPEAKER FOR THE DEAD הוא ספר מעולה! המשחק של אנדר שהוא אחד מהספרים הכי האהובים עלי (קראתי אותו בערך 4 פעמים). ואת SPEAKER FOR THE DEAD אהבתי כמעט אותו דבר -קודם כל בגלל ג´יין, דמות מאוד מרשימה ובכלל העיסוק של מהו בעצם חיים? אבל כבר ב XENOCIDE ו CHILDREN OF THE MIND כל העניין נהיה מאוס והוא התחיל כבר לשמעם (קראתי את כל קנוסייד והתחלת ילדי המחשבה - שאני יגמור באחד מהימים) אני שמח שב ENDER´S SHADOW ו SHADOW OF THE HEGEMON הוא חזר לקו שיותר דומה ל ENDERS GAME, ואני מחכה בכליון עיניים ל2 הספרים האחרונים בסדרה! וגם לסרט שאמור לצאת מתישהו בעתיד!

Shadow of the Hegemon?

הקו של המשחק של אנדר? לא ממש. אולי מתעסק יותר בילדים, אבל כל קשר בינו לbattleschoool מקרי בהחלט. הוא לא עומד ולא מתקרב לסטנדרטים של המשחקשל אנדר והצל של אנדר. ילדי המחשבה הוא ספר סתמי, שלא מסיים יפה את סידרת האנדרים. מומלץ להתרחק, אם הדבר אפשרי.

Nanook

New member
אני לא זוכר אותו כזה טוב

אבל ממה שאני זוכר, הוא היה די נחמד... אני יקרא אותו שוב ויגיד לכם מה אני חושב עליו...

alond

New member
speaker for the dead

התחלתי לקרוא את הספר הזה אחרי שסיימתי לא מזמן את המשחק של אנדר(האליל!!!). לפני שהספר מתחיל כבר התבאסתי מהבלבולי שכל שלו על איך צריך לבטא שמות פורטוגזיים ולצערי אני אנלי מידי מכדי לא ללמוד את זה אבל אין לי כוח!!! למה זה טוב? הממם. אולי בעברית אין את הבעייה הזאת? מה זה משנה. לי יש אותו באנגלית. יחי שפת המקור!!! לא לתרגומים!!! :)

Boojie

New member
אנא, כשקיים כבר בדף הפורום פתיל

בנושא, אל תתחיל פתיל חדש. מה הטעם שיהיו בדף הראשי שני פתילים שונים באותו נושא בדיוק, ועוד שההודעה שלך, איך להגיד את זה, לא בדיוק אומרת הרבה על הספר?

למעלה