speed of sound ועוד - טור אישי
כמו שאתם רואים היה לי מאוד משעמם, אז החלטתי לכתוב לכם טור אישי בנוגע להתרשמות שלי מהאלבום החדש בכל המובנים - סינגלים, שירים חזקים (לכאורה) וחלשים (לכאורה), ההתבגרות של הלהקה, וכמובן על הגלגליזציה
שהרסה את SOS. התקדמות והתבגרות בין האלבומים. בזמן האחרון התחלתי לעשות השמעות של כל האלבומים אחד אחרי השני (אחרי השלישי). הגעתי למסקנה שפראשוטס הוא אלבום עם שירים שדומים מאוד אחד לשני. בכולם דומיננטית ביותר גיטרה אקוסטית (לדעתי עם חיבור לחשמל(?)) מהבחינה המוזיקלית, ולכולם יש את אותה הקלילות. לעומת זאת, שמתי לב שארובו"ת (חח נשמע כמו מושג צבאי אבל מדובר ב AROBTTH) רק ביגר את קולד ואת התכנים שלהם. המוזיקה עצמה נעשתה יותר כבדה. X&Y הוא היפוך מוחלט לפראשוטס לדעתי, אבל דומה מאוד לארובו"ת.. רמזים על האלבום הבא בסוף האלבום הנוכחי לדבר הזה שמתי לב רק בזמן האחרון. מכל השירים הפראשוטיים והגיטראקוסטיים בפראשוטס, מצאתי שדווקא for you הוא שיר די ארובו"תי. FOR YOU = שיר בונוס בריטי. יש בו ממש את הרעיונות של ארובו"ת. אני לא יודע אם שמתם לב, אבל אמסטרדם, לפחות לי, מזכיר לי את המהלך של פיקס יו או WHAT IF. וכמובן - אל תשכחו את הסיום של X ו Y; שיר ה"קאנטרי" החביב טיל קינגדום. והנה אנחנו שומעים שהם עומדים לעשות קאנטרי. מדהים, לא? SOS והגלגליזציה
הערצת יתר של גלגל"צ, התחנה המזוהה יותר מכל עם שירים מגעילים וחרושים, את הלהקה האהובה שלנו, קולדפליי. אחרי שלוש שנות שתיקה, למה הייתם מצפים? לדעתי, בניגוד להרבה מעריצים שיצא לי לדבר איתם, SPEED OF SOUND הוא אחד השירים הטובים באלבום. העיבוד לפסנתר של קלוקס הוא פשוט מושלם. חוץ מהפסנתר, השיר בכלל לא מזכיר את קלוקס. אכן, זהו שיר די ארובו"תי, ולדעתי בגלל זה אנשים מייחסים אותו לקלוקס. כמובן שגלגל"צ רוכבים על גל ההצלחה של קולד כדי שיאזינו להם יותר
. אני אמשיך את הטור מיד, פשוט ההודעה כבר גדולה
.
כמו שאתם רואים היה לי מאוד משעמם, אז החלטתי לכתוב לכם טור אישי בנוגע להתרשמות שלי מהאלבום החדש בכל המובנים - סינגלים, שירים חזקים (לכאורה) וחלשים (לכאורה), ההתבגרות של הלהקה, וכמובן על הגלגליזציה