speed of sound ועוד - טור אישי

0mroosh

New member
ח"ח על ההשקעה.

שיהפוך למסורת.

Broken Wings1

New member
כל הכבוד על ההשקעה :)

ההתרשמות שלי נורא שונה משלך.. קודם כל העיניין שהשירים דומים. האמת? שלא כלכך בדקתי את זה לעומק, אז אני לא ממש יכולה להגיב על זה. השירים החלשים שלך, הם החזקים שלי.. A Message? שיר חלש? הלחן שלו כלכך מקסים. והמילים והכל. The Hardest Part? גאד. מדהים. ולא ציינת את Talk.. שבשמיעות הראשונות של הדיסק הוא היה המועדף עליי. מבחינתי החלשים הם סקוור וואן[כןכן] וטיל קינדום. פיקס יו.. יפייפה לדעתי :) ואהמ, כמובן שכל אחד ודעתו.

steelwater

New member
המממ...

השירים המועדפים עלי הם "הודעה","בואו נדבר" ו-"מהירותו של הקול". הם גדולים! את "לתקן אותך" בהתחלה לא ממש אהבתי אבל עכשיו אני ממש כן. הבעיה שלי עם הדיסק היא כזאת, הם מסיימים את השיר מאוחר מידי! נגיד ב"הריבוע הראשון" אז אחרי שהמוזיקה נחלשת אני הייתי מסיימת את השיר אבל אז כריס ממשיך לשיר ואני לא אוהבת את הקטע הזה! הנה זה: Is there anybody out there who is lost and hurt and lonely too But they're bleeding all your colours into one And if you come undone as if you'd been run through Some catapult it fired you You wonder if your chance will ever come And if you're stuck in square one. ולא בגלל שהמילים לא יפות או משהו כזה פשוט השיר כבר היה צריך להסתיים! וזה לא יפה גם מבחינת הלחן ואיך שהוא שר את זה. זה גם קורה ב-"צללים לבנים": Swim out on a sea of faces The tide of the human races Oh, an answer now is what I need See it in the new sun rise and See it breaking on your horizon Oh, come on love, stay with me גם אז הייתי רוצה שזה יגמר לפני אבל אז שוב יש מוזיקה חלשה וכריס שר את זה וזה לא יפה.

Roy1232

New member
מהירות הקול!../images/Emo99.gif סטילווטר כנסי..

עכשיו כמה דברים: 1) (וסליחה שאני כזה קטנוני אבל אני פשוט חייב.. חיבוק לפיצוי
) "הריבוע הראשון" זו לא המשמעות של SQUARE ONE... המשמעות זה אחד בריבוע, זתומרת נקודת ההתחלה בתרגום חופשי (כי 1 בריבוע = 1). 2) בסקוור וואן הסיום מאוד מתאים לדעתי.. למרות שבוויט שדו הוא סתם פלצני - תוספת לאן שלא צריך להוסיף... 3) מהירות הקול!!!
4) הערה מיוחדת בשבילך סטילווטר - אני רואה שאת די פעילה כאן... כל הכבוד!
קדימה, לפתוח שרשורים! THIS FORUM MUST STAY ALIVE!

steelwater

New member
רוי../images/Emo140.gif

חיבוק בחזרה!
אני יודעת שבאנגלית זה כאילו לחזור לנקודת ההתחלה כי הוא גם אומר שם "If you're back to square one" אז זה נשמע לי יותר הגיוני מ-1 בריבוע, לא? כאילו הריבוע הראשון...

Roy1232

New member
כל האלבום הוא בקטע של

משמעויות המתמטיקה בחיים.. X&Y = שחור ולבן, Square one = נקודת ההתחלה לא בגלל שזו המשמעות באנגלית - פשוט כי הם לקחו את המתמטיקה והשליכו אותה על החיים.

מה?!זה הכי יפה בשיררררר

הסיום,הסיום מדהים הכי מרגש אותי! בלי הסיום כלום לא אותו דבר,מדהים!! נסחפתי קצת..אבל הוא באמת יפה

למעלה