Stephan King- IT

Reign Of Chaos

New member
Stephan King- IT

טוב, עקב אי-ההיענות להודעה הקודמת שלי, ואני בטוח שיכולים לענות לי עליה. אכתוב אותה שוב פה- מישהו יכול לזרוק לי כמה מילים [(ביקורת אישית + תקציר)(לא ספוילר!)] על הסרט It של סטפן קינג?

אנזימים

New member
תשמע זה מאוד תלוי

אם קראת את הספר או לא אם לא קראת אז סבבה, יכול להיות שתאהב את הסרט, אבל אם קראת אתה מזה תתאכזב... סרט נחמד בשורה התחתונה.

europe1990

New member
הייתי עונה לך- פשוט יש בעיה אחת:

ליצנים!!-אמאלללללללללללללללללללללללה
ראיתי את הסרט- ואני עדיייייין אומר אמלללללללללהההההההההההה

אנזימים

New member
חחח כן../images/Emo13.gif

אבל בלי קשר לליצנים-סרט פשוט לא משהו... זה שאני מפחדת מליצנים זה לא קשור

Nino Schibetta

New member
מה קרה לכם אנשים ?

פתאום כולם הפכו להיות פה קרמר מסיינפלד ?
לגבי תשובה ל IT אם אני לא טועה זה לא בדיוק סרט ז"א זה סרט ב2 חלקים לא ככה ? טים קארי ממופע הקולנוע של רוקי שיחק את הליצן אני לא טועה, נכון ?

Nino Schibetta

New member
אז כנראה זה 3 שעות, נכון ?

כי אני זוכר שראיתי את זה לפני שנים רבות רבות ב2 חלקים אגב, זה מצוין

cj20

New member
זה כאילו סרט בשני חלקים

כל 1 שעה וחצי. מיני סדרה למחמירים... זה נחמד, עדיף לקרוא את הספר קודם (כמו כל סרט ע"פ ספר של קינג)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאתם מתבלבלים...

אנשים יש סרט IT של סטיפן קינג ויש מיני סדרה IT של סטיפן קינג ששודרה בערוץ 3 בכבלים... הוא מתכוון לסרט כנראה שלא ראיתי, ראיתי את המיני סדרה ששודרה בכבלים...

europe1990

New member
את הסרט ראיתי -את המיני סדרה

לא ראיתי! בכול אופן הסרט מאוד מומלץ- סרט דווקא בסדר... אוייייי ליצנים! -אמאללללללללללללללללההההההה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif נראה לי שיורופ מעדיף את......

הספרים
כי שם הוא לא רואה את ה

europe1990

New member
חחחח- צודקת אבל הטעות שעשיתי

היא שאני כן ראיתי את הסרט! ולא קראתי את הספר-חחחח ליצנים- כמה פעמים ביום אני צריך לצרוח אמאלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחח

europe1990

New member
יכול להיות שאני מתבלבל אבל:

המיני סדרה-היא משנת 85- והיא עם טים קארי הסרט הוא משנת 1990-זה סרט TV. עם הארי אנדרסון ג'ון ריטר-ז"ל

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשוב טעות...

טים קארי שיחק במיני סדרה... לא יודעת אם הוא שיחק בסרט...

europe1990

New member
אני בכלל לא ידעתי שיש סדרה...

כך שזה בכלל לא נראה לי הגיוני אבל אני יודע שאני ראיתי סרט-לא זוכר את האורך שלו- ושיחקו שם ג'ון ריטר וטים קארי.. לפי IMDB היה סדרת TV בשם IT-אבל אין יותר מזה פרטים

למעלה