Stephan King- IT

thepunk

New member
אתם בטוחים שהסרט טלויזיה הזה

הוא לא פשוט המיני סדרה (שני פרקים) מאוחדת וערוכה? אם אני לא טועה פעם ראיתי "סרט" כזה וזה היה פשוט אותה מיני סדרה שמשדרים מידי פעם בערוץ 3 .... רק ערוך מחדש וקצת קצר יותר.

אנזימים

New member
הספר יצא לאור ב86

ב85 הוא עדיין נכתב! לא להתחכם איתי בענייני סטיבן קינג-בד"כ אני יוצאת צודקת

cj20

New member
לא סדרה. מיני סדרה ב2 חלקים

כל חלק שעה וחצי - כאילו סרט באורך 3 שעות. שם שחקו טים קארי בתור הליצן וג'ון ריטר בתור 1 הילדים (השמן, שכחתי ת'שם)... לא נראה לי שיש סרט... אני לא שמעתי על זה עד היום...

europe1990

New member
נווו כן זה זה!!! אבל לא זכור לי שזה

היה שני חלקים!! טוב ראיתי את "הסרט" לפני שכהייתי ילד קטן!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאני ראיתי את המיני סדרה

בערוץ 3, ולא זכור לי שיש סרט... גם בספריות הוידיאו זה מופיע בשני קלטות, והשם בישראל הוא "זה חוזר"...

אורקוש

New member
פרטים על הסדרה ../images/Emo58.gif

הסרט הוא על ליצן שהורג ילדים בצורות שונות בתחילת הסרט אנחנו רואים את האח של אחד הדמויות הראשונות בצורה שהוא מושך אותה לביוב כזה שנמצא במדרכה לבין הכביש רואים אותו קורא לו ואז מושך אותה פנימה. ואז החברים של אותו חבר קורה להם כל מיני דברים מוזרים גם אחד רואה דם יוצא מתמונות לאחת יוצא דם מהכיור שהיד של הליצן כאילו רוצה למשוך אותה פנימה ואז הם מחליטים ללכת להרוג אותו כל הקבוצה הם מגיעים למערה בה הוא נמצא ובעזרת זוג עגילי יהלום הורגים אותו. בחלק השני של הסרט הם בוגרים וכולם עזבו את העיר חוץ מאחד הוא קורא להם ואומר ש IT חזר והוא צריך אותם אחד מהם מפחד כל כך ומתאבד . אחד הקטעים היותר יפים בסרט שבו מראים את הליצן קורא לאחד הדמיות בצורה של אביו ואז מראה לו את הקברים שהוא הכין עבור כל החברים שלו כולל הקבר שמלא של זה שהתאבד. קוראים להם עוד כל מיני דברים שרק הם רואים קטע יפה נוסף זה בספריה - שווה צפיה. או במסעדה - אני לא מספרת כדי לא להרוס את הכל בכל מקרה הם מחליטים שוב להרוג אותו ואת הסוף כדי לראות לבד ...

אורקוש

New member
פרטים נוספים - ד"א זה יצא ב1990

Synopsis Originally titled Stephen King's It, this two-part TV movie first aired on November 18 and 20, 1990. The story starts in Maine, where a small child is lured into the hands of what audiences everywhere can be assured is one mean clown. The 30-year struggle against an evil supernatural force that masquerades as a circus clown named Pennywise (Tim Curry) begins in 1960 and spans until 1990. Featured are a group of six young men and one young woman who call themselves "the lucky seven" and are the unfortunate targets of Pennywise from pre-adolescence into their mid-forties. The lucky seven emerge physically intact but emotionally scathed after their first battle with Pennywise -- who is a self-labeled "eater of worlds...and children." When Pennywise returns 30 years later, the seven are forced to remember their terrifying past and faced with the prospect of destroying him once and for all. ~ Tracie Cooper, All Movie Guide

למעלה