STRIKEFORCE: קאופמן מול ראוסי

AmitNHB

New member
מישה טייט מול ג'ולי קדזי לא משודר, דעות

נראה לי קצת לא במקום - נכון שדיויזיית הנשים ב 135 היא עדין לא מעניינית ובטח שלא עמוקה כמו (רב) הדיויזיות של הגברים אבל טייט היא אלופה לשעבר, היא הייתה במיין איבנט באירוע הקודם, היא מישהי שעשוייה (ןלו מפעת חוסר העומק) להיות מועמדת לתואר שוב בקרוב. במילא זהו קארד חלש ומצד שני, במרכזו עומד רב שנשים - מדוע אין מקום לטייט\קדזי בקארד המרכזי
אתם חושבים ש MMA עדין לא במקום נח מספיק לשני קרבות נשים באירוע אחד
אני חושב שאם דיינה באמת מתכוון לתת יום אחד לראוסי קרב באוקטגון, חבל שהוא לא נותן קצת יותר אמון במחלקה כבר היום (כ'ולה סטרייקפורס...) אני חושב (בהנחה שראוסי מנצחת היום) שראוסי\קרנו או ראוסי\סייבורג יכולים להיות CO מצויינים לאירוע UFC, במיוחד בימים קשים אלו של ריבוי אירועים וריבוי פציעות... מה אתם אומרים

GN24

New member
קרבות מסטרייקפורס אתמול

הקרב הכי טוב!!!
http://mmashare.mmavideoforum.com/serious-mma-videos-f35/ovince-st-preux-vs-t-j-cook-t58614.html
קוק-סיינט פריוקס

השאר
http://mmashare.mmavideoforum.com/serious-mma-videos-f35/

YardenBu

New member
פייר? לא ציפיתי ממנו ליותר מדי.

אחרי אינוויקטה 2 שאלו אותו בראיון מה הוא חושב על האירוע ועל WMMA בכלל, הוא אמר שהוא שינה את דעתו ושזה פתאום מעניין, אבל הוא לא ידע לתת שם של שום לוחמת חוץ מראוסי וטייט. ה-135 של היום עמוקה מאוד ואפילו יש אובר תחרות שם אחרי שכמעט כל הבנות של ה-145 ירדו לשם (כנראה בעקבות הסגירה של ה-145 של סטרייקפורס). כרגע יש לפחות 5 קונטנדריות לגיטימיות+ לראוסי שפעילות ב-135, אני רק לא בטוחה אם כולן חתומות בסטרייקפורס (יש הרבה כפילויות חוזים בין אינוויקטה וסטרייקפוס) ועוד 2 ב-145 שכנראה ירדו אם כלום לא יזוז שם. אם אין לו מושג מי זו קאופמן או קונן אני בטוחה שאלו לא לוחמות שמחזיקות את המיין איוונט של הערב, אלא השם של ראוסי אז אני לא מצפה ממנו באמת להכרה כלשהי בשאר הלוחמות ואין פה שום התקדמות מבחינת WMMA. ברגע שראוסי תפסיד את התואר פתאום הוא יזכר שנשים לא יודעות להילחם ובלה בלה בלה. האמת, עכשיו עם אינוויקטה בתמונה זה ממש לא מעניין אותי. הלוחמות מצאו את הארגון שיכול לתת להן במה מלאה באופן קבוע 3-4 פעמים בשנה, עדיין יש את בלאטור, מבחינתי אפשר לסגור את סטרייקפורס ולהתחיל בהגירה מלאה.

YardenBu

New member
עזבי הימורים, למישהו יש כבר לינקים? אלוויס,

אתה פה?

לא מהמרת על הקרב הזה, אבל אני מקווה שקאופמן תגרור את ראוסי לברול עצבני.
גם על הקרב של טייט-קדזי אני לא מהמרת, קדזי הייתה הרבה יותר מדי זמן מחוץ לכלוב.

YardenBu

New member
עוד מישהו התרשם מהזקן של השופט בקרב של

יאמאנקה? כמו הזמר של סטטיק איקס.

שורדת90

New member
קאופמן-ראוסי, ספויילר........

ת'אמת פחדתי שראוסי לא תסתדר עם מיומנות האיגרוף של קאופמן.
אבל איפה..עוד בריח בפחות מדקה וקאופמן מצטרפת לרשימת המובסות.
הבריח של ראוסי הוא התרגיל היחיד אבל מאוד יעיל שלה.
הכל מתקדם ומתמרק לקרב המאה סייבורג-ראוסי. שם זה כבר יהיה אופרה אחרת לגמרי.
גם טייט ניצחה היום בבריח. (למדה משהו).
יום נפלא לכולם.

AmitNHB

New member
אני לא בטוח שראוסי\סייבורג הולך לקרות כ"כ מהר

ראוסי רוצה שסייבורג תרד ל 135, סייבורג יכולה בכלל ? כרגע, אין מספיק כסף ב MMA נשים, בטח שלא ב STRIKFORCE בשביל לתת לאחת מיהן או לשתיהן הצעה שאין לא תכלנה לסרב.

YardenBu

New member
בהנחה (פרועה) שראוסי לא מדברת שטויות שוב

שתיהן רוצות את הקרב. אין לי מושג אם סייבורג יכולה לרדת ל-135.

haim9798

New member
סייבורג אמרה בראיון שהיא לא יכולה

לרדת ל135 אלא מקסימום ל140.
שמעתי את זה בפודקאסט של הלוואני ואני כבר באותה הזדמנות ימליץ עליו למי שיש זמן לשמוע.
היא גם אמרה שהיא תשמח להילחם איתה ושהיא למדה מהטעות שהיא עשתה עם הPED , בכלל היה ראיון מעניין.

על מי היא מנסה לעבוד?

הבחורה סייקל מהלך, יש לה יותר טסטוסטרון מלשוורצי בימי הזוהר.
אני לא אתפלא אם יש לה שערות על החזה, וגם יש מצב שהתלתלים מגיעים עד הביצים שלה.
היא יכולה לרדת אם היא תתחיל לאכול את האוכל שלה במטבח ולא בסופרפארם.

bret24

New member
איזה רמה נמוכה של מחלקת הנשים

הדבר היחידי שקאופמן הייתה צריכה לעשות זה לא להגיע לרצפה ואם כבר הגעת אל תתני לראוסי הזדמנות לארמבר אבל זה לא החזיק אפילו 5 שניות,
זאת אחת מבכירות הלוחמות??? זה הזכיר לי תקרבות של רויס גרייסי ב93 נגד לוחמים שלא היה להם מושג מה הוא עושה ובכל זאת התמודדו הרבה יותר טוב מקאופמן,
שימו לב שבUFC בריחים על היד נהיו די נדירים. אני אוהב את ראוסי אבל בתור כוסית, בתור לוחמת היא לא מרשימה בכלל ובאמת לא הייתי מציע לה להיכנס לזירה עם סייבורג
שהיא כנראה הלוחמת היחידה בMMA ברמה גבוהה.

למעלה