stuff

Macphista

New member
stuff

שוב חשבתי שעלו ועולים כל מיני דברים נחמדים שאפשר לשתף...

Macphista

New member
Good To Be The Queen Music Video

סרטון חמוד מבית דיסני שמוקדש לרג'ינה.
מעין התחלת הבאזז לפרק הבא.
מכיל קטעים מהעונה הראשונה והשנייה. אני חושבת שיש שם כמה שניות פה ושם שעוד לא שודרו.

Shiri from the block

Active member
לגבי הוידיאו- מש"ש אצלי בהודעה
יש קטע שרג'ינה כאילו מכשפת את הנרי, מה נראה לך על זה?
כולם כבר צועקים וחושבים שרג'ינה מטילה עליו כישוף, אני חושבת שהיא פשוט מנסה להראות לו משהו, אולי תחושה מסויימת של קסם שיראה איך זה מרגיש...
ובכלל מה את חושבת על התמונות שפורסמו? ושרג'ינה אמרה שהיא רוצה להיות הגיבור ואז הנרי אומר שהיא villan?

Macphista

New member
מממ מש"ש

אני חושבת שזה הולך להיות פרק קשה לאוהדי רג'ינה. כי ממה שאני מבינה היא הולכת לשחוט מלא אנשים בעולם האגדות. ובסטוריברוק אולי תכשף את הנרי שירצה לחזור איתה ועם הוק לעולם האגדות בזמן שהיא תחריב את כל סטוריברוק.
הבנתי שיש קונספט כלשהו של החרבת סטוריברוק שהיא מתכננת. ולפי התמונות נראה שהיא מצילה את הוק מידי תמרה וגרג.
מצד שני, בהמשך ממה שאני מבינה היא ואמה יחברו ויעבדו ביחד כדי להציל את הנרי. אדם ואדי אמרו שמערכת היחסים שלהן תתקדם, או תעבור תפנית, או משהו כזה, ניתן רק להניח שזה יהיה עבור הצלת הנרי מתמרה וגרג.
אה, בעצם גם אמה ודייויד ינסו להציל את רג'ינה מידי תמרה וגרג, לא? הסצנה עם האלקטרודות...
יהיה מעניין!

Shiri from the block

Active member
מש"ש- כן ראיתי מהפרומו שמראים שהיא רצחה הרבה אנשים בעברה

אני לא מחכה לקטע הזה! חחח

אני גם הבנתי את אותו קונספט של החרבת סטוריברוק אבל ממש ממש לא נראה לי שהיא תכשף את הנרי שיבוא איתה..
בכל אופן אני מקווה שסטוריברוק לא באמת תהרס... אני יודעת שהם 98% יהיו בנוורלנד בעונה הבאה, אבל אני עדיין מקווה לשביב תקווה שהם יחזרו לשם

Macphista

New member
אם תהיה עונה הבאה (אין ספויילר, אין משש)

אני ממש מתבאסת לקרוא תגובות של מעריצים על העונה הזאת.
כל דבר מפריע לכל אחד. כל אחד והדברים שמפריעים לו, אף אחד לא מדבר על מה שהוא אוהב.
ביקורות ותגובות מתחילות בזה רע וזה גרוע וזה משעמם על דברים כאלה ואחרים, בלי שום התייחסות לדברים אחרים שלא נקטלים שאולי... אולי את זה כן אהבו?
מרגיש לי כמו גל של שליליות שרק מלבה את עצמו עוד ועוד והאמת שזה נותן תחושה ממש לא חיובית.

Shiri from the block

Active member
כי מה לעשות שזה היה עונה קצת מבאסת.. והעיקר אדם אומר שאין שום בעיה עם הסיפור ואנשים אוהבים את זה..
מכל הטוויטר שלו אני רואה בעיקר אנשים שמתלוננים אבל הוא נשאר בשלו.

אני בתגובות שלי תמיד אומרת מה אהבתי ומה לא, אבל מה לעשות שרוב מה שקורה זה לכיוון שלילי במקום חיובי אז יותר מתרכזים בזה..

Macphista

New member
אם הסדרה תבוטל יהיו כמה דברים חיוביים

דיברתי על זה לפני כמה ימים עם חברה, שאם הסדרה תבוטל הדבר המשמח הוא שקרלייל ישוחרר לעשות דברים מעניינים יותר. הסדרה הזו קטנה עליו.
וגם לאנה תוכל לעשות דברים אחרים, היא בטח מקבלת הצעות.
והסבל של בהייה בג'ניפר מוריסון יגמר.

אדם מגן על הסדרה שלו, מה את רוצה שיכתוב? כן התסריט שכתבנו גרוע. עונה הבאה נפטר את כל התסריטאים (כולל את עצמי), נחזיר לחיים את קורה ונפתח רומן בין רג'ינה לאמה?

Shiri from the block

Active member
אני מבטיחה לך שאם באמת יהיה רומן בין אמה לרג'ינה הרייטינג שלהם יעלה פלאים

זה ידוע שסטורי-ליין של גייז מביא הרבה רייטינג... שישקלו את זה בחוכמה

אניווי, צודקת, הוא לא יכול להגיד שהוא גרוע וזה, אבל לא יודעת, אדם הזה מאוד פלצני וקצת מעצבן אותי בתגובות שלו על דברים...

תגידי ראית האוס? את חייבת לראות את זה, ג'ניפר מוריסון באמת שחקנית טובה והיא מהממת!

Macphista

New member
אני לא בטוחה

זה מאוד תלוי בקהל היעד- יש סדרות שמעריצים מאוד התנגדו לקו עלילה של זוגות גייז. אבל... אני שוב חושבת על אופרות סבון...
ותחשבי על זה, זו סדרה לכל המשפחה ב ABC, לא נראה לי שהם יכולים להרשות לעצמם לשים זוג לסביות כזוג המרכזי והמוביל של סדרה כזו.

בכל מקרה ראיתי כמה פרקים של האוס- וממש כמו וואנס- זו נראתה לי כמו סדרה לא רעה, עם שחקן בריטי מעולה שזורח הרבה מעל הקאסט האמריקאי הלא משהו... כולל מוריסון.

Shiri from the block

Active member
"סדרה משפחתית" ב-ס-ד-ררררר!!
רצים ברשת המון תמונות שמוכיחות אחרת.
ראמפל מכה באלימות בחור ומוציא לו את הלשון???
האח הסורר של דיויד- ג'יימס שראינו אותו עם חולצה פתוחה ובמיטה עם ג'ק הזאת
רג'ינה שהולכים לענות אותה בפרק הבא

זה נראה לך משהו שילדים בני 9-12 נהנים לראות? לא! אבל הם עושים את זה בכל זאת.

זה ידוע ש ABC מאוד נוקשים בשטויות שלהם, זה מזכיר לי כשזינה הנסיכה הלוחמת שודר אז, אז כל פעם שזינה וגבריאל התנשקו זה בגלל תירוץ כלשהו שגם להן להתנשק ולא בגלל שיש ביניהן רגשות..
ועדיין גם זינה הייתה סדרה טיפה אלימה למה שמוגדר כסדרה לכל המשפחה.. ועירום ומיניות וכו'..

קיצר ש ABC יפסיקו עם החירטוט הזה שוואנס זה סדרה לכל המשפחה. העונה הזאת ממש מראה אחרת.. וגם בטוויטר של אדם אימהות התעצבנו למה הילדים שלהם צריכים לראות את ראמפל מכה באלימות את אותו בחור מהפרק האחרון. ועוד לפני זה שהוא עינה אותו וראינו את הסינר שלו מלא בדם....... תעשי לי טובה..
לסביות זה הדבר האחרון שצריך להפריע למישהו בסדרה הזאת.

Macphista

New member
אבל זה כן מפריע

זה ABC וזה ארה"ב וזו סדרה שמשודרת ב-8 בערב.
הם יכולים לשנות את הגדרת הסדרה בכיף, לשדר אותה ב- 10 בערב במקום 8, ולתת לקהל המבוגר יותר את מה שהוא רוצה- את התמונות, הסרטונים והציורים שהמעריצים מפיצים ברשת- בכיף הייתי רואה סצנת סקס אלימה של גולד ולייסי (וזה ההבדל- מה שמעריצים עושים עם הסדרה זה דבר אחד- ע"ע תמונות הסקס של סוואנקווין ורמבל- אבל הסדרה עצמה ניתנת לקריאה ופענוח בדרכים שונות- גם בדרכים שמתאימות לילדים).
מה שיש בסדרה עצמה הוא מאוד מאופק- אז ראינו את גולד במגרש חניה בועט באיש שכוב על הרצפה כשבקושי רואים כלום והכל חשוך. אז ראינו סינר מכוסה בדם, אבל לא ראינו את האקט עצמו- יש הבדל בין סצנות מדממות בדם אמיתי ובמשחקי הכס לסצנות המדממות בוואנס (אם בכלל יש כאלה). וגם סצנות הסקס לכאורה- נו, אז ראינו את ג'יימס עם חולצה פתוחה (וואו! חולצה פתוחה! איפה משטרת הצניעות?) במיטה עם ג'ק שהייתה די לבושה. לא ראינו אותו מפרגע לה את הצורה כמו במשחקי הכס.

ובכל זאת, לחברה מסורתית, לסביות והומואים זה הדבר הראשון שיפריע.
אני מאוד אוהבת את קרוב רחוק (הסבונייה האוסטרלית, אולי בגלל זה המבטא של אמילי לא מפריע לי) וזו סדרה די מתקדמת. לא מסוגת האופרות סבון הקלאסיות של ארה"ב. העלילה נעה מהר, תחלופה מהירה של קאסט, הרבה קאסט צעיר. בכל מקרה, לפני שנתיים אני חושבת התחיל קו עלילה לסבי בין דמות ראשית (צ'רלי) לבין בחורה שהגיעה לעיירה. וזה היה רק כמה שבועות, מאוד עדין, מאוד מרומז. אני חושבת שהיו להן רק איזה 2 נשיקות מול המצלמה והרבה רמיזות של מעבר אבל הכל היה די מעודן.
וציבור הצופים השתגע! עצומות! עניינים! בלגנים! קו העלילה נסגר מהר, הבחורה עזבה את הסדרה וצ'רלי חזרה להיות סטרייטית.
אוי, אני נזכרת בקו עלילה לפני... עשור, אולי יותר, בצעירים חסרי מנוח. התפתח רומן בין אישה לבנה לגבר שחור (ויקטוריה וניל). ושתי הדמויות אהובות ומרכזיות בפני עצמן. אבל החיבור בניהם לא התקבל על ידי הצופים וגמרו את הרומן מהר.

החברה עדיין ברובה מסורתית ושמרנית ולצד רשתות וסדרות שכן מאפשרות זוגות חד מיניים, יש הרבה שלא.

Shiri from the block

Active member
אני מכירה את כל המקרים שתיארת פה ואין שום ספק שכל עלילה גייזית תקבל גם ביקורת שלילית.
אבל Lets face it אגדות ו fairytales ומלכות רעות זה משהו שהקהל הגיי מאוד מאוד אוהב, ולא סתם כל ההומואיים אוהבים את רג'ינה.
אני חיה עם אחד כזה ובעבודה שלי גם יש עוד הומו שחולה על רג'ינה,
ובכלל כמעט כל בחור שתראי שצופה בסדרה הוא הומו, ככה שה fan base של הסדרה מורכב מהרבה הומואיים, וגם לסביות או סטריות שבעד סוואן קווין..
ועובדה שבכל סקר שנערך על זוגות הסדרה סוואן קווין זוכה..

בכל אופן צירפתי את התמונה שרצה ברשת לפני כמה זמן שמראה קצת למה התכוונתי

Macphista

New member
אני מבינה אותך ומסכימה איתך

ברור לי שיש בסיס מעריצים אדיר ממגוון האפשרויות המגדריות.
אישית זה יגניב אותי אם יוצרי הסדרה יחליטו ללכת לכיוון הזה. אבל הם לא.

בכל מקרה, בהחלט- מהבחורים שאני מכירה שרואים את הסדרה- או שהם רואים עם בנות הזוג שלהם, או שהם הומואים. כן. הסטרייטים אוהבים את אמה, ההומואים את רג'ינה.
למרות שהסדרה יכולה למשוך גם גברים סטרייטים- בחורות שוות בכל מקום, ג'ניפר מוריסון הסתובבה בגופייה חצי שקופה רוב העונה הראשונה...
אה! אולי זו הסיבה שהעונה השנייה פחות מוצלחת! רובי כבר לא שרמוטה והמלתחה של אמה התרחבה!

Shiri from the block

Active member
אוי קרעת אותי מצחוק עכשיו

יוו בחיי בדיוק לקחתי לגימה מהבקבוק מים שלי וכמעט שפכתי הכל החוצה חחחחחחחחחחחח

כן!!! הן באמת מתלבשות יותר מידי בסדרה הזאת, כאלה צנועות!! שיחשפו קצת עור מה קרה??
אני יודעת שקפוא שם בוונקובר אבל לפחות בסצינות הפנימיות!! חח
מזכיר לי איך התלהבתי בפרק 4 בעונה הראשונה כשנשפך לאמה השוקו על החולצה והיא הורידה את החולצה לשנייה איך התלהבתי חח

Macphista

New member
אהבתי את סצנת גיזום עץ התפוחים בגופייה שקופה

בהחלט היו סצנות בלתי נשכחות בעונה הראשונה.

אגב מחשבות בנושא- ג'ניפר גודווין בסדרה אהבה גדולה הייתה האישה הסקסית! עם החזה! לאן הלך החזה?!

יסמין@

New member
גרייט מיינדס! אני צריכה לזכור לקרוא

קודם את כל השרשור לפני שאני מגיבה לאחת מההודעות בו. בדיוק כתבתי על זינה ועל גבריאל וזה היה לפני שקראתי את הודעתך.
ג'ון לנון כתב פעם (כותבת מהזיכרון): יש לנו תרבות מוזרה: מראים בגלוי אלימות נוראה ומאוד נזהרים מלהראות קצת מין (זו פרפרזה לא כל כך מוצלחת ומתורגמת למשפט שאמר, אבל זה הרעיון הכללי)
אז באמת, רמפול עם הסינור המלוכלך בדם וצרחות האימה ברקע - זה כן. אבל נשיקה בין שתי נשים או בין שני גברים - זה לא?
למה באמת? למה להראות אלימות כל כך בוטה ולא להראות אהבה או מין בין שתי נשים או בין שני גברים?

Shiri from the block

Active member
נכון אפשר להגזים עם זה עוד מעבר, ולחזור לערוץ MTV שהוא מצנזר את המילה Bitch ונראה לי גם Shit (פאק זה ברור...) אבל מראה בחורות עם פיסת בד עליהן וראפרים ששרים על סמים, אלכוהול ואיך לז**ן בחורות, אבל העיקר שמצנזרים ביצ' ושיט!!

ונחזור לעניינו, אני אולי לא אובייקטיבית בקטע הזה, אבל זה כל כך שגוי שמלכתחילה לסביות והומואיים כביכול לא מתאימים לתוכנית משפחתית

זה בדיוק איפה שצריך להתחיל לשנות! איפה שצריך להשפיע על הילדים! לראות שזה כן בסדר! להראות שזה נורמלי, להראות שגם בני אותו מין יכולים להרגיש רגשות אמיתיים אחד לשני, ולא להתייחס אל זה כאל משהו שלילי שאסור לילדים לראות ואז הם גודלים עם שנאה לקהילה ומשם זה גם נגרר לאלימות, או צעירים בגיל 15 שמתאבדים כי מציקים להם בבית ספר שהם הומואיים או שהם גודלים בהרגשה שהם פגומים.

אני רק מתארת לעצמי מצב שילד בן 12 (כן זה קורה גם מגיל כזה) רואה 2 בנים מתנשקים על המסך והוא מבין שהוא גם כזה, והוא רואה שזה בסדר וזה מקובל... זה יכול לשנות כל כך הרבה בעולם.... אבל אף אחד לא מרים את הכפפה ובנתיים צעירים מתאבדים כי מציקים להם כי העולם הזה אטום

טוב גררתי את זה לצד אחר לגמרי חחח אבל כנראה שהייתי צריכה לפרוק את כל זה

Macphista

New member
העיקר שיש לכולם את GLEE

רואה?
ממש אהבתי את הפרק עם היריות בבי"ס.

למעלה