אבל זה כן מפריע
זה ABC וזה ארה"ב וזו סדרה שמשודרת ב-8 בערב.
הם יכולים לשנות את הגדרת הסדרה בכיף, לשדר אותה ב- 10 בערב במקום 8, ולתת לקהל המבוגר יותר את מה שהוא רוצה- את התמונות, הסרטונים והציורים שהמעריצים מפיצים ברשת- בכיף הייתי רואה סצנת סקס אלימה של גולד ולייסי (וזה ההבדל- מה שמעריצים עושים עם הסדרה זה דבר אחד- ע"ע תמונות הסקס של סוואנקווין ורמבל- אבל הסדרה עצמה ניתנת לקריאה ופענוח בדרכים שונות- גם בדרכים שמתאימות לילדים).
מה שיש בסדרה עצמה הוא מאוד מאופק- אז ראינו את גולד במגרש חניה בועט באיש שכוב על הרצפה כשבקושי רואים כלום והכל חשוך. אז ראינו סינר מכוסה בדם, אבל לא ראינו את האקט עצמו- יש הבדל בין סצנות מדממות בדם אמיתי ובמשחקי הכס לסצנות המדממות בוואנס (אם בכלל יש כאלה). וגם סצנות הסקס לכאורה- נו, אז ראינו את ג'יימס עם חולצה פתוחה (וואו! חולצה פתוחה! איפה משטרת הצניעות?) במיטה עם ג'ק שהייתה די לבושה. לא ראינו אותו מפרגע לה את הצורה כמו במשחקי הכס.
ובכל זאת, לחברה מסורתית, לסביות והומואים זה הדבר הראשון שיפריע.
אני מאוד אוהבת את קרוב רחוק (הסבונייה האוסטרלית, אולי בגלל זה המבטא של אמילי לא מפריע לי) וזו סדרה די מתקדמת. לא מסוגת האופרות סבון הקלאסיות של ארה"ב. העלילה נעה מהר, תחלופה מהירה של קאסט, הרבה קאסט צעיר. בכל מקרה, לפני שנתיים אני חושבת התחיל קו עלילה לסבי בין דמות ראשית (צ'רלי) לבין בחורה שהגיעה לעיירה. וזה היה רק כמה שבועות, מאוד עדין, מאוד מרומז. אני חושבת שהיו להן רק איזה 2 נשיקות מול המצלמה והרבה רמיזות של מעבר אבל הכל היה די מעודן.
וציבור הצופים השתגע! עצומות! עניינים! בלגנים! קו העלילה נסגר מהר, הבחורה עזבה את הסדרה וצ'רלי חזרה להיות סטרייטית.
אוי, אני נזכרת בקו עלילה לפני... עשור, אולי יותר, בצעירים חסרי מנוח. התפתח רומן בין אישה לבנה לגבר שחור (ויקטוריה וניל). ושתי הדמויות אהובות ומרכזיות בפני עצמן. אבל החיבור בניהם לא התקבל על ידי הצופים וגמרו את הרומן מהר.
החברה עדיין ברובה מסורתית ושמרנית ולצד רשתות וסדרות שכן מאפשרות זוגות חד מיניים, יש הרבה שלא.