stuff

Shiri from the block

Active member
לא, דווקא את זה אני לא רואה.. שמעתי שהם התייחסו לנושא ושיש שם דמות לסבית (שגם הצטלמה בעירום יחד עם ג'ניפר) אבל לא התעניינתי מעבר..

מה היה עם היריות?

Macphista

New member
יש דמות לסבית

מאוד מוצלחת לדעתי. וגם דמות מזגזגת וגם דמות ש"מתנסה" ועוד כמה הומואים וסטרייטים.

הם ישבו להם בחדר המקהלה ושמעו יריות וכל התלמידים בביס נכנסו ללחץ והיסטריה והתחבאו וזה היה ממש מוצלח. בסוף התברר, עוד לא לכולם, שזו הייתה פליטת כדור מוזרה אבל עדיין היו סצנות חזקות ממש.

Shiri from the block

Active member
חחחחח ככה זה צעירים
נשמע מעניין!

יסמין@

New member
אם כבר מדברים על גייז

אז נראה לי שהיה מאוד מעניין אם היה מתפתח רומן בין מולאן לאורורה. הן גם כך קצת דומות לזינה (מולאן) ולגבריאל (אורורה)

Shiri from the block

Active member
מולאן ואורורה
רובי ובל
הכל הכל יהיה בשירשור שיפים שאני ושיר נפתח בקרוב

נראה לי כבר נשמור את זה לאחרי שהסדרה תסתיים כדי שנמלא את הזמן...

Macphista

New member
בסקר הזוגות של OUAF

בסקר הזוגות של OUAF שמתקיים עכשיו רובי/בל ואורורה/מולאן שרדו כבר כמה סיבובי הדחה.
מעצבן שהם פשוט מוחקים את כל המידע של ההצבעות הקודמות כי אני לא זוכרת בכלל מי עוד היה ומי כבר הודח.

Shiri from the block

Active member
מה ה F מייצג?
פאנפיק? וכן, זה באמת מעצבן שהם מוחקים את הקודמים ואין מעקב מסודר יותר

Macphista

New member
once upon a fan

זה שם האתר.

גם הייתי שמחה לראות סטטיסטיקות, אבל... לא מראים כלום...

Macphista

New member
ובכן... משש

ובכן, יצאו 3 סניקפיקס.
אז היא אומרת להנרי שהיא רוצה להיות הגיבורה ולקחת אותו בחזרה לעולם האגדות ולהחריב את סטוריברוק ואז הוא בטח יגיד לה שהיא מרושעת שהיא תהרוג את כולם.

ואמה נגד תמרה! כיף כיף!

Shiri from the block

Active member
כן ראיתי אותם- מש"ש אני קצת מאוכזבת מרג'ינה האמת
(מזל אגב, שרק את יכולה לראות שאמרתי שאני מאוכזבת ממנה
אז לא להפיץ הלאה
)

חח בכל אופן... אהבתי את כלללללללל הסניק פיק, חשבתי לעצמי, איזה כיף! היא סוף סוף כנה ואמיתית עם הנרי ומספרת לו הכל! ואז............... "סטוריברוק יהרס וכולם ימותו" WTF???? והיא באמת חושבת שהוא פשוט יקבל את זה??
מעריצי רג'ינה עצבניים אומרים שזה ממש לא הגיוני שהיא תמשיך להתנהג ככה ושהתסריטאים עושים לנו דווקא או משהו. לא הגיוני שעד עכשיו היא לא תלמד שהנרי לא רוצה שאף אחד יהרג.... זה ממש מעצבן

והסניק פיק שמראים את דיויד ומרי מרגרט מדברים על מה לעשות עם רג'ינה ולשים אותה בכלא, כל כך מזכיר לי פאנפיק שקראתי על זה
על אמה ורג'ינה כמובן, שרג'ינה הייתה כלואה, ואמה לא הסתדרה בעולם האגדות אז סנואו שלחה את רג'ינה שתעזור לאמה להתרגל לזה כי סנואו לא הצליחה בעצמה חח

Macphista

New member
כן, משש

אפשר להאהוב דמות גם אם לא מסכימים עם כל מה שהיא עושה או אפילו כועסים עליה!

התסריטאים הכניסו אותה למעין לופ, או קביעות מחשבתית, של שימוש בהרס וחורבן במקום לבחון אפשרויות אחרות.
והלופ הזה בעיקר נובע מאגו ופעולה אחת שמלבה את השנייה. אותו הדבר לגבי רמפל. זה די חבל כי היית מצפה ששתי הדמויות האלה כבר יתפתחו.
אני לא חושבת שהתסריטאים "עושים דווקא" לאף מעריץ של דמות או שיפ, אדם אמר שהייתה לכם תכנית מגובשת לגבי הפרקים והעלילה לפני שהתחילו את העונה כך שאין התחשבות, לכאן או לכאן, במעריצים.
בכל מקרה, הבטיחו שינוי והתפתחות ברג'ינה ורמפל בשני הפרקים האחרונים, אז אולי זה יוביל לזה.

מפריע לי משהו נוסף- הפרקים האחרונים הם פרקים של יום-יומיים מבחינת רצף הזמן בסטוריברוק. וככה הייתה רוב העונה לדעתי.
בפאנל ההוא בפאליי פסט שאלו את אדם על התבגרות של שחקנים ילדים והוא אמר שזה לא מפריע כי כל עונה היא פרק זמן של שנה בסדרה אז הנרי והשחקן מתבגרים באותו הקצב- וזה פשוט לא נכון.
והוא גם אמר את זה כמה ימים אחרי שמוריסון התראיינה לאנשהו ואמרה שהכל קורה מאוד מהר עבור אמה ושבעצם בזמן שלה עברו רק 3 חודשים מאז שהילד הזה הגיע לחיים שלה וכבר נשברה הקללה ויש לה הורים ובלה בלה בלה.
משהו ממש לא תקין כאן.

Shiri from the block

Active member
כן.. אין ספק שאין להם עיקביות בנוגע לזמן כל אחד נותן תשובה אחרת שסותרת משהו קודם שאמרו.. אבל אני כבר לא מתייחסת לזה ופשוט מקבלת את זה כמו שזה... זה להתעסק במשהו שאין לו באמת תשובה מצד אף אחד אז כבר מיותר כזה

Macphista

New member
יווו משש

עלו עוד סניקפיקים מרגשים!
הוק רואה את גולייסי מצחקקים יחדיו!
הא הא! מצאתי להם שם! גולייסי גו!

ו.. רג'ינה טובחת במלא אנשים.
אני מצפה לפרק טוב.

ayalam44

New member
מש"ש

אני גם ראיתי את המשש של רגינה והנרי וזה ממש איכזב אותי.. כאילו בהתחלה חשבתי שהיא סופסוף התעלתה על עצמה אבל אז המשפט של "אם אני אשמיד את כולם אתה תאהב אותי כמו פעם" (או משו בסגנון) לא יודעת חשבתי שהיא למדה משו מה30 שנה שהיא תקועה בסטוריברוק

(ומכל הסיפור עם הנרי ואואן..)

Macphista

New member
סרט שמייקל ריימונד ג'יימס (טעו בשם שלו...)

לוהק אליו.
(ניל)
את הסרט מצלמים כבר עכשיו בדרום אפריקה וגם אווה גרין לוהקה. מעניין...

Macphista

New member
ראיון עם אדם הורוביץ ואדי קיציס

כאן
יש בו ספויילרים לגבי הפרקים האחרונים, לא משהו ממש חדש או מפתיע.

Shiri from the block

Active member
כבר קראתי את זה מיליון פעם אותם חירבושים... נקווה שבאמת תיהיה הפתעה בסוף עונה

למעלה