"Summers' Hit"

• פותח הנושא taish
  • פורסם בתאריך

שמיצית

New member
לצערי יש לי בעיקר שאלות

איך זה שאשלי לא יודעת את מין העובר? פספסתי משהו?
למה ניקי סלחה כל כך מהר לויקטור? כנראה שגם כאן פספסתי משהו.....
למה לא צרפו את ויקי להפתעה? היה יכול להיות מאד מוצלח, ואפילו ממני הם הצליחו להוציא awwwwwwww אמריקקי
אני חייבת להתוודות, שאני לא אוהבת את אשלי.. היא מאדתכמנית וחלקלקה כזאתי, והחיוך שלה - אי אפשר לסמוך עליו. אל תסקלו אותי בבקשה
אגב, במקומה הייתה חצי-משקרת לבראד, ואומרת לו שפשוט הלכתי לבנק הזרע...

אור2221

New member
תשובות

1. אולי היא ביקשה לא לדעת? 2. על מה היה לה לסלוח? היה להם סקס מטמטם והוא עבר לחווה אח"כ, אני לא חושבת שהיא ממש ציפתה להצעת נישואין (לפחות לא בפרק ההוא...). 3. ויקי היתה מבלה את כל הערב בצפייה בויקטור וניקי, אחרי 3 דקות היא כבר היתה יודעת באיזו תנוחה הם עשו את זה, יש לה רדאר עליהם. 4. איתך לגבי אשלי, THE WICKED WITCH FROM THE WEST

שמיצית

New member
אבל היא ממש כעסה עליו בזמנו

בגלל שהיא רצתה ילד, והוא לא אמר לה שיש לו זרע מוקפא.. בגלל זה הם נפרדו והיה ממש בלגן... אז למה היא עכשיו סולחת? לגבי ויקי, התכוונתי לשאול מדוע הם לא צרפו אותה להפתעה במטוס

אור2221

New member
אה..אוקי

זה כמו לשאול למה ויקטור סולח לה על בראד. עבר זמן והיא סלחה לו. אני חושבת שניקי בעצמה מבינה שזו פחות היתה כמיהה לילד ואולי יותר רצון למשהו לעשות, נקודה. היא היתה משועממת, הילדים שלה כבר גדולים והיא סבלה קשות מתסמונת הקן המתרוקן. עכשיו היא עובדת ומצאה משהו לעשות כדי למלא את החיים שלה. בזמנו ויקטור עבד קשה, כשהוא לא עבד היא דאגה לגבי רמונה - הדאגה הזאת היא נחלת העבר. היא רצתה לראות שויקטור ירצה אותה (בואי לא נשכח שהיא קיבלה את הרעיון אחרי שבראד אמר לה שהוא היה רוצה ילד ממנה) מאשר היא רצתה ילד. בראד הציע לה ועובדה שהיא לא ממש רצתה להמשיך את הקשר. היא רצתה ילד מויקטור ועכשיו היא מבינה שבלי שיתוף הפעולה שלו - זה לא בדיוק מה שהיא רוצה, שני הילדים שנולדו לה ממנו היו בלי יותר מדי שיתוף פעולה מצידו, כשויקטוריה נולדה היה סיפור שלם לגבי האבהות שלה ורק אחרי שנתיים ויקטור ממש הכיר בה (למרות שהוא ידע את האמת כבר לפני זה) וניקולס נולד אחרי הגירושין. כן, יש להניח שהיא היתה יותר מאושרת אם הוא היה אומר כן, אבל היא שמה את הפרשה מאחוריה - מה שהיא היתה צריכה לעשות מזמן. לגבי ויקי - התשובה שנתתי זו התשובה הטובה ביותר שיכולתי לחשוב עליה :) (למרות שיש להניח שהכותבים של הסידרה פשוט רצו שהיא תעשה דברים אחרים).

איזה פורום שוקק חיים!

כמה הודעות אתם כותבים, תהיו לי בריאים, לא קראתי בינתיים אף הודעה מהיום, ולא ראיתי את הפרק היומי כי כל היום הייתי עסוק בתרגולי הסטטיסטיקה.... אבל עוד מעט אני אפנק את עצמי עם הפרק האמריקאי :p

אנחנו כבר לא מספיק טובים בשבילך?!

אני לא מוכנה לכל האמריקנזציה הזאת שלוקחת לנו אותך וגורמת לך להוציא את כל המרץ בסיכומים שלך שם. מספיק שברת לי ת'לב פעם אחת
, זרוק עצם לאחיך שם בגולה...
, והכי חשוב ! זכור מי תמיד היתה מעריצה מס' 1 שלך !!!

לא הבנתי

לאן ויקטור לקח את הילדה החמודה הזאת? ומה היה שם? ראו לפני כן אונייה חשבתי לשם, לא הבנתי מה קרה פתאום לאשלי, היא פתאום נראתה שונה מפעמים קודמות היא בדרך כלל דיי ישרה עם עצמה אבל הפעם היא זייפה שהיא אוהבת את בראדלי או שאני טועה? אני מאוד אוהבת שטרשת יורדת על ויקטוריה הפרינססה, טוב גם טרשת היא עשירה, זאת לא חוכמה. נראה שהיא דיי פוחדת מויקי, וגם ויקי דיי מקנא לה. לא?

enicegirl

New member
גם אני חושבת

שהיה פרק מאוד יפה הפעם וכן, לדעתי גם אשלי זייפה קצת עם הדמעות והשיחה ה"כנה משהו" עם בראד, זה כנראה להשתיק אותו.

ים כחול

New member
לדעתי אשלי עשתה הפרדה בין המשפטים

וכשהיא אמרה שהיא התתאהבה בגבר... היא התכוונה לויקטור והמשיכה ואמרה מה שאמרה ... זה שקר לבן והיה נוח לבראד להאמין שזה מכוון אליו ... זו לפחות התאוריה שלי . קשה לי להאמין שאשלי תזייף רגשות כך .

אני מאוכזבת מבראד!! ../images/Emo31.gif

אשתו לעתיד משקרת לו במצח נחושה ומסרבת לחשוף את אבי העובר שלה והוא עובר על זה לסדר היום ומנשק אותה! איפה בראד הלוחם האמיץ? החזקתי ממנו גבר-גבר..עכשיו פחות.

python 4

New member
פעם העלאנו מספר תיאוריות בנושא

והגענו למסקנה שהמקור הוא צרפתי (בגלל זה לא אומרים את ה- t בסוף) והשם צריך להיות - j'abbot - אני אבוט, בצרפתית. oui?

"אני אבוט"?

צר לי, אך זה נשמע הרבה יותר הגיוני כקיצור של "ג'ון אבוט" (שזה, כידוע גם שמו המלא של ג'ק. ואל תשאל אותי איך זה שג'ק הוא קיצור של ג'ון
). אה - וזה ברור - זה נשמע צרפתי כי זאת חברת קוסמטיקה... ככה אפשר למכור יותר ביוקר (נקודה שחורה רצינית ל"בראש אנד סאסי").

למעלה