WARBIRD
ג גל שפונדר New member 13/4/05 #28 תראה איזה תמונה תפסתי עם האש שהבי 17 כביכול "הפציץ" באושקוש 03 זה היה ב"שואו" שהם העלו 80 מטוסים ב5 דקות מעין "הזנקה" ממלחמת העולם ה2.. P51 עושים באזים על המסלול, "דוג פייט" של קורסאייר ופי 51 זה היה מדהים
תראה איזה תמונה תפסתי עם האש שהבי 17 כביכול "הפציץ" באושקוש 03 זה היה ב"שואו" שהם העלו 80 מטוסים ב5 דקות מעין "הזנקה" ממלחמת העולם ה2.. P51 עושים באזים על המסלול, "דוג פייט" של קורסאייר ופי 51 זה היה מדהים
E ERJ PILOT New member 13/4/05 #25 ולסיום התארחנו אצל מדריכו לשעבר של עופר שמדריך על סימולטורים, ותירגלנו קצת הנמכות מכשירים בסימולטור של ה-Citation excel אחלה יום נהניתי מאוד
ולסיום התארחנו אצל מדריכו לשעבר של עופר שמדריך על סימולטורים, ותירגלנו קצת הנמכות מכשירים בסימולטור של ה-Citation excel אחלה יום נהניתי מאוד
A Aviation Addict New member 13/4/05 #26 נראה שנהנית מאוד ואני כולי ירוק מקנאה.. ששיתפת אותנו בתמונות היפות האלה!
M MrHankeY New member 13/4/05 #27 יפה! אפשר ממש לחוש את האווירה מתוך התמונות! תודה על השיתוף אני מקווה שנהנית (האמת אני די בטוח שנהנית) חח
יפה! אפשר ממש לחוש את האווירה מתוך התמונות! תודה על השיתוף אני מקווה שנהנית (האמת אני די בטוח שנהנית) חח