super heros?

yonabarak

New member
Calvin & Hobbes

של ביל ווטרסון. היה סטריפ יומי בעיתונים במשך כעשר שנים, עד שהיוצר הכריז שנשבר לו. ילד בן שש משחק עם הטיריס צעצוע שלו. כשהם ביחד הטיגריס חי ועונה לו, וכשאמא מגיעה הוא חוזר להיות צעצוע בד ממולא בצמר גפן. יחד הם משחקים ביער, זורקים בלוני צבע על הילדה השכנה, ומעלים תובנות שנונות למדי על החיים, כאלה שברור שהן באות מפיו של היוצר המבוגר. בין לבין יש את הקטעים שבהם קאלווין חולם שהוא ספייסמן ספיף, טייס החלל ההרפתקן, ובסוף תמיד מגלה שהוא שוב בכיתה והמורה צועקת עליו. אורי פינק העתיק הרבה מהרעיונות שלו.

כן, גם זה

כמו כל המדור המוצלח והמגוון של HERALD TRIBUNE. ד"א בסקר שעשו באמצע 2001 כשהתחלף העורך הראשי של ה TRIBUNE (הראלד טריביון זה עיתון שמוציא כמה גרסאות עבור כל עיר וארץ כמו למשל גרסה עם חדשות מקומיות לישראל, לקניה, ל15 הערים הגדולות בארה"ב וקנדה, לונדון וכ"ו ויש בו גם מדורים משותפים כמו הקומיקס סטריפ היומיים.) התברר שהמדור השני הכי מועדף על ידי קוראי העיתון בכל העולם הוא הקומיקס סטריפ היומי. פשוט אהבו אותו כמו שהוא ורצו לא לשנות בו כלום, עד כדי כך שהיום שנתיים אחרי מותו של שולץ (הכותב של פינאטס) הם ממחזרים סטריפים משנות ה-70 המאוחרות שלו. מה הקשר להראלד טריביון שואלים? ובכן בקיצור במדור הקומיקס שלו יש כל יום יצוג ל: גארפילד, פינאטס (סנופי צ´ארלי בראון וחבורתו), דני שובבני, קלווין אנד הובס (ד"א שמות של שני פילוסופים בריטים מהמאה ה-17 שעבקו ב"תורת המוסר") BONR, NON SQUITER שזה קריקטורות פריים אחד על מצבים הומוריסטיים, BETLLE, ועוד כמה ששחכנו.

ailag

New member
daily funnies - www.comics.com

או ucomics אבל הם עומדים לגבות כסף בקרוב.

טרקן

New member
קומיקסים לא על סופר גיבורים

יש המונים של קומיקסים נהדרים שלא על סופר גיבורים, למעשה מלבד בארה"ב, קנדה, ואוסטרליה לא עושים כמעט קומיקס על סופר גיבורים ותעשיית הקומיקס הכי טובה היא האירופית קומיקסים כמו אסטריקס, טינטין, קורטו מלטזה ועוד רבים וטובים הם מהקומיקבים הטובים בעולם אם לא הטובים שבהם (למרות שאני אישית אוהב גם סופר הירוס).

effigy

New member
שחכתי לגמרי מהטופ קווים שלי

יש לי rising stars 1-4 שזה לא סופר הירוס וגם דארקנסס ,קרוסטאובר עם באטמן אבל זה משולב אז לא לגמרי לא סופר ירוס

CNV

New member
Enigma!!!!

אם אתם מחפשים משהו מטורף לגמרי, משהו מקורי שלא דופק חשבון לשום דבר,לכו על המיני סדרה המדהימה מבית וורטיגו היקרים: Enigma. מספר על בחור שאביו נהרג ברעידת אדמה ואימא שלו נטשה אותו באמצע הרחוב כשהוא היה בן 9. יום אחד הוא מתעורר בבוקר, ליד החברה שלו (שבוגדת בו בין השאר) והוא רואה בחדשות שדמות מקומיקס ישן שהוא קרא הורגת אנשים, הרבה אנשים, בעולם האמיתי. בקיצור, הוא מחליט לחקור את פשר הדבר. סיפור עם הרבה דמויות מיוחדות, הרבה מתח וכמובן כמה עצות לחיים טובים יותר.

Smell¥ Cat

New member
אין הרבה אבל זה מה שאני קורא...

מאד(MAD) טין טין אסטריקס לאקי לוק דקסטר וכו´.... לפי סקר(מלפני שנה) נקבע שז´אנר האהוב הוא סופר גיבורים אז ככה שאין הרבה בחירות....)

למעלה