T
G
I
F - הזמן לסכמ"ח אוקטובר

shirush3

New member

דיאן ממש מסכנה. הולכת להיות תחרות פסיכית בין דיאן/וויל לאלישה/קארי

זה נחמד שפיטר מושך בחוטים, אבל בע! הוא מגעיל

יסמין@

New member
אכן פרק חזק!

מסכימה עם כל מה שכתבת על אלישיה. ובקשר לפיטר, השחקן שמגלם אותו כל כך כריזמטי וגברי ומוצלח, שכל פעם הוא מופיע לכמה דקות לקראת סוף הפרק או תחילתו והוא מצליח להשאיר רושם חזק וליצור דמות מרתקת. והוא חכם ושנון ויודע איך לרמוז. לא נראה לי שאפשר לתפוס אותו ולהוכיח בקשר למה שאמר באופן כללי. לא נראה לי שאפשר יהיה להוכיח את הכוונות שמסתתרות מאחורי דבריו.

הוא בהחלט גבר מרשים

בסקס והעיר אהבתי אותו (עד הסרט, שם כבר לא סבלתי את הדמות שלו),
גם אי אפשר להגיד שאני ממש שונאת אותו, הדמות שלו מכעיסה אותי, ההחלטות של אלישיה מכעיסות אותי, אבל אני מצליחה לראות את הנקודות זכות שלו כמו שכתבת.

יסמין@

New member
מעניין, מה בדמות שלו מכעיס אותך?

ולא כתבתי על נקודות הזכות שלו, אלא על הכריזמה והמשיכה הגברית שלו. כלומר, השחקן (למרות שהוא כבר לא צעיר) פשוט גבר מרשים ומושך. הממממ... מנסה לחשוב אם הוא היה מתאים לגלם דמות בוואנס ואם כן לאיזו? נראה לי שלא.

גבר מקסים, כריזמטי ומושך זה נקודות זכות, לא

יש לו נוכחות!!
אני כועסת על הסיטואציה עצמה, על זה שאחרי כל מה שהוא עשה לאלישיה, היא בחרה להשאר לצידו למרות ההשפלה האישית והציבורית, הכל למען הקריירה שלו ואחדות המשפחה.

יסמין@

New member
אבל היא לא נשארה איתו

גם כיום הם לא בדיוק חיים ביחד. תקופה מאוד ממושכת הוא לא חי בבית איתה ועם הילדים.

ואו הרבה זמן שלא הגבתי

בגלל חוסר זמן+חוסר עניין בסדרה...

היום הכי טוב:רביעי, הייתי אצל המשפוחה קצת+קניות

היום הפחות טוב:היום... אני חולה בעעעעעעעע

משהו מצחיק:קטע הזוי בעבודה אבל ארוך מידי להסביר

משהו מעצבן:גנ"ל העבודה

תוכנית טלוויזיה:ואו! לשם שינוי יש הרבה... אחים ואחיות שסיימתי...
הנקמה שהתחלתי וכבר הספקתי לצפות ולהשליים את כל הפרקים ששודרו עד כה... צריכה להשלים מבוקש לחקירה+חוק וסדר מדור מיוחד ואויש גם האישה הטובה

סרט:

ספר:

תמונת השבוע:

סופ"ש מהנה לכולם

תהיה בריאה

כבר השלמת את נקמה??
את זריזה!!
נכון שהעונה הזו מעולה!?!? אני ממש נהנת ממנה, עונה קודמת כמעט התייאשתי כי איבדה את הכיוון שלה, אני שמחה שהם חזרו לתוכנית המקורית.

לא יכלתי לעמוד בפיתוי!!!

בגלל שאני עובדת משמרות ולפעמים יום אחרי יום פשוט שמתי פרקים בפלאפון.. והיו והיה חלש במשמרות יכלתי לצפות בלא מעט פרקים כל יום

האמת שרק בסוף העונה השניה הצלחתי להבין למה אנשים איבדו את זה בעונה הזו אבל עדיין בגלל המתח והעניין שלי בכוכבת הראשית לא יכלתי שלא להמשיך ולמזלם הם הצליחו לךהרים את עצמם בפינאלה של העונה השניה ובשלישית נראה שחזרו לעצמם....

אני מה זה חצויה בין אמילי/ג'ק ואמילי/איידן

אני כל כך כל כך כועסת על ג'ק
אני יודעת שאיכשהו אמילי אשמה בכעס הזה שלו כלפייה אבל הוא עיצבן אותי כל כך עם הנשיקה ההיא
ואיך הוא פשוט פגע בה

עם איידן וואיי, אני אוהבת אותם יחד אבל זז כאילו אני מקווה שעדיין יש סיכוי לאמילי עם ג'ק... למרות שזה הדבר האחרון שנראה באופק

ודניאל אני לא סובלת

לנקמה

הנשיקה הזו הייתה...
מהטובות שראיתי!!
ואחרי זה הייתי בהלם מאיך שהוא התנהג, זה לא מתאים לו.
אני מאוד רוצה שיהיו יחד.
אני גם לא סובלת את דניאל וגם לא את שארלוט הבלתי נסבלת.
אני חולה חולה על נולן
עד העונה הזו אהבתי אותו כי הוא כ"כ נאמן וחבר טוב, אבל העונה התווסף לו גם סקס אפיל!

אוייי נולן!!!!!!
מסכן נשבר לי הלב שגילה שפדמה מתה
אהבתי איך למרות שלא משנה עד כמה אמילי מוצגת כחסרת רגשות לדעתי היא בן אדם מאווווווווווווווד רגיש ואני אוהבת איך הם מראים את זה ומפתחים את זה כל פעם מחדש עם הקשר של אמילי עם נולן

הנשיקה הזו
בשניה וחצי הללו היו כל כך רגש, באמת שיכולתי להרגיש ולהבין מה שניהם שים באותו רגע.. כמעט... אני רק יכולה להניח שהאובדן שג'ק חווה כביכול כתוצאה ממעשיה של אמילי זה מה שהוביל אותו להתנהגות הזו אבל לדעתי הוא הלך מעט רחוק מידי.... לתת לאמילי שביב קטן של תקווה כדי לרמוס לה את הלב בשניה שאחרי פשוט גרם לי לשנוא אותו שחבל"ז למרות שעדיין אני מקווה שכן הם יהיו ביחד כי זה ידוע שהוא אהבת חייה של אמילי... מצד שני יש את איידן החתיך
אבל אני כבר לא יודעת עד כמה ניתן לסמוך עליו... כל כך כעסתי בהתחלה שהראו כאילו הוא בעצם בוגד באמילי ושמחתי בשביל אמילי שבסוף התברר שהוא בעצם הגיע כדי לעזור לה... למרות שהוא בדרכו שלו מנסה לטרפד את העניניים הרעועים גם ככה עם ג'ק
אויי איזה מסובך זההה

אוי שרלוט... כמה שחיבבתי אותה באיזשהו שלב הפכו אותה לכזו נעל שכל מה שאני רוצה זה לבעוט בה העוההזו.. פשוט כל כך מיותרת

Shiri from the block

Active member
לאאאאאאאאאא ביי אדום

לא חשוב, אני עוד אחזור לזה

היום הכי טוב: כל הסופ"ש שלי עם בקסטריט

היום הפחות טוב: לא היה משהו כזה החודש!! חחחחח
משהו מצחיק: לא יודעת
משהו מעצבן: אנשים שלא יודעים לצלם תמונות
תוכנית טלוויזיה: וואנס!! והיפה והחיה. הסדרות היחידות שעקבתי אחריהם במהלך החופשה חח
סרט: מפלצות בעמ הסרט השני שהוציאו.. ראיתי אותו כבר פעמיים במטוס חח
ספר: -
תמונת השבוע: תמונת השבוע, והחודש, והשנה!!!! תגיע בקרוב

shirush3

New member
אין ספק בכלל

תראי כמה הודעות כתבת מחו"ל!

מפלצות בע"מ השני ממש מתוווווווווק

Shiri from the block

Active member
חחחחחח אמרתי לכם שאני לא יכולה להתנתק חוץ מזה ש89 זה כלום לעומת ההודעות שאני בדר"כ כותבת שזה 200+ חח

אני בטוחה

אני כבר ממש רוצה לשמוע איך היה השייט, ולראות את התמונות, מתי את חוזרת?

למעלה