XDDDDDD זה בדיוק מה שבאתי לכתוב...
L ligalosha New member 21/7/08 #14 ../images/Emo181.gifXDDDDDD זה בדיוק מה שבאתי לכתוב...../images/Emo6.gif
D DoLi it is Me New member 22/7/08 #72 ../images/Emo222.gifחחח וכה וזה היה כמעט בדיוק לפלפני שנה כשזה קרה עם דאגי זה היה ב19.7... ואיייךך אני זוכרת?כי זה התאריך שלי XD..חח..
../images/Emo222.gifחחח וכה וזה היה כמעט בדיוק לפלפני שנה כשזה קרה עם דאגי זה היה ב19.7... ואיייךך אני זוכרת?כי זה התאריך שלי XD..חח..
M McGirl For Life New member 21/7/08 #17 אני רוצה להיות טום, אני מאוד רוצה להיות טום!! אפילו רק לרגע אחד!!!!!
L Lali x3 New member 21/7/08 #19 ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifדייייייייייייייייייייייי! חשבתי שהוא התבגר... אבל הוא לא%#@$@ עדיין הוא והליקוקים שלו[לא נשמע טוב><"] הכי יפה בעווווווולם יאללה שיחזור להחליק והכל יהיה טוב ותודה על התמונות
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifדייייייייייייייייייייייי! חשבתי שהוא התבגר... אבל הוא לא%#@$@ עדיין הוא והליקוקים שלו[לא נשמע טוב><"] הכי יפה בעווווווולם יאללה שיחזור להחליק והכל יהיה טוב ותודה על התמונות
L Little McMickey New member 21/7/08 #28 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת בטוחה שזה מהשנה?! XDDDD תכלס זה בול כמו תמונה מפעם! די למחזר פוזות XDDDD הו דני שוב זה נראה כאילו יש לו שיער חלקקקק
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת בטוחה שזה מהשנה?! XDDDD תכלס זה בול כמו תמונה מפעם! די למחזר פוזות XDDDD הו דני שוב זה נראה כאילו יש לו שיער חלקקקק
M McFlyRoni New member 21/7/08 #30 ../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif אבל ממש!! |: הייתי בטוחה שהוא עשה החלקה XD
M m o r 1 0 2 New member 21/7/08 #32 תכלס../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif אני זוכרת תמונה ממש ממש דומה לזאתXDD אני רק חייבת למצוא אותה.. אבל זה לא היה עם דאגי?
תכלס../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif אני זוכרת תמונה ממש ממש דומה לזאתXDD אני רק חייבת למצוא אותה.. אבל זה לא היה עם דאגי?
J just orr New member 21/7/08 #34 איזה חמודים../images/Emo99.gif תמונה ממש יפה של דני טוב אתן יודעות, הם היו באמצע הופעה... הם לא בדיוק חשבו 'מעניין איך נצא בתמונה. היי! אולי נעשה את אותה פוזה כמו שעשינו לפני שנה?' XDDDD ככה זה יצא
איזה חמודים../images/Emo99.gif תמונה ממש יפה של דני טוב אתן יודעות, הם היו באמצע הופעה... הם לא בדיוק חשבו 'מעניין איך נצא בתמונה. היי! אולי נעשה את אותה פוזה כמו שעשינו לפני שנה?' XDDDD ככה זה יצא
L Little McMickey New member 22/7/08 #47 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo26.gifזו התמונה שזה מזכיר!!!../images/Emo70.gif וואי בגלל זה היה לי דה ז'ה וו!
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo26.gifזו התמונה שזה מזכיר!!!../images/Emo70.gif וואי בגלל זה היה לי דה ז'ה וו!
R rox love BSM New member 22/7/08 #48 פה זה נראה כאילו טום נהנה מזה בחדשה יותר,טום משחק אותה קשה להשגה חחחחחחחחח
M McFlyRoni New member 22/7/08 #49 ../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחחח D: הרבה קנאה שוררת בין חברי מקפליי היקרים