t68i

nolan

New member
t68i

היי חברה, רציתי לשאול לעניין T68I המכשיר הנ"ל, משומש עם עברית + BT פתוח ב1000 שקל זה מחיר הגיוני? בימים אלו כדאי ללכת על מכשיר זה? (מספיק חכם?) אני שונא ת'נוקיות עם הסוללה החיצונית (הישנים) - גם הT68I עם סוללה חצונית, הסוללה "בורחת" עם כל נפילה של המכשיר? שמהו יודע אם בטלטיב מבטחים את המכשיר? בתודה מראש.

Eliran44f

New member
ניראה מחיר סביר....

הוא לא חדש שיא בוא נגיד,אבל בסדר...

טוםרום

New member
הt68i הוא מכשיר מעולה

ויותר חכם מרוב המכשירים הנמכרים כיום בחברות הסלולריות לדעתי 1000 זה מכיר סביר אבל לא מציאה. דרך אגב לי היה את הt68i ולא הבנתי מה הכוונה סוללה חיצונית שבורחת כי לי אף פעם קרה דבר כזה עם המכשיר

nolan

New member
ראשת למה אתה עזבת את הT68I?

שנית מה החסרונות של המכשיר? לעניין הביטוח שוב,היכן ניתן לבטחו, טלטיב מבטחת אותו? ואיך אני מוציא את הIMEI שלו?

טוםרום

New member
למרות שהt68i הוא מכשיר מאד

מתקדם לעומת המכשירים בארץ ואני מחשיב אותו אפילו ליותר מתקדם מהסמסונג 932 שנמכר בארץ למרות שיש לו מסך מדהים וצלצולים פוליפונים מעולים ואפילו סירטוני וידאו הוא ממש לא מתקדם לדעתי הוא לא תומך בgprs אין לא אינפרה ושלא נדבר על בלוטוט ואפילו אין לו mms. אך הוא כבר נחשב מכשיר די ישן ולא מאד מתקדם בחו"ל יש לו כמה חסרונות והבולט בניהם זה לדעתי המסך אני מאד אהבתי תמכשיר ואני ממליץ עליו בחום אבל אני קניתי את הטי 610 מכיוון שהוא מאד מתקדם והוא בעצם השידרוד של הטי 68 איי. ובודקים מספר IMEI לו ע"י עקשת *#06# תקיש מימין לשמאל כלומר קודם כוכבית

סאן13

New member
שאלה?????

יש לי אפשרות ליקנות 68i דיבורית שן כחולה ב1400 שח שווה או לא???

™I©Eman

New member
הסוללה לא נופלת בכלל...

כמה מילים לגבי המכשיר: סה"כ מכשיר מעולה וממש חכם, אבל המכשיר עצמו קצת איטי (שלי יותר מקצת, אבל יש לי גרסאת תוכנה ישנה והבנתי שהמהירות משתפרת בגרסאות תוכנה חדישות יותר), וגם הצלצול שלו חלש יחסית (ובכלל צורמני).

2cookie

New member
מה נקרא "חכם" בשבילך../images/Emo35.gif

GPRS ו-MMS
come on over, עבר זמנו של הT68, הלאה.

2cookie

New member
ממשק טוב יש לSE

אבל ממשק בלבד לא עושה את הטלפון... מי אמר שהממשק של נוקיה/סימנס/סמסונג לא טוב יותר

™I©Eman

New member
זה לא ממשק בלבד.

יש לו הכל חוץ ממסך טוב וצלצולים פוליפוניים שלא נותנים הרבה.. ואם אתה לא מכיר אז בבקשה ממך אל תכתוב שטויות.

טוםרום

New member
../images/Emo45.gif

ולדעתי מכשיר טוב זה מכשיר שיש לו GPRS ןMMS קח לדוגמא את ה932 יש לו צילצולים פוליפוניים ומסך מעולה אבל הt68i יותר חכם ממנו

2cookie

New member
תן לי להבין, רק לSE יש MMS וGPRS../images/Emo35.gif

סתם משעמם, אפשר לראות "תכנים" (וואו... תכנים בוואפ...) ולשלוח תמונות לכל החברים שיש להם מכשירים תומכים (ואין הרבה.....) בשביל להנות ממכשיר באמת, צריך ג'אווה וצלצולים פוליפוניים, וגם מסך טוב.

shahar16i

New member
צלצולים פוליפוניים ומסך טוב

זה רק בשביל פוזה, ממה אני בדחןק נהנה? ג'אווה זה כבר משהו אחר אבל בקטע הזה גם מופאן טובים. מזכיר לי שאתמול נתקלתי ב-6310 מסכן כזה בלי משחקים אז נכנסתי ל i-wap והתחלתי להוריד, ברגע שכולם ראו את הפאק מן שהורדתי הם פשוט נגנבו והיה טור כדי לשחק בו

2cookie

New member
מסכים חלקית בקשר לצלצולים,

ממש לא מסכים בקשר למסך!!! מסך טוב הוא מאד חשוב, צריך שיהיה בהיר, חד, נוח לקריאה, ואם אפשר, שיהיה אפשר לראות בשמש. אומרים שהרכיב הכי יקר בטלפונים עם מסך צבעוני הוא המסך, ולדעתי, גם הרכיב הכי חשוב שלו. כי מה טוב בMMS, ג'אווה, תמונות ואנימציות אם אי אפשר לראות אותם בצורה נורמאלית
מסך זה אחד השיקולים החשובים בקניית טלפון.

shahar16i

New member
אז בסוניאריקסון

אני רואה מצוין עם מסך של 256 צבעים, מרוצה?

2cookie

New member
אז למה

במפגש כולם קטלו אותך וצחקו עליך שהמסך של הT300 עלוב

למעלה