t68i

2cookie

New member
אמרו, בטח שאמרו../images/Emo67.gif

כשהייתם בג'יפ.. אולי מישהו יזכיר לך

shahar16i

New member
שמישהו יזכיר...?

אף אחד לא אמר... רק אלירן אבל למי אכפת? יש לו sk

shahar16i

New member
יש הרבה דברים אחרים שכן

היו משפיעים על בחירה בין T300 לsk

טוםרום

New member
טוב שחר אל תתוכח

אני כבעל אהוב לשעבר של t68i מודה שיש לו מסך עלוב, אבל קחו בחשבון שכשהוא יצא היה לו מסך ממש טוב.

טוםרום

New member
שחר אני חולק עליך.

נכון שצילצולים פוליפוניים זה בשביל הפוזה, אבל המסך ממש לא לפי דעתי לי המסך של הטי 68 אי מאד הפריע ולדעתי מסך טוב זה בכלל לא קשור לפוזה. לדעתי אם כבר פוזה אז כל מסך ציבעוני זה לפוזה אנשים ברחוב לא באמת יבדילו אם תשם לידם מסך של טי 300 לעומת איזה מסך של סידרה 40, אתה כן תבדיל אבל רוב האנשים פשוט יגידו יואו איזה מגניב איזה פלאפון קטן עם מסך ציבעוני

shahar16i

New member
אז אני לא צריך מסך צבע

זה רק בונוס כי אני אישית באמת לא סובל את זה וכמו שאתה אומר אנשים לא יבדילו אז מה זה משנה

בן י

New member
לא יעזור כמה תנסה לשכנע את עצמך

ל T300 יש חרא של מסך. כשתקנה את המצלמה תראה כמה שזה מפריע. עד שלא מעבירים את התמונה למחשב אי אפשר לראות אם היא שווה משהו או לא, פשוט לא רואים כלום עם המסך הזה.

טוםרום

New member
בבקשה בלי להגזים

נכון כשמצלמים מרחוק רואים על המסך את האנשים כצללים, אבל אם מצלמים תמונה מקרוב אז רואים גם פרטים. וכשמעבירים למחשב התמונה משש מעולה

בן י

New member
אמרתי רק שהמסך גרוע

התמונות יוצאות דווקא די טוב שמעביברים למחשב אבל עד שמעבירים אי אפשר כלכך לדעת איך התמונה יצאה.

טוםרום

New member
שחר תגיד את זה ככה:

בשבילי זה מספחק אבל אם היה מסך יותר טוב לא הייתי מתנגד". כי זה נשמע כאילו שאם היו מציעים לך נגיד טי610 במקום הטי 300 הייתה אומר: לא צריך לי זה מספיק

shahar16i

New member
אף אחד לא יציע לי

וגם אם כן אני יצטרך לשלם על זה אז ממש לא.... כרגע זה מספיק לי בעצם לכל החברים שלי יש מכשירים "ישנים" לחלק קטן מהם יש 3510 ובקושי יש מכשירים צבעוניים אני לא בלחץ להחליף לאחד יותר טוב

טוםרום

New member
טוב רק אמרתי שזה נראה

כאילו שגם אם היו מציעים לך בחינם הייתה אומר, לא צריך לי זה מספיק. וגם אני לא החלפתי את המכשיר שלי בגלל שלחברים שלי יש מכשירים מתקדמים יותר או פחות. אני מחליף בשביל עצמי ולא בשביל שלי יהיה יותר טובאו בשביל הפוזה

למעלה