TARJA-שיר חדש !!

lacrimosa girl

New member
~עלומה מצחקקת ברוע~

~כי היא חשבה שהיא שמעה נייטוויש וטוקיו הוטל באותו משפט עם כוונות ברורות ללכת לשניהם~
ממ ברצינות, איך אפשר להשוות? X_X

shirlapes

New member
אם את עדיין רוצה תשובה:

אני בספק שאחת מהלהקות תזיז את ההופעה רק בגלל זה. לפני חצי שנה רג'ינה ספקטור ושון לנון הופיעו בת"א באותו ערב, אני מכירה הרבה אנשים שהתלבטו, אבל מה לעשות...זה קורה. אני מצעה שתשאלי את עצמך את השאלה הבאה: איזו להקה תתן הופעה יותר טובה ותלכי לפי התשובה. עד שמגיעה להקה כלשהי מחו"ל לארץ - לפחות שערב ההופעה יהיה בלתי נשכח.

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gifאני פותחת עכשיו דף מייספייס, שהוא

יהיה המייספייס מעריצים הישראלי הרשמי שלנו
ככה זה יפרסם אותנו גם ברחבי המייספייס ונצטרף ללהקה והכל
לכל הלהקות יש מייספייסים של המעריצים ממדינות אחרות, אז גם לנו צריך להיות אחד
ואני אשלח במסר למי שירצה את הסיסמא והאימייל של זה, פשוט אני לא רוצה שכל אחד שייכנס לפורום יראה את הסיסמא והכל ויהרסו לנו הכל.

Beyond The Veil

New member
גוד ג'וב בייב!

אבלאבל...מה עושים במייספייס של מעריצי להקה?
חחח אני שואלת ברצינות...אני טיפשה מידי מכדי להבין
אגב, אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל אני מנסה לשוב כזה לפורום מאחר ונעלמתי מעט...התקבלו אותי?

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gifהדף מייספייס שלנו מוכן../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תכנסו לקישור הזה, ותראו את הדף מייספייס שעיצבתי ותגידו מה אתם חושבים, אם לשנות משהו, או להוסיף משהו, כי פשוט לא ידעתי מה לרשום שם בבלוג או מה להוסיף בדיוק בלי להתייעץ איתכם
ומי שרוצה את הסיסמא והאימייל וכל זה-שיישלח לי מסר
זה של כולנו
[למי שלא עובד בקישור השני-http://www.myspace.com/nightwishisrael ]

TheImpactBoy

New member
וואי זה ממש יפה! נכנס לקישורים!! יפה מאוד

איזה עיצוב יפה דנה.

chyio

New member
יפה ../images/Emo9.gif

רק חבל שהנייטוויש חתוך ברקע ס:

blacknwhite

New member
אהמ.... כן. דיליי מטורף בלה בלה אבל...

רק רציתי להגיד....
!!!!!! וזהו
סתם...כמו שכבר אמרתי איפשהו (P:) אני לא ממש אוהבת את השיר, או את המוזיקה (לא בדיוק מוזיקה...) אבל... טאריה שרה והמנגינה יפה (וקליטה להחריד. אני מסוגלת לשיר אותה שעות אחרי ששמעתי את השיר פעמיים!!! ארג) אז... כאמור, זאת טאריה. וטאריה זה לגמרי
, וזה מסכם את הדעה המאוד עמוקה ומנומקת שלי על השיר הזה

blacknwhite

New member
תודה רבה!!!

נכון שהקליפ קצת..... תמוה.... זאת אומרת, שני ילדים (*אהמבלסדהצ'יילדאהמ*
), ואז טאריה מסתובבת בכחול וטוענת שהיא אייס קווין או משהו, ואז היא בכלל בובה, ואז היא בכלל עוקבת אחרי הילדה הקטנה מאחורי הכתף הצורה ממש מטרידה, ואז היא בכלל dead boy (!!!!) ועוקבת אחרי הילדה בצורה הרבה-הרבה-יותר-מטרידה, ואז היא פיניקס או משהו, בצבע כתום מוזר. ואז רואים את שני הילדים הקטנים משחקים להם בשלווה שוב.

למעלה