תודה. כן, השיער שלי צומח מהר. כבר אפשר לאסוף אותו
נ נינה0001 New member 22/7/16 #33 ומהיום קז'ואל פריידי פעם ראשונה (אבר!!!) במכנסי ג'ינס קצרים. ונראה לי שגם הפעם פישלתי בגזרת הנעליים...
ומהיום קז'ואל פריידי פעם ראשונה (אבר!!!) במכנסי ג'ינס קצרים. ונראה לי שגם הפעם פישלתי בגזרת הנעליים...
S shmickey New member 24/7/16 #34 וואו! עם רגליים כאלו את חייבת ללכת רק עם שורטס גם לי הנעליים קצת פחות מסתדרות פה אבל זה בקטנה. הלוק נהדר בעיני.
וואו! עם רגליים כאלו את חייבת ללכת רק עם שורטס גם לי הנעליים קצת פחות מסתדרות פה אבל זה בקטנה. הלוק נהדר בעיני.
R Rosie52 New member 24/7/16 #38 מקסימה שאת אכן הנעליים קצת לא משתלבות אבל כל השאר פיגוזי קז'ואל פריידי משגע. רוזי
R Rosie52 New member 24/7/16 #37 הלוק בתמונה השמאלית מושלם ומדויק להפלא החולצה בתמונה הימנית מאוד מיוחדת אבל משהו בטוטאל לוק פחות מסתדר לי. אולי בגלל הג'ינס (נהדרות בפני עצמן)? ממש לא יודעת למה רוזי
הלוק בתמונה השמאלית מושלם ומדויק להפלא החולצה בתמונה הימנית מאוד מיוחדת אבל משהו בטוטאל לוק פחות מסתדר לי. אולי בגלל הג'ינס (נהדרות בפני עצמן)? ממש לא יודעת למה רוזי
נ נינה0001 New member 25/7/16 #47 תודה רבה, רוזי החולצה היא באמת מאתגרת כמו שאייבורי כתבה, אנסה אותה עם שילובים אחרים.