שם:לונה3
חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: אני בסדר עם החודש שלי (אפריל) אבל בשנת 50000.
תארו תכונה חיובית שלכם: נטיה לשים את עצמי בנעליים של הזולת (מטאפורית!) ולהבין למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, במקום סתם לכעוס עליו.
סדרות החודש:
סיימתי את
סטארגייט SG1.
צפיתי גם בפרקים שיצאו של
טיפול לילי (התחיל מאוד טוב אבל האמת היא שקצת פחות התלהבתי מהאחרון).
וצפיתי בסבב אחד של העונה החדשה של
בואו לאכול איתי (אבל לא ממשיכה כרגע).
סרטי החודש: שני סרטי ההמשך של סטארגייט SG1:
תיבת האמת ו
רצף הזמן. (הראשון קצת סתמי. השני טוב.)
ספרי החודש:
קראתי את
Rabbits והוא היה נחמד, אבל בסוף גם קצת התאכזבתי ממנו.
אח"כ קראתי את
Several people are typing... שהוא כיפי וחמוד ממש ואני ממליצה עליו שוב למי שבא לו ספר קליל.
ובימים האחרונים התחלתי את :
Susan, You're the Chosen One - Welcome to Mid-life Magic: Book One שזה ספר ראשון בסדרה שנראתה לי כיפית, ובינתיים היא אכן עושה רושם כזאתי.
שירי החודש:
החודש גיליתי שיש גם מוזיקה ישראלית יחסית חדשה (כלומר משני העשורים האחרונים) שאני דווקא כן אוהבת, בעיקר בז'אנר הראפ וההיפ הופ, ובעיקר התאהבתי בשירים האלו:
1. במקום בו אני גר - ג'מבו ג'יי - מילים שפוגעות בול ואחרי 7/10 בכלל.
2. תביאו חטיפים - ג'ימבו ג'יי - השיר מחאה הכי מצחיק ששמעתי. אני מתה על הקטע "זה ג'ימבו. אז ג'אמבו..."
3. סהרה - טונה
4. בדיוק כמו שאני - רביד פלוטניק - מאוד אוהבת את המילים, מרגשות, מדויקות.
5. חוץ מזה גיליתי במקרה את השיר המגניב הזה והתמכרתי אליו לחלוטין!
Maneater - נלי פורטדו
6. שיר שמזמן שכחתי מקיומו אבל התאהבתי בו שוב (ופתאום שמתי לב שמוזכרת בו ליאן ריימס
)
One week - Barenaked Ladies
https://www.youtube.com/watch?v=fC_q9KPczAg
ציטוט החודש:
"כאן שיר הדס מאיר השעה שלוש
מפגין נורה בראשו בצומת השלום, היורה נמלט
כתבו לנו בפייסבוק אם צומת היא זכר או נקבה
ותוכל לזכות בפרס מתנת"
(- ג'ימבו ג'יי)
דמות החודש: דניאל ג'קסון (סטארגייט SG1)
קראש החודש: קמרון מיטשל (סטארגייט SG1)
סוג הגלידה האהוב עליכם: קוקילידה (אבל אני מודה שזה יותר בזכות החלק של העוגיה...)
עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: ג'ייק פרלטה (ברוקלין 99)
המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: חברים, כמובן. לאחרונה גם המשרד (US).
ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: זה שאלה קשה, כי מה שלא ראיתי אני עוד לא יודעת אם אני אוהב.
ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: הארי פוטר, קל (הספרים!)
נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: אוקיי אז נתקעתי עם בעל (סטארגייט SG1).
משהו חיובי: 3 חתיכים יבואו לעזרתי (ג'ק או'ניל, דניאל ג'קסון וקמרון מיטשל) מלווים בגאונה (קרטר) שבטוח תמצא את הדרך לחלץ אותי משם בשלום, ובחייזר סופר חזק וחמוד (ט'ילק).
האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: ללא ספק יש כמה כאלה, אבל לא קל לי להזכר בהם כרגע.
אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב ):
מד"ב. (אבל don't hold your breath)
עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד:
הדוקטור. ולנסוע לעבר ולתקן... הכל
שיר שהכרתם בעקבות סדרה: (עכשיו ראיתי ששמתי את השאלה פעמיים
מוזמנים לקחת אותה לאיזה כיוון שאתם רוצים)
אוקיי אז נתת לי קצת זמן להזכר ונזכרתי:
Fall - The Terrordactyls
הכרתי והתאהבתי בו בזכות פרק מיוחד ומקסים בסדרה "מסע אגדי: סעודת העורב".
Provided to YouTube by CDBabyFall · The TerrordactylsThe Terrordactyls℗ 2007 The TerrordactylsReleased on: 2007-01-01Auto-generated by YouTube.
www.youtube.com
משהו שאתם רוצים להוסיף:
נתנו ל-AI לעשות סרטון מתוך ממים נפוצים וזה מה שיצא
זה מה שקורה כשמחברים 20 ממים מפורסמים מהרשת לסרטון אחד שנוצר ב-AI. כמה ממים זיהיתם? .. .. .. .. היוצר המוכשר הוא Blaine Brown שהתבסס על מודול Luma
www.facebook.com