The A Team אוגוסט 2024 – סיכום חודש 🍉🏋️‍♂️🐦🌅🖨️🎱🌻

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים, הוא רכב על אופניים, לה היה מבט תמים, בפולין

בחודש יולי

צפינו ב13 סדרות
הזענו 82 ליטר של זיעה
ראינו 927 וריאנטים
מתוכם שלושה היו וריאנטים של קורונה
שמענו 6 נספחים לדייזי
התנקשנו בלפחות שני אנשים

וצפינו ב327 תחרויות אולימפיות

למה יש לנו לצפות בחודש אוגוסט:
סדרות חוזרות (אקדמיית המטרייה, Solar Opposites, רק רציחות בבניין, טבעות הכוח, אמילי בפריז)

סדרות חדשות (Bad Monkey, KAOS, Terminator Zero, Mr Throwback)
סרטי קולנוע חדשים בורדרלנדס, תלמה, העורב, הנוסע השמיני: רמולוס ועוד
נצום בט' באב
נרקוד בכרמים בט"ו באב
נשתמש במזגנים שלנו עד דם
וכנראה כמה זמן בממדים שלנו עם בקבוקי מים

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של פז, קלסו, ליאו, פריי, לויס ליין ופו הדוב (שיחגוג יום הולדת 103)

שאלון יעלה מאוחר יותר (אור תעלה)

אבל לבנתיים: נסיכה או מכשפה?

Lhuna3

Well-known member
איזה טוויסט מפתיע!
בחודש יולי
צפינו ב13 סדרות
הזענו 82 ליטר של זיעה
ראינו 927 וריאנטים
מתוכם שלושה היו וריאנטים של קורונה
שמענו 6 נספחים לדייזי
התנקשנו בלפחות שני אנשים

וצפינו ב327 תחרויות אולימפיות
העיקר שנגמר.
למה יש לנו לצפות בחודש אוגוסט:
סדרות חוזרות (אקדמיית המטרייה, Solar Opposites, רק רציחות בבניין, טבעות הכוח, אמילי בפריז)

סדרות חדשות (Bad Monkey, KAOS, Terminator Zero, Mr Throwback)
סרטי קולנוע חדשים בורדרלנדס, תלמה, העורב, הנוסע השמיני: רמולוס ועוד
שום דבר פה לא נשמע לי מלהיב.
נצום בט' באב
לא צמה.
נרקוד בכרמים בט"ו באב
לא רוקדת.
נשתמש במזגנים שלנו עד דם
דם של מי, זאת השאלה.
וכנראה כמה זמן בממדים שלנו עם בקבוקי מים
:cry: מקווה שלא.
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של פז, קלסו, ליאו, פריי, לויס ליין ופו הדוב (שיחגוג יום הולדת 103)
מי הם ליאו ופריי?
שאלון יעלה מאוחר יותר (אור תעלה)
מכשפה כמובן, יש לה כוחות והיא מגניבה (או לפחות יכולה להיות מגניבה אם היא רוצה).
נסיכה זה סתם משעמם.

dilly snake

Active member
ואז היה ה-1/9 והגרמנים פלשו לפולין ויאדה יאדה יאדה.
נרקוד בכרמים בט"ו באב
ונחגוג את יום האהבה, סליחה אונס היהודי.
כי אנחנו כבר לא עלמות במצוקה! וגברים זה פויה!

(תתעלמו, אני שיכורה מבירה ועייפה והמוח שלי נהפך לשלולית שנשארה בעבודה).

didalf

Well-known member
אתם יודעים מה הדבר הכי חשוב באוגוסט:

נכון מאד טיילור בורשה היום!

סדרות חוזרות (אקדמיית המטרייה, , רק רציחות בבניין, )
או סופסוף משהו לראות

נסיכה אלא אם המכשפה היא וונדה

It's Always Sunny

Well-known member
(רציתי לעלות אתמול אבל המחשב היה כבוי...)

|פרח| שם:

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו:

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם:

|שקדיה| סדרות החודש:

|פרפר| סרטי החודש:

|פיל| ספרי החודש:

|סביון| שירי החודש:

|תמנון| ציטוט החודש:

|דולפין| דמות החודש:

|מדוזה| קראש החודש:

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם:

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה:

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם:

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו:

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם:

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה:

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת:

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:):

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד:

🍟 שיר שהכרתם בעקבות סדרה: (עכשיו ראיתי ששמתי את השאלה פעמיים :oops: מוזמנים לקחת אותה לאיזה כיוון שאתם רוצים)

🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף:

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
|פרח| שם: דורי.

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: כל חודש של עונת מעבר הוא טוב.

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: יסודי מאוד.

|שקדיה| סדרות החודש: המשטר

|פרפר| סרטי החודש: השוטר מבוורלי היל 1+2 (לא אמשיך מעבר); העיר האבודה (פעם שנייה); הצדק של ספנסר.

|פיל| ספרי החודש: "מחשבות על קולנוע" של טרנטינו.

|סביון| שירי החודש: אשבץ בסוף, מילה שלי.

|תמנון| ציטוט החודש: "אתה לא מדבר עם אנשיי, אלא איתי" (המשטר); "לפני שהייתי שוטר עברתי על כמה חוקים" (השוטר מבוורלי הילס 2).

|דולפין| דמות החודש: הקנצלרית מהמשטר, קייט וינסלט נהדרת.

|מדוזה| קראש החודש: סברינה קרפטנר.

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולד תפוז בגלידה הסיציליאנית.

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: הבחורה מהסרט "קולומביאנה" של לוק בסון.

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: שאלה סבוכה.

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: עבור.

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: ביג ליבובסקי ולמעשה כמעט כל דבר שהאחים כהן עשו.

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: מתישהו יימאס לה והיא תעבור אגף.

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: Shape of my heart של סטינג (הזמר האהוב עליי אגב). נדמה לי שזה שובץ ב-1998 בסדרה קופידון, קומדיה נשכחת בה שיחק ג'רמי פיבן (ארי מהפמליה).

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): כותב כבר שנתיים. קומדיית פעולה סאטירית על מחסלת משוגעת. כנראה רק החלק הראשון.

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: ג'ון מקליין ממת לחיות, דיוויד ברנט מהמשרד המקורי.

🍟 שיר שהכרתם בעקבות סדרה: (עכשיו ראיתי ששמתי את השאלה פעמיים :oops: מוזמנים לקחת אותה לאיזה כיוון שאתם רוצים)

Lhuna3

Well-known member
|פרח| שם:לונה3

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: אני בסדר עם החודש שלי (אפריל) אבל בשנת 50000.

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: נטיה לשים את עצמי בנעליים של הזולת (מטאפורית!) ולהבין למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, במקום סתם לכעוס עליו.

|שקדיה| סדרות החודש:
סיימתי את סטארגייט SG1.
צפיתי גם בפרקים שיצאו של טיפול לילי (התחיל מאוד טוב אבל האמת היא שקצת פחות התלהבתי מהאחרון).
וצפיתי בסבב אחד של העונה החדשה של בואו לאכול איתי (אבל לא ממשיכה כרגע).

|פרפר| סרטי החודש: שני סרטי ההמשך של סטארגייט SG1: תיבת האמת ורצף הזמן. (הראשון קצת סתמי. השני טוב.)

|פיל| ספרי החודש:
קראתי את Rabbits והוא היה נחמד, אבל בסוף גם קצת התאכזבתי ממנו.
אח"כ קראתי את Several people are typing... שהוא כיפי וחמוד ממש ואני ממליצה עליו שוב למי שבא לו ספר קליל.
ובימים האחרונים התחלתי את : Susan, You're the Chosen One - Welcome to Mid-life Magic: Book One שזה ספר ראשון בסדרה שנראתה לי כיפית, ובינתיים היא אכן עושה רושם כזאתי.

|סביון| שירי החודש:
החודש גיליתי שיש גם מוזיקה ישראלית יחסית חדשה (כלומר משני העשורים האחרונים) שאני דווקא כן אוהבת, בעיקר בז'אנר הראפ וההיפ הופ, ובעיקר התאהבתי בשירים האלו:

1. במקום בו אני גר - ג'מבו ג'יי - מילים שפוגעות בול ואחרי 7/10 בכלל.

2. תביאו חטיפים - ג'ימבו ג'יי - השיר מחאה הכי מצחיק ששמעתי. אני מתה על הקטע "זה ג'ימבו. אז ג'אמבו..." :-D

3. סהרה - טונה

4. בדיוק כמו שאני - רביד פלוטניק - מאוד אוהבת את המילים, מרגשות, מדויקות.

5. חוץ מזה גיליתי במקרה את השיר המגניב הזה והתמכרתי אליו לחלוטין!
Maneater - נלי פורטדו

6. שיר שמזמן שכחתי מקיומו אבל התאהבתי בו שוב (ופתאום שמתי לב שמוזכרת בו ליאן ריימס :-D)
One week - Barenaked Ladies
https://www.youtube.com/watch?v=fC_q9KPczAg

|תמנון| ציטוט החודש:
"כאן שיר הדס מאיר השעה שלוש
מפגין נורה בראשו בצומת השלום, היורה נמלט
כתבו לנו בפייסבוק אם צומת היא זכר או נקבה
ותוכל לזכות בפרס מתנת"
(- ג'ימבו ג'יי)

|דולפין| דמות החודש: דניאל ג'קסון (סטארגייט SG1)

|מדוזה| קראש החודש: קמרון מיטשל (סטארגייט SG1)

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: קוקילידה (אבל אני מודה שזה יותר בזכות החלק של העוגיה...)

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: ג'ייק פרלטה (ברוקלין 99)

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: חברים, כמובן. לאחרונה גם המשרד (US).

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: זה שאלה קשה, כי מה שלא ראיתי אני עוד לא יודעת אם אני אוהב.

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: הארי פוטר, קל (הספרים!)

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: אוקיי אז נתקעתי עם בעל (סטארגייט SG1).
משהו חיובי: 3 חתיכים יבואו לעזרתי (ג'ק או'ניל, דניאל ג'קסון וקמרון מיטשל) מלווים בגאונה (קרטר) שבטוח תמצא את הדרך לחלץ אותי משם בשלום, ובחייזר סופר חזק וחמוד (ט'ילק).

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: ללא ספק יש כמה כאלה, אבל לא קל לי להזכר בהם כרגע.

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:):
מד"ב. (אבל don't hold your breath)

הדוקטור. ולנסוע לעבר ולתקן... הכל :(

:-D אוקיי אז נתת לי קצת זמן להזכר ונזכרתי:
Fall - The Terrordactyls
הכרתי והתאהבתי בו בזכות פרק מיוחד ומקסים בסדרה "מסע אגדי: סעודת העורב".

נתנו ל-AI לעשות סרטון מתוך ממים נפוצים וזה מה שיצא :-D

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
Maneater - נלי פורטדו
פורטדו אדירה. בשנים 2001-2008 היא הייתה אחת הטובות בעולם. קצת נעלמה מאז.

It's Always Sunny

Well-known member
|פרח| שם: רוא :-P: :-P:

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: חודשי החורף כדי לדעת איך זה לחגוג יום הולדת כשלא חם גיהנום בחוץ...

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: לא יודעת? על מה חשבתי ששמתי את השאלה הזאת? כנראה שחשבתי שלא אענה על השאלון :-D אולי.. למרות כל התלונות שלי על כל דבר בחיים שלי, אני עדיין מתמידה בדברים?

|שקדיה| סדרות החודש: האם כל הסדרות שראיתי תוך כדי גלילה בפייסבוק נחשבות? ראינו באחד השיעורים קטע מבנות גילמור אבל אני לא יכולה לומר בוודאות מתי זה קרה, אז תאלצו להאמין לי שזה קרה ביולי |היי|

|פרפר| סרטי החודש: The Prime of Miss Jean Brodie, מגי סמית' הייתה פעם צעירה ועם שיער ג'ינג'י :oops:

|פיל| ספרי החודש: The Prime of Miss Jean Brodie!! נהניתי מהקריאה שלו, שאני רוצה לעשות עליו את העבודה שלי (ולפני שמתלהבים על זה, האופציות שלנו לעבודה מובנות אז זה או הספר הזה או ספר אחר שגם אותו אהבתי אבל כנראה פחות).

|סביון| שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:

|תמנון| ציטוט החודש: קראו לי אוצר 🥰 כי שיתפתי סיכומים.

|דולפין| דמות החודש: שייקספיר!! זהו באופן רשמי אני יודעת שהקונספירציות על כך ששייקספיר לא היה קיים הן מופרכות.

|מדוזה| קראש החודש: למזלי לא המכונית שלי כשעליתי על המדרכה :-D|פנים|

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולד ורק שוקולד.

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: אולי רוס, כי לא בטוח מה דעתו על גלידה, אז אם הוא אוהב גלידה הוא יסכים לבוא איתי לאכול גלידה אבל אם הוא לא אוהב גלידה אני אוכל לאכול את הגלידה שלו.

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: בנות גילמור, חברים, חוק וסדר: SVU (באמת!)

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: רצח מאדום לשחור (כי מאנץ' נמצא שם), ER (כי יש לה 15 עונות) וסיינפלד (כי כבר ראיתי חברים מיליון פעם אז הגיע הזמן לראות סיטקום קלאסי אחר).

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: חוק וסדר: SVU כנראה.

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: מה חשבתי לעצמי כשכתבתי את השאלה? |פנים| טוב, אז אם הייתי נתקעת עם פליסיטי סמוק מהחץ היא הייתה מתעסקת בטכנולוגיה ומוציאה אותנו בקלות מהתסבוכת שאליה נכנסנו (פשוט אני אוטומטית מדמיינת שלא משנה על איזו דמות מדובר, התרחיש הוא תמיד שלילי :-D אז לפחות נשלב כוחות ונעזור אחת לשנייה :-):)

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: שירים של בילי פייפר!! כשצפיתי בדוקטור הו לראשונה גיליתי שבילי הייתה זמרת והקשבתי לחלק מהשירים שלה והם טובים!

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): הייתי רוצה לכתוב רומן בלשי אבל לא בטוחה אם יש לי את היכולות לזה. אז אני פשוט אסתפק בעובדה שקראתי שרלוק הומלס ואגת'ה כריסטי.

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: אליוט סטייבלר (כדי להבין מה עובר לו בראש), הדוקטור (כדי שאוכל לדעת איך מטיסים את הטארדיס).

🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף: בהצלחה לי בחודשיים הקרובים בזמן תקופת המבחנים, הכל יהיה בסדר|תפילה| (אמרה זאת נכתבה לאחר שאתמול היה לי מיני משבר ואני מנסה לשכנע את עצמי שהכל יהיה בסדר).
מוסיפה פיצוי על החודש הקודם: אחרי ששברתי השיניים הקדמיות שלי, הלכתי לרופאה כדי לתקן את הבעיה אבל במהלך הטיפול הלסת שלי ננעלה והייתי צריכה ללכת לחדר מיון כדי לשחרר אותה 🙈

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: אני בסדר עם החודש שלי (אפריל) אבל בשנת 50000.
חחחח, מעניין למה!

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: נטיה לשים את עצמי בנעליים של הזולת (מטאפורית!) ולהבין למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, במקום סתם לכעוס עליו.
ואחר כך את טוענת שאת לא אוהבת אנשים??

סיימתי את סטארגייט SG1.
לא עקבתי אחרי זה, נהנית מהסדרה? ממליצה?

צפיתי גם בפרקים שיצאו של טיפול לילי (התחיל מאוד טוב אבל האמת היא שקצת פחות התלהבתי מהאחרון).
אמורה לצאת עוד עונה?

וצפיתי בסבב אחד של העונה החדשה של בואו לאכול איתי (אבל לא ממשיכה כרגע).
למה לא?

|פרפר| סרטי החודש: שני סרטי ההמשך של סטארגייט SG1: תיבת האמת ורצף הזמן. (הראשון קצת סתמי. השני טוב.)
איך את מרגישה לגבי סדרות שצריך לצפות בשבילן בסרטים (בין אם לפני או בין אם באמצע שלהן).

|פיל| ספרי החודש:
קראתי את Rabbits והוא היה נחמד, אבל בסוף גם קצת התאכזבתי ממנו.
אח"כ קראתי את Several people are typing... שהוא כיפי וחמוד ממש ואני ממליצה עליו שוב למי שבא לו ספר קליל.
ובימים האחרונים התחלתי את : Susan, You're the Chosen One - Welcome to Mid-life Magic: Book One שזה ספר ראשון בסדרה שנראתה לי כיפית, ובינתיים היא אכן עושה רושם כזאתי.
מה הז'אנרים של כל אחד מהם?

|סביון| שירי החודש:
החודש גיליתי שיש גם מוזיקה ישראלית יחסית חדשה (כלומר משני העשורים האחרונים) שאני דווקא כן אוהבת, בעיקר בז'אנר הראפ וההיפ הופ, ובעיקר התאהבתי בשירים האלו:

1. במקום בו אני גר - ג'מבו ג'יי - מילים שפוגעות בול ואחרי 7/10 בכלל.

2. תביאו חטיפים - ג'ימבו ג'יי - השיר מחאה הכי מצחיק ששמעתי. אני מתה על הקטע "זה ג'ימבו. אז ג'אמבו..." :-D

3. סהרה - טונה

4. בדיוק כמו שאני - רביד פלוטניק - מאוד אוהבת את המילים, מרגשות, מדויקות.

Maneater - נלי פורטדו

6. שיר שמזמן שכחתי מקיומו אבל התאהבתי בו שוב (ופתאום שמתי לב שמוזכרת בו ליאן ריימס :-D)
One week - Barenaked Ladies
כל כך הרבה מוזיקה! לא מבטיחה, אם יהיה לי זמן אולי אחזור אליהם.
|תמנון| ציטוט החודש:
ותוכל לזכות בפרס מתנת"
(- ג'ימבו ג'יי)
:-D|פנים|
צומת זה זכר, לא?

|דולפין| דמות החודש: דניאל ג'קסון (סטארגייט SG1)

|מדוזה| קראש החודש: קמרון מיטשל (סטארגייט SG1)
מה הסדרה האהובה עלייך החודש? זה ממש לא ברור לי :-D:-):

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: קוקילידה (אבל אני מודה שזה יותר בזכות החלק של העוגיה...)
ומה הכוונה בחלק השני? הקרם?

אפשר פירוט בבקשה? השארת אותי במתח.

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: חברים, כמובן. לאחרונה גם המשרד (US).
צופה בפרקים רנדומליים של המשרד?

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: זה שאלה קשה, כי מה שלא ראיתי אני עוד לא יודעת אם אני אוהב.
לא חייבים לאהוב, אפשר גם לצאת עם אכזבות, אפשר גם לפרוש באמצע :-):

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: הארי פוטר, קל (הספרים!)
ומה עם הסרטים?
ומה עם הסדרה?
(סליחה, אני יוצאת ממש טרולית 😅)

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: אוקיי אז נתקעתי עם בעל (סטארגייט SG1).
משהו חיובי: 3 חתיכים יבואו לעזרתי (ג'ק או'ניל, דניאל ג'קסון וקמרון מיטשל) מלווים בגאונה (קרטר) שבטוח תמצא את הדרך לחלץ אותי משם בשלום, ובחייזר סופר חזק וחמוד (ט'ילק).
האם מדובר על דמות שאת לא אוהבת?

באופן תיאורטי על מה היית כותבת? (שאלה מורכבת but bear with me please).

:-(:-(:-(:-(

:-D אוקיי אז נתת לי קצת זמן להזכר ונזכרתי:
Fall - The Terrordactyls
הכרתי והתאהבתי בו בזכות פרק מיוחד ומקסים בסדרה "מסע אגדי: סעודת העורב".
מה זאת הסדרה שאת מדברת עליה? :-):

חחחח, גדול. כמה מימים זהית?
באופן מפתיע למרות שאני בורה בנושא מימים זיהיתי לא מעט.

Lhuna3

Well-known member
|פרח| שם: רוא :-P: :-P:

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: חודשי החורף כדי לדעת איך זה לחגוג יום הולדת כשלא חם גיהנום בחוץ...

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: לא יודעת? על מה חשבתי ששמתי את השאלה הזאת? כנראה שחשבתי שלא אענה על השאלון :-D אולי.. למרות כל התלונות שלי על כל דבר בחיים שלי, אני עדיין מתמידה בדברים?
התמדה זה סופר-חשוב להצלחה ולהשגת מטרות! 💪
(הלוואי שהיתה לי יותר יכולת התמדה)
|שקדיה| סדרות החודש: האם כל הסדרות שראיתי תוך כדי גלילה בפייסבוק נחשבות? ראינו באחד השיעורים קטע מבנות גילמור אבל אני לא יכולה לומר בוודאות מתי זה קרה, אז תאלצו להאמין לי שזה קרה ביולי |היי|
איזה מגניבים הלימודים שלך! אני קצת מקנאה.
ואני גם סקרנית מאוד איזה קטע ראיתם ובאיזה הקשר לימודי זה היה! אם בא לך קצת יותר לפרט אני אשמח.
|פרפר| סרטי החודש: The Prime of Miss Jean Brodie, מגי סמית' הייתה פעם צעירה ועם שיער ג'ינג'י :oops:
מההההההההההה אוקיי אני הולכת לחפש תמונות שלה צעירה.
אוקיי אני לא צריכה להיות מופתעת שרובן בשחור-לבן.
1722591999862.png 1722591899496.png
(ברובן היא עם שיער קצר אבל אני אוהבת יותר עם ארוך)
|פיל| ספרי החודש: The Prime of Miss Jean Brodie!! נהניתי מהקריאה שלו, שאני רוצה לעשות עליו את העבודה שלי (ולפני שמתלהבים על זה, האופציות שלנו לעבודה מובנות אז זה או הספר הזה או ספר אחר שגם אותו אהבתי אבל כנראה פחות).
אני אבדוק את הדירוג שלו ואולי אנסה אותו גם.
ומה הספר השני?
|סביון| שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
REM |מאוהב| אחלה שיר!
חחחחחחחחחח (גם אני הייתי מהחנוניות שמבקשים ממנה סיכומים :p)
|דולפין| דמות החודש: שייקספיר!! זהו באופן רשמי אני יודעת שהקונספירציות על כך ששייקספיר לא היה קיים הן מופרכות.
That's what they want you to think...
חחחחחחח אאוץ' :-D
|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולד ורק שוקולד.
"ורק שוקולד" זה בשביל להדגיש שזה הטעם הכי אהוב עליך, או שליטרלי את לא אוכלת אף פעם שום טעם גלידה אחר?
🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: אולי רוס, כי לא בטוח מה דעתו על גלידה, אז אם הוא אוהב גלידה הוא יסכים לבוא איתי לאכול גלידה אבל אם הוא לא אוהב גלידה אני אוכל לאכול את הגלידה שלו.
רק תהיי בטוחה קודם שהוא באמת לא רוצה אותה, כי זה יכול להגמר לא טוב כשלוקחים לרוס אוכל שהוא השאיר לאח"כ!
🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: רצח מאדום לשחור (כי מאנץ' נמצא שם), ER (כי יש לה 15 עונות) וסיינפלד (כי כבר ראיתי חברים מיליון פעם אז הגיע הזמן לראות סיטקום קלאסי אחר).
זאת ממש שערורייה שעוד לא ראית סיינפלד אף פעם!
מתי את באמת מתכוונת להשלים את זה?
🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): הייתי רוצה לכתוב רומן בלשי אבל לא בטוחה אם יש לי את היכולות לזה. אז אני פשוט אסתפק בעובדה שקראתי שרלוק הומלס ואגת'ה כריסטי.
ניסית פעם לכתוב משהו? (יצירתי אני מתכוונת, כמו סיפור)
🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף: בהצלחה לי בחודשיים הקרובים בזמן תקופת המבחנים, הכל יהיה בסדר|תפילה| (אמרה זאת נכתבה לאחר שאתמול היה לי מיני משבר ואני מנסה לשכנע את עצמי שהכל יהיה בסדר).
המון בהצלחה! כמה מבחנים יש לך ומתי הראשון?

dilly snake

Active member
|פרח| שם:עדי |נחש| קוקס.

|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: נראה לי להישאר באוקטובר זה סבבה.

|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: אני אוהבת בעלי חיים יותר ממה שאני אוהבת בני אדם.

|שקדיה| סדרות החודש: טקס הפתיחה של האולימפיאדה.

|פרפר| סרטי החודש: נופ.

|פיל| ספרי החודש: כל הדרכים מובילות לרומא(מחודש שעבר), הארקנום נחשף-חלק א', צמידי האבל, אוהבי ספרים,שיעורים באהבה,אמה, גאווה ודעה קדומה(מהדורה מוערת),לב ברזל, איך לפתות מליארדר,חורף בניו יורק,ארמון הנייר,הרוזנת מטוסקנה,אדונית השקרנים, יום אחד בדצמבר,חוקי המשחק(רומן רומנטי עם פוטבול never again ) ולקרוא את לוליטה בטהרן (שיכנס לחודש הזה).

|סביון| שירי החודש: אין

|תמנון| ציטוט החודש: אין

|דולפין| דמות החודש: השדרנית מערוץ מספורט עם הקול השמח ברמה קרינג'ית.

|מדוזה| קראש החודש: צ'ארלי קוקס.

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולוד לבן פיסטוק של גולדה וריבת חלב של בן אנד ג'ריס.

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: מאט מרדוק!

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: לייט נייט?

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: נראה לי כל מיני סדרות איכות שאף פעם לא ראיתי(שובר שורות, האמריקאים וכאלה).

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: אני נורא רוצה שוב לקרוא פעם שנייה את וורברייקר של סנדרסון(שקיים רק באנגלית), אבל יש לי יותר מידי ספרים שאני צריכה להגיע אליהם קודם.

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: אני יכולה להגיד לו מה אני חושבת עליו?

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: לא יודעת.

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): פנטזיה או תעלומת רצח

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: מריאן מהעידן המוזהב.

449300593_1052639949555476_6359511776652333064_n.jpg

dilia snake

Well-known member
|פרח| שם:עדי |נחש| קוקס.

|שקדיה| סדרות החודש: טקס הפתיחה של האולימפיאדה.

|פרפר| סרטי החודש: נופ.

|פיל| ספרי החודש: כל הדרכים מובילות לרומא(מחודש שעבר), הארקנום נחשף-חלק א', צמידי האבל, אוהבי ספרים,שיעורים באהבה,אמה, גאווה ודעה קדומה(מהדורה מוערת),לב ברזל, איך לפתות מליארדר,חורף בניו יורק,ארמון הנייר,הרוזנת מטוסקנה,אדונית השקרנים, יום אחד בדצמבר,חוקי המשחק(רומן רומנטי עם פוטבול never again ) ולקרוא את לוליטה בטהרן (שיכנס לחודש הזה).

|סביון| שירי החודש: אין

|תמנון| ציטוט החודש: אין

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולוד לבן פיסטוק של גולדה וריבת חלב של בן אנד ג'ריס.

🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: מאט מרדוק!

🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: לייט נייט?

🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: נראה לי כל מיני סדרות איכות שאף פעם לא ראיתי(שובר שורות, האמריקאים וכאלה).

🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: אני נורא רוצה שוב לקרוא פעם שנייה את וורברייקר של סנדרסון(שקיים רק באנגלית), אבל יש לי יותר מידי ספרים שאני צריכה להגיע אליהם קודם.

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: אני יכולה להגיד לו מה אני חושבת עליו?

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: לא יודעת.

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): פנטזיה או תעלומת רצח

🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד: מריאן מהעידן המוזהב.

צפה בקובץ המצורף 111599
אני מנסה לעשות חשבון כמה קראתי החודש
IMG_20240802_151001.jpg

didalf

Well-known member
|פרח|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|תלתן|חודש שהייתם רוצים להיוולד בו:|קדימה|אני אוהבת את פברואר! אבל אולי חודש נעים כמו אפריל מאי או אוקטובר שאפשר לעשות בו טיול שלא חם מידי וגם אין גשם. תמיד יש גשם ביומולדת שלי.
|שמש|תארו תכונה חיובית שלכם:|קדימה|אממממממ יש לי זיכרון טוב.
|שקדיה|סדרות החודש:|קדימה|דייזי ג'ונס אנד דה סיקס - ממש אהבתי!!|מאוהב|
מופע שנות ה90 עונה 2 - מטומטם כל כך אבל איכשהו אני לא סובלת מספיק כדי להפסיק אני קצת נהנית אפילו חח
ליידי ג'יין - ראיתי שני פרקים ולא אהבתי בכלל.
התעמלות באולימפיאדה - תקשיבו זה יפה!
וכ"כ הרבה שח של איך פגשתי את אמא ושלדון הצעיר שאפשר כבר להחשיב אותן נראה לי חח
וכמובן שירי הפתעה של טיילור
(שימו לב איך אין לי כמעט כלום אז אני מכניסה שטויות:-D)
|פרפר|סרטי החודש:|קדימה|ילדות רעות המחזמר - די מיותר
אני יודעת שהיה עוד משהו ושכחתי מהההההה
|פיל|ספרי החודש:|קדימה||X|
|סביון|שירי החודש:|קדימה|Daisy Jones & The Six - Look At Us Now|מאוהב||מאוהב|
ועוד מלא שירים של דייזי בואו נשאל את אפל:-P: :
1722592464753.png
תקשיבו פעם ראשונה השנה וכנראה יותר מזה שטיילור היא לא האמן המוביל של לחודש אני מרגישה בוגדת קצת:-D
|תמנון|ציטוט החודש:|קדימה||ספוילר| דייזי ג'ונס אנד דה סיקס:
Everything that made Daisy burn made me burn.
Everything I loved about the world, he loved about it.
Everything I struggled with, she struggled with.
We were two halves, in that way you almost never find with anyone.
But at the same time, we were a mess. Two natural disasters that needed to heal.
And I don’t think we would have done that. I mean, I know we wouldn’t have. At least not then.
|דולפין|דמות החודש:|קדימה|בילי ודייזי|מאוהב|
|מדוזה|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפהההה שצץ לו לרגע קט לשיר לנדסלייד עם סטיבי ניקס ואני כמעט נמסתיייי כי 1. הוא מהמםםםםם והתגעגעתי|מאוהב| 2. אני ככ אוהבת את השיר הזה!!|מאוהב|
hs113.gif
וזהו הלך לאיבוד שוב|שפם|

|גלידה|סוג הגלידה האהוב עליכם:|קדימה|אממ שוקולד נראה לי
🍦עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה:|קדימה|ספייק. יהיה צחוקים.
🍪המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם:|קדימה|ש"חים ביס קומדי, עדיף סדרות שאני אוהבת כמו פארקס ושיטס קריק.
🍿ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו:|קדימה|חחח יש לי זמן אין לי סדרות שבא לי לראות:-(
🍩ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם:|קדימה|המאה. סרטים: הסרטים שבמילא ראיתי מליון פעם חח כמו ילדות רעות, קלולס, 10 דברים שאני שונאת אצלך, ממזרים חסרי כבוד, הנסיכה הקסומה, ועוד. ספר: קארי און ואדום לבן כחול מלכותי.
🎂נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה:|קדימה|אני יכולה להקריב אותו למפלצת ולברוח.
🍕האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת:|קדימה|וואי מלא זאת הייתה הדרך העיקרית שלי להכיר שירים. עדיין בעצם כשזה לא טיילור חח. רק החודש יש לי מלא שירים מדייזי. בעצם מילדות כל השירים של המורדים כמעט מלאכים וכו' היו מהסדרות שלהם. (וגם לפעמים היו שירים ברקע לא שלהם שאהבתי). הפתיח של מגרש ביתי כמובן ובכלל היה לסדרה הזאת פסקול מעולה הכרתי מלא שירים משם. לא יודעת איך לבחור אחד 90% מהמוזיקה שלי שהיא לא טיילור/הארי/מחזות זמר הכרתי מסדרות:-D
🌭אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:):|קדימה|כמו מה שאני קוראת רום-קום גיי, אולי עם קצת פנזטיה.
🌮עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד:|קדימה|לזלי נופ ואז אני נשואה לבן:-P:
🍟שיר שהכרתם בעקבות סדרה: (עכשיו ראיתי ששמתי את השאלה פעמיים :oops: מוזמנים לקחת אותה לאיזה כיוון שאתם רוצים)|קדימה|חחחחחחחחחח אור:-D
🙌משהו שאתם רוצים להוסיף:|קדימה|אני רוצה להוסיף שאוט אאוט לסטיבי ניקס כי היא הייתה חוט מחבר בשבילי החודש:
1. טיילור הופיעה בדבלין וסטיבי הייתה בקהל, טיילור הקדישה לה את שני שירי ההפתעה וזה היה מרגש.
2. צפיתי בדייזי ג'ונס והסיקס ששואבת השראה די גדולה מפליטווד מק וסטיבי ניקס.
3. היא העלתה את הארי לשני שירים בהופעה שלה בלונדון.
ולנדסלייד זה אחד השירים היפים בעולם|מאוהב|

חתול אולימפי:

תראו את הגבעה מחוץ (!!) להופעה של טיילור במינכן:
1722593755852.png

didalf

Well-known member
במקום מינוס 500000?

אני גם כזאת, ולפעמים זה קצת מעצבן.

החודש גיליתי שיש גם מוזיקה ישראלית יחסית חדשה (כלומר משני העשורים האחרונים) שאני דווקא כן אוהבת,
לאדעת למה זה הצחיק אותי הניסוח:-D

ותוכל לזכות בפרס מתנת"
לאדעת אם זה מצחיק או עצוב|פנים|

וואי כן

בעיה:-D

אה הייתי צריכה לבחור מישהו ספציפי?

כמובן. ולא יהיה בו רצח!
היו לך כמה חלומות מד"בים הגיע הזמן לכתוב אותם.
כן אה?|בוקס|

חחחחחחחחחח זה קצת מטריד:-D

didalf

Well-known member
חחח לפעמים מבאס אבל כי גשום.

אוררר את מקסימה ומתעניינת ומלאך קטן יש לך מלא תכונות חיוביות|מאוהב|
ראיתם בנות גילמור כחלק מהשיעור או מישהו שם בלפטופ בזמן השיעור?
ומתי שם בספרות אנגלית תתחילו ללמוד שירים של טיילור?

את באמת אוצר!
לא ידעתי שהיו קונספירציות כאלה8-*
אוי!! הכל בסדר?
ובסדר מי לא עולה על מדרכה לפעמים:-D

אבל הוא יחפור לך על דינוזאורים!

🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: מה חשבתי לעצמי כשכתבתי את השאלה? |פנים|
מה שאלה ממש טובה!

🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: שירים של בילי פייפר!! כשצפיתי בדוקטור הו לראשונה גיליתי שבילי הייתה זמרת והקשבתי לחלק מהשירים שלה והם טובים!
נחמד
🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): הייתי רוצה לכתוב רומן בלשי אבל לא בטוחה אם יש לי את היכולות לזה
פעם הבטחת לנו לכתוב ספר על הפורום אז יאללה!
תשלבי בין שניהם - מישהו רצח את ניק וכולנו חשודים.

בהצלחההההההההההה!! אני מאמינה בך!! את ריל טאף קיד!
מוסיפה פיצוי על החודש הקודם: אחרי ששברתי השיניים הקדמיות שלי, הלכתי לרופאה כדי לתקן את הבעיה אבל במהלך הטיפול הלסת שלי ננעלה והייתי צריכה ללכת לחדר מיון כדי לשחרר אותה 🙈
ווי8-*
עכשיו את בסדר?

ואחר כך את טוענת שאת לא אוהבת אנשים??
חחח כן אה?:-D היא סתם שקרנית.

didalf

Well-known member
כן. למרות שזה מאוחר בשנה וזה היה מציק לי משומה:-D

כן אני מאשרת שזה חיובי:-D

חחחחחחחחח כן:-D
שוקינג:-D
נשמע טוב

הגיע הזמן באמת!

אם תכתבי תעלומת רצח לונה לא תקרא:-(

449300593_1052639949555476_6359511776652333064_n.jpg
:-D:-D

למעלה