The A Team אוגוסט 2024 – סיכום חודש 🍉🏋️‍♂️🐦🌅🖨️🎱🌻

It's Always Sunny

Well-known member
אני נהנת ובדיוק יש לנו מלא מדליות, אז זה כיף לראות.
נכון :-] (ואני לא ממש רואה אבל קשה שלא להיסחף כשמדברים על זה בכל מקום).

זה אומר שיש הערות שוליים לאורך כל הספר עם הסברים על התקופה וכל מיני כאלה(נניח על הבגדים, כמה סכומי כסף שווים היום). זה ממש מעניין לקרוא ככה כי הם יורדים לדקויות ולדברים שהיו עוברים לי מעל הראש אחרת.
תודה על ההסבר. עכשיו אני יודעת שיצא לי לקרוא ספרים כאלה בעבר :-):

לא, קניתי החודש מארז של אוסטן ואני הולכת לקרוא לאט לאט את כולם עד שייסתם לי החור הזה בהשכלה(ולא ממש אהבתי את הספר, את גאווה ודעה קדומה אהבתי יותר).
מעניין. טוב, מקווה שהלימודים יתנו לי תירוץ לקרוא את גאווה ודעה קדומה.

הכול טוב. לפני חודש הגורונת עברה עיקור, היה לה קצת סיבוכים, אבל עכשיו זה מאחורינו והיא בסדר גמור.
רק בריאות |4U|

תפוז אמר שחפרתי מידי|שפם| בן אדם חולה מת קם ומשקיע בתשובות לשאלון חודשי ואיזה אתר כושל מחליט שהוא חופר מידי|שפם|
ושכחתי לאחל גם לך ;-# החלמה מהירה |4U|

didalf

Well-known member
|שמש|תארו תכונה חיובית שלכם: אני חברה טובה ואני מצחיקה. חוץ מזה אין לי עוד מה להציע.
את גם מבשלת וטובה בגיפים

The Morning Show - ראיתי כל מיני תמונות של מאחורי הקלעים של הצילומים לעונה 4 וזה קצת עשה לי חשק אז ראיתי שוב. ואני יודעת שזה מרגיש כאילו מעולם לא הפסקתי אבל האמת שראיתי כמה פרקים בתחילת חודש יוני ואז כלום עד כמעט סוף יולי אז עבורי לפחות זה הרגיש כמו הרבה זמן שלא ראיתי.
זה באמת הרבה בשבילך:-D

Daisy Jones & The Six - סיימתי לצפות בזה בפעם השלישית. כל פעם זה אפילו יותר כיף|לב|
|מאוהב||מאוהב|

A Family Affair - אמרתי ניקול קידמן, מה יכול להיות רע. אז אומנם זה לא היה רע אבל זה גם היה די סתמי. למה זאק אפרון לא התבגר בצורה יפה? גברים אמורים להשתבח עם השנים ומישהו שכח לספר לו את זה.
וואי כי הוא הזריק דברים לא טובים ונראה כמו פסל שעווה לא מוצלח של זאק אפרון.

Kind of Kindness - הבוסית שלי רצתה ללכת לראות סרט. מכיוון שאני לא אוהבת שגוררים אותי לסרטים בניגוד לרצוני אמרתי שאני אבחר. צפיתי בכמה טריילרים שלא נראו לי מעניינים ואז ראיתי את השם של הסרט הזה וראיתי את הקאסט ואמרתי לעצמי- אמה סטון, מה יכול להיות רע? (למרות שאחרי שצפיתי בקללה ובמניאק אני יודעת שבהחלט יכול להיות רע) אז בלי לצפות בטריילר, אמרתי בואי נלך. ובואו רק נגיד שבסוף הסרט הבוסית שלי נעמדה באמצע האולם ושאלה מי רוצה לבוא איתה לקבל ריפאונד על הדבר הזה. ואז היא צעקה עליי שהיא לא יכולה לחזור הביתה אל התינוקת שלה אחרי שהיא צפתה בזה:-D
:-D:-D
:-

סרט מטורלל וחולני שכנראה רק מיקי תהנה ממנו.
חחחחחחחחחחחחחחחח למה זה נכון אבל?:-D

thumbnail_IMG_6736.jpg
טייק מי אור ליב מי? את מתאמנת לפעם הבאה למקרה שהיא תבחר בך?:-P:

|תמנון|ציטוט החודש: בהופעה של אידינה מנזל היה חלק של Q&A ואיזה ילד בן 4 שאל את אידינה "מה שלום אולף?" וזה היה אחד הדברים החמודים. (היא ענתה לו שהוא נהנה עכשיו בקיץ [ואז איזה מישהו בקהל דפק in summmmmmmer וזה היה די משעשע] ושהיא הייתה מתקשרת אליו עכשיו אבל היא לא רוצה להפריע לו).
חחחחח אוי חמודים שניהם|לב|

(אגב, אני צילמתי את התמונה הזאת של אידינה בהופעה שלה|מאוהב|)
|מאוהב|
🐯סיבה למסיבה: אני טסה בחודש הבא לניו יורק להופעה של ברנדי קלארק.
יאא תהני.
את משלימה חסכים עכשיו אחרי 4 שנים של חרם?:-D

(כניסה לסאונדצ'ק ו-Q&A בלי תמונה עם האמן) וסיפרתי להם שזה מה שיש לי עם אידינה מנזל עוד כמה ימים
יאא רגע לא ידעתי שהיית בסאונד צ'ק ו Q&A!!

וטעם את הנאגטס ונראה כאילו הוא טעם איזה מנת שף. אין, לאמריקאים אין טעם.

לא עוברות כמה דקות ופתאום אני רואה מישהו שדומה לשיין מקאנלי (כותב שירים שאני ממש מעריצה) שלחתי הודעה לחברה שלי בהתלהבות "אומייגאד, נראה לי ששיין פה!!" היא בתגובה אמרה לי "יאא!! לכי תגידי לו שלום!!" ואני רק "השתגעת?!?! אין מצב":-D 🙈
חחחחחחחחחחחחח אהבתי את הפאנץ':-D
וגם את זה שדיברת עם כוכבת טיקטוק בלי לדעת חחח את בומרית ברכות:-D
סתם אבל עדיף לא להכיר כוכבי טיקטוק זה מביך.

🐥למה אתם מצפים בחודש אוגוסט: תחילת עונה של ה-NFL!! וגם אולי ללכת למשחק של הסיהוקס כי הם משחקים בלוס אנג'לס.
גו צ'יפס!
יאא כן לכי למשחק!

|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: בארץ אהבתי מאוד גומיגם. פה אני אוהבת בעיקר soft serve או Italian ice במיוחד של ג'ו|מאוהב| באופן כללי אני תמיד נוטה לכיוון וניל. אני יודעת שזה משעמם אבל זה הולך עם הכל ככה שתמיד יש לי כמה סוגי וניל במקרר (homemade vanilla, French vanilla, old fashion vanilla, Madagascar vanilla, vanilla bean) נראה לי שאני הכי אוהבת את המדגסקר.
ולהכל בטח יש אותו טעם של וניל.

אולי עם איזי של Little Fires Everywhere כדי להסביר לה שכולנו היינו פעם טינאג'רים וזה חולף אז שתצטלם לפאקינג תמונת כריסמס הזאת ותשחרר אותנו!!!
חחחחחחחחח וואי אני לא יודעת למה אבל אני זוכרת ראנט ספציפי שלך על זה מלפני כמה שנים:-D

🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): כנראה שספר מתח כי זה הז'אנר היחיד שאני אוהבת. או אולי איזה ממואר שאני אאסוף מכל הסיפורים שסיפרתי לכם כאן.
כן את כבר כותבת ספר רק צריך לאגד אותו.

🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף: הילדים האלה קלעו בול!
thumbnail_IMG_6742.jpg

didalf

Well-known member
לקוויטריות סתם יצא שם רע, לא בצדק לדעתי.
|כן|:-D

אני למדתי לסכם בדרך הקשה, אחרי שבסמסטר הקודם הגעתי לתקופת מבחנים וכמעט לא ידעתי מה למדנו בשיעורים כי לא כתבתי כלום ;-# בסמסטר הזה בכלל עברתי למחברת ולעט, כדי שאזכור יותר טוב. מאמינה שכל סמסטר אשפר את שיטות הלמידה שלי, עד שיגמרו הלימודים- אני אמצא את השיטה שהכי טובה לי :-]
כל הכבוד!!

תודה! יש לי חמישה מבחנים ועבודה אחת. המבחן הראשון בכלים שלובים בשישי הבא, קצת לפני שהסמסטר נגמר (ויום אחרי יום ההולדת שלי :-D)
בהצלחההההההה

אל דאגה, ככל שמשבר האקלים יהיה יותר גרוע, לא יהיה גשם בפברואר.
תודה:-D
הקטע שבפרואר יכול להיות גם שבוע ממש נעים אבל רק על היומולדת שלי תמיד נופל גשם!!

והנה ההוכחה:
יפה:-D

ממה נהנית?
לאדעת, מהכל חח. מהדמויות, הדינמיקה ביניהן, השירים, העלילה.
זה אסקפיזם בשבילך?
לא יודעת כל החיים שלי הם אסקפיזם.
:-D זה דווקא הרבה!
זה רק כי ניק לא שם את הרשימה שלו:-D

אוווו, איזה באסה. אחת מהתקופות האלה שאין חשק לכלום?
אממ גם אבל גם כי אין שום דבר ארוך שמעניין אותי להשלים. ראיתי כל מה שרציתי לדעתי.
הייתי בטוחה שיהיו יותר בסדרות משום מה.
אין לי באמת סבלנות לצפיות חוזרות. אלא אם זה במילא שח ביס קומדי.
ואני מבינה שממש אהבת את הספרים האלה אם שמת אותם :-]
כן|מאוהב|

כל הכבוד לסטיבי ניקס 👏
|לב|
ובגללכם יש רעידות אדמה!!
ואנחנו גאים בזה:-P:
חחח, שמחה שאנשים רוצים לראות את טיילור אפילו אם זה פיראטי.
גם טיילור שמחה. היא ציינ את זה גם בהופעה וגם בפוסט שהיא העלתה אחכ (היא מעלה פוסט לכל עיר).

תודה :-): בהחלט לא מלאך אבל גם לא שטן, בדרך כלל :-D
מלאך מלאך
כחלק מהשיעור :-):
יאא מגניב
חחחחח, אולי ב-Introduction to American Culture.
יאללה מחכה:-D אני אעזור לך ללמוד למבחן בטיילור:-D

כמה סכומי כסף שווים היום).
וואי כמה סכומי כסף הם שווים זה מעניין כי זה דבר אחר לגמרי. כאילו הם עשירים בטירוף והם מדברים על 10,000 פאונד נניח כאילו זה המוןןןןןןןןן כסף שהיום זה לא כזה אבל פעם זה היה כמה מליונים.

dilly snake

Active member
וואי כמה סכומי כסף הם שווים זה מעניין כי זה דבר אחר לגמרי. כאילו הם עשירים בטירוף והם מדברים על 10,000 פאונד נניח כאילו זה המוןןןןןןןןן כסף שהיום זה לא כזה אבל פעם זה היה כמה מליונים.
לפי הערות בספר 5000 פאונד בתקופה ההיא שווה ליותר מ-2 מיליון שקל . זה פסיכי לגמרי.

LeAnnDylan

Well-known member
את גם יודעת לבשל ולאפות דברים שלפחות נראים ממש טוב. ולחיות את החיים.
אבל השאלה הייתה על תכונה חיובית לא על כישרון כלשהו 🙈
וואי הוא חתיך פה.
כפרעליו הוא תמיד חתיך. אם כי הייתי שמחה אם היו צובעים לו קצת את השיער. שלא יהיה שחור לגמרי, אבל רק קצת פחות אפור.
לקוויטריות סתם יצא שם רע, לא בצדק לדעתי.
חח אני אזכור את זה להבא כשארצה לפרוש ממשהו:-D
:-D:-D:-D מצחיק גם שמהשם של הסרט ציפיתי למשהו הכי הפוך מזה.
כן... גם אני. וואי אני אפילו לא יכולה לתאר לך כמה מטריד הסרט הזה היה. ולייק, אני אוהבת כל מיני דברים מדממים ורצחניים על המסך שלי, אבל הסרט הזה פשוט חולני בקטע אחר. הייתם צריכים לשמוע את הראנט של הבוסית שלי אחרי הסרט, זה היה אחד הדברים המצחיקים ביותר:-D היא כזה "זה סרט שנכתב ע"י האילומינטי" "אם אלה התכנים שיש בקולנוע - זהו העולם סופית הלך לעזאזל. האנושות נכחדה" ועוד כל מיני פנינים שכבר שכחתי אבל מה שהצחיק אותי במיוחד זה שהיא עמדה מחוץ לאולם וכל אחד שהיא ראתה יוצא משם היא שאלה אותו אם הוא גם צפה בסרט ואם הם ענו שכן היא כזה "מה זה היה לעזאזל?!?!" ואז איזה אחד ענה לה שזה מה שהבמאי הזה ידוע בו ואז היא כזה "אתה רוצה להגיד לי שיש עוד דברים כאלה?!?!?!"
וואו! היית כל כך קרובה או שזה עם זום ענק?
זה מן הסתם עם זום, אבל הייתי די קרובה בלי קשר. היא הייתה בערך 3 מטר ממני.
הנה עוד קצת תמונות שצילמתי-
thumbnail_IMG_6332.jpg thumbnail_IMG_6389.jpg thumbnail_IMG_6446.jpg
thumbnail_IMG_6457.jpg IMG_6482 (1).JPG thumbnail_IMG_6480.jpg
כל המציל נפש באמריקה מנאגט יבש כאילו הציל עולם ומלואו.
:-D
:-D:-D:-D
נו ולא הלכת אח"כ לחפש מי זאת קייט הכוכבת טיקטוק??? אני סקרנית עכשיו.
ואיך תמיד מדברים איתך אנשים זרים.....! וסלבים!
חחח לא הלכתי לחפש מי זו קייט כי הייתי עסוקה בלעקוב אחרי שיין ולאזור אומץ לגשת אליו. בסוף אגב כן ניגשתי אליו שזה קצת סיפור בפני עצמו אז לא היה לי כוח לספר אותו מקודם, במיוחד כשתפוז כבר נזף בי שאני חופרת, אבל בקצרה הוא כל הזמן היה מוקף באנשים אז לא היה לי נעים ללכת להפריע לו אבל אחרי הסט של ברנדי החלטתי לחכות מחוץ לכניסה שמובילה לאיזור שבו הוא ישב ולחכות לו שיצא (כי הייתה הפסקה של 50 דק' בין ההופעה של ברנדי לזו של בן) הוא עמד בסוף השורה של הכסאות וכבר חשבתי שהנה ההזדמנות שלי אבל הוא נשאר לעמוד שם ולדבר עם כמה אנשים ואז החלטתי שאני אתעל את כל הישראליות שבי ואדחף לו לשיחה, כי זה עכשיו או נבר. אז ניגשתי אליו ואמרתי "Hi Shane, I'm Dylan, I'm a huge fan! just wanted to say hi" הוא נראה קצת מופתע ושאל "קוראים לך דילן?" עניתי שכן והוא כזה בהתלהבות "זה השם של הבת שלי!!" ואני "כן.. אני יודעת. פיספסת את החלק של אני מעריצה גדולה שלך?" הוא היה נראה קצת נבוך ורק מלמל אה כן ויכולתי לראות שהוא מנסה לחשב במוח אם הוא צריך לחשוש ממני:-D אבל הרגעתי אותו ואמרתי שרק רציתי להגיד שהוא נהדר ואני ממש אוהבת את הכתיבה שלו. הוא החמיא לי על הכובע שלי (כובע שרשום עליו Get High שזה שם של שיר של ברנדי - שכמובן הוא יודע את זה כי הוא כתב את האלבום הזה איתה) הודתי לו והמשכתי לדרכי. אחרי זה פתאום קלטתי משהו שבתאכלס שמתי לב אליו כבר בזמן האינטרקציה איתו אבל כי הייתי מרוכזת בו לא התייחסתי לזה, אבל אחת מהנשים שהוא עמד שם ודיבר איתן לפני שהפרעתי לו הייתה פורצ'ן פימסטר, שאני לא יודעת אם את יודעת מי זו אבל היא קומיקאית יחסית מפורסמת. אני מכירה אותה מצ'לסי לייטלי כי צ'לסי הנדלר תמיד הייתה מביאה אותה לשולחן של הקומיקאים שם. אבל האמת שבעיני היא לא כזאת מצחיקה, ולא הכי אכפת לי ממנה, אז כמובן שלמרות שזיהיתי אותה, לא ניסיתי להעמיד פנים שאכפת לי ממנה רק כי היא מפורסמת. מה שמצחיק זה שיכולתי לראות לפי השפת גוף וההבעת פנים שלה שהיא הסתכלה עליי וכאילו חיכתה שאני אפנה אליה גם או לפחות אכיר בזה שהיא יותר מפורסמת ממנו ואם אני מכירה אותו אני חייבת להכיר גם אותה אבל היא פשוט לא מעניינת אז היא תאלץ לסלוח לי:-D
רגע לא אמרת שאת חולה! |נחמה| תרגישי טוב |לב|
כן, נראה לי סתם שפעת אבל לא כיף. כבר שלושה ימים שאני מתפקדת על שעתיים שינה לא רצופה בלילה.
אבל תודה|חיבוק|
בישראל וניל זה וניל אז אני לא יודעת מה זה כל הטעמים האלה.
לא נכון, אני זוכרת שבאלדו בזכרון יעקב (הגלידריה הכי טובה בארץ) היה גם וניל צרפתי ולמרותש כל הגלידות שם טעימות, הוניל צרפתי היה עילוי.
כבר יש לך פה מספיק חומר לדעתי לטרילוגיה.
:-D

LeAnnDylan

Well-known member
די מצחיק, כי לבילי פייפר קראו ליאן לפני שהחליפו לה את השם :-D
אני לא חושבת שידעתי את זה|תוהה| בדקתי עכשיו (לא כי אני לא מאמינה לך, אלא כי רציתי לראות אם היא אייתה את זה נכון, וכמובן שהיא לא 🙈) ובואי נגיד שמזל שהיא בילי:-D
לא בטוחה, האמת! מכירה את Day and Night, Because We Want To, She Wants You, Girlfriend ו-The Tide Is High. נראה לי שיש קרב צמוד בין Day and Night (השיר הראשון ששמעתי) ו-Girlfriend (כי זה ממש קליט). מה איתך?
וואי גירלפרינד זה שיר ממש מצחיק, פעם דיברתי עם חברה בטלפון וסיפרתי לה שבילי הייתה האהבה הראשונה שלי ואמרתי לה שהיו לה שירים ממש דבילים כמו גירלפרינד ואז הקראתי לה את הליריקס בטלפון בלי להשמיע לה את השיר עצמו, רק הקראתי את המילים וזה נשמע כל כך מגוחך שמאז אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה ולקחת אותו ברצינות:-D
Day & Night אכן מושלם.
אני חושבת שהוא בתחרות רק עם Something Deep Inside שאני לא יודעת אם את זקנה מספיק בשביל להכיר, אבל פעם ביס היה ערוץ שאני האמת לא זוכרת איך קוראים לו (אולי מיוזיק סלקט, אבל אני לא בטוחה במאה אחוז, מישהו עם זכרון יותר טוב משלי מוזמן לתקן אותי), זה היה ערוץ מוזיקה שהצופים מחליטים מה משודר בו. הייתה רשימה של איזה עשרות שירים ומתוכם יכולת לבחור איזה שיר שאת רוצה שיתנגן, כדי לבחור שיר היית צריכה להתקשר למספר שמופיע על המסך ולהקליד את המספר של השיר שרצית. יכולת להתקשר כמה פעמים שאת רוצה, וכל שיחה שווה הצבעה אחת. בסוף כל שיר שמתנגן, השיר שקיבל הכי הרבה הצבעות מתנגן. יכולת להצביע לאותו שיר שוב ושוב אבל כל שיר יכול להתנגן רק פעם בשעה ז"א שאם עכשיו התנגן השיר שבחרת, אם את מתקשרת להצביע לו שוב- ההצבעות שלך נשמרות אבל הוא יתנגן שוב רק כשתעבור שעה. אני לא יודעת כמה אנשים היו צופים בערוץ הזה אבל הרגיש שרק אני ועוד איזה 3 אנשים משועממים מצביעים לשירים שם. והייתי איזה תחרות סמויה כזאת של מי יכול להכניס כמה שיותר הצבעות עד ששיר מסתיים. והדרך שיודעים את זה היא כי בסוף כל שיר הייתה טבלה של השירים הבאים שיתנגנו לפני מספר ההצבעות שהם קיבלו, אז המטרה שלנו הייתה שלשיר שאנחנו רוצים יהיו יותר הצבעות מאשר לשיר שהמשועממים האחרים בחרו.
ואני כמובן הייתי תמיד בוחרת ב-Something Deep Inside ודואגת שאיך שהוא משודר, כבר בסוף שלו יהיו לו שם 999 הצבעות (שזה המקסימום) עד לשעה הבאה. שעכשיו כשאני קולטת את זה אני מבינה איזה מפגרת הייתי כי א'- בכלל לא טרחתי ליהנות מהשיר כשהוא שודר כי הייתי על הטלפון כדי לנצח איזה פנגירלית משומעממת אחרת. ו-ב' זו הייתה תקופה שהשיחות האלה היו עולות כסף😬🙈

LeAnnDylan

Well-known member
את גם מבשלת וטובה בגיפים
כבר עניתי ללונה אבל חשבתי שאור ביקשה תכונות אופי לא כשרונות.
זה באמת הרבה בשבילך:-D
נכון. במיוחד שלא ראיתי שוב סרט של בייבי בוי החודש;-(
דפקתי מלא שעות בעבודה כדי לכסות את כל הכרטיסים להופעות שקניתי לאחרונה כאילו אני מינימום בת של שיח' סעודי. אז לא היה לי הרבה זמן לצפות בטלוויזיה.
וואי כי הוא הזריק דברים לא טובים ונראה כמו פסל שעווה לא מוצלח של זאק אפרון.
אבל למה? הוא עדין יחסית צעיר. זה לא שהוא בן איזה 60|חבול|
חחחחחחחחחחחחחחחח למה זה נכון אבל?:-D
זה אפילו אל היה בקטע רע. אני באמת חושבת שהיא תהנה ממנו ואם היא לא ראתה אותו עדין אני לגמרי ממליצה לה לראות אותו. אבל רק לה! אתם תתרחקו ממנו!
טייק מי אור ליב מי? את מתאמנת לפעם הבאה למקרה שהיא תבחר בך?:-P:
חח לא, התכוננתי לפני ההופעה שלה באופן כללי כי לא באמת ידעתי את כל המילים שלו בע"פ|מובך|
האמת שאת רוב השירים שהיא שרה לא כל כך הכרתי בגלל זה לא התלהבתי מהסט ליסט מראש אבל בהחלט אכלתי את הכובע שלי אח"כ כי היא הייתה מושלמת והכל היה מעולה|מאוהב|
יאא תהני.
את משלימה חסכים עכשיו אחרי 4 שנים של חרם?:-D
חח משהו כזה. חברה שלי רצתה שאבוא אליה לניו יורק כדי לראות את ההצגה של ג'וליאנה מרגוליס ואמרתי לה שזה כנראה לא יקרה השנה כי יש לי מלא הופעות שאני רוצה ללכת אליהן ושלחתי לה רשימה של כל מה שבתכנון. היא שאלה אם מישהו מהם מופיע בניו יורק כך שאולי אוכל לראות אותם שם וגם ללכת לראות את ג'וליאנה. אמרתי לה שברנדי מופיעה בניו יורק ב-4 לספטמבר והיא כזה "אני אומנם שונאת אותה אבל אני אוהבת אותך אז אבוא איתך להופעה שלה אם תרצי" ואז שניה אחרי הבנו שזה לא באמת רלוונטי כי ההצגה של ג'וליאנה מתחילה רק בסוף ספטמבר אבל היא כבר אמרה לי שהיא תבוא איתי לברנדי אז אבוד לה:-P: קניתי כרטיסים ועכשיו היא חייבת לבוא איתי.
יאא רגע לא ידעתי שהיית בסאונד צ'ק ו Q&A!!
כן, היה ממש נחמד. היא ענתה על שאלות במשך איזה 40 דקות שזה ממש שווה כי בדר"כ החלק הזה של השאלות הוא בלחץ 20 דקות אבל היא הייתה ממש חמודה וענתה באריכות לכל שאלה, גם לכאלה שהיו מעצבנות במיוחד.
וגם את זה שדיברת עם כוכבת טיקטוק בלי לדעת חחח את בומרית ברכות:-D
סתם אבל עדיף לא להכיר כוכבי טיקטוק זה מביך.
סתמי, כאילו שאת היית יודעת מי זו|פנים|
גו צ'יפס!
יאא כן לכי למשחק!
אין צ'יפס. זה סיהוקס וצ'ארג'רס חח
אנחנו גם לא משחקים נגדם השנה, אז אלא אם ניפגש בסופרבול, אני מרשה לך להמשיך לעודד אותם:-P:
ולהכל בטח יש אותו טעם של וניל.
מן הסתם שהכל וניל, אבל יש להם טעמים מאוד יחודיים. בדיוק כמו שלא לכל שוקולד יש אותו הטעם.
חחחחחחחחח וואי אני לא יודעת למה אבל אני זוכרת ראנט ספציפי שלך על זה מלפני כמה שנים:-D
כי אני עדין ממורמרת על זה. אלוהים כמה שהמטומטמת הזאת עיצבה אותי🤬🤬
כן את כבר כותבת ספר רק צריך לאגד אותו.
אני רק חושבת על זה שאני אצטרך לעשות לו אודיובוק ואת תאלצי לשמוע הקלטות באורך של 15 שעות:-D

LeAnnDylan

Well-known member
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: כל חודש של עונת מעבר הוא טוב.
למה בעצם?
|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: יסודי מאוד.
אוי זו תכונה מאוד חשובה. אני לגמרי חפיפניקית והייתי שמחה להיות הרבה יותר יסודית.
|פרפר| סרטי החודש: השוטר מבוורלי היל 1+2 (לא אמשיך מעבר)
לא ידעתי שיש מעבר:-D
|מדוזה| קראש החודש: סברינה קרפטנר.
זה לא איזו זמרת בת 12? או שאני מתבלבלת עם מישהי אחרת|תוהה|
|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: שוקולד תפוז בגלידה הסיציליאנית.
למה להרוס שוקולד עם תפוז?
🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: מתישהו יימאס לה והיא תעבור אגף.
למה אתה משוכנע שלה ימאס קודם?
🍕 האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת: Shape of my heart של סטינג
שיר מצוין!
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: אני בסדר עם החודש שלי (אפריל) אבל בשנת 50000.
מה לעזאזל לונה??:-D
|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: נטיה לשים את עצמי בנעליים של הזולת (מטאפורית!) ולהבין למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, במקום סתם לכעוס עליו.
אבל לכעוס זה כיף!
|שקדיה| סדרות החודש:
סיימתי את סטארגייט SG1.
בשעה טובה!
יש לך כבר תוכניות לבינג' הבא?
|פיל| ספרי החודש:
קראתי את Rabbits והוא היה נחמד, אבל בסוף גם קצת התאכזבתי ממנו.
ספרים עם סוף מאכזב זה הדבר הכי נורא שיכול להיות לדעתי.
|סביון| שירי החודש:
החודש גיליתי שיש גם מוזיקה ישראלית יחסית חדשה (כלומר משני העשורים האחרונים) שאני דווקא כן אוהבת, בעיקר בז'אנר הראפ וההיפ הופ, ובעיקר התאהבתי בשירים האלו:
טוב הבאת ערימה של שירים שהם ממש לא הסגנון שלי, נתתי להם צ'אנס בכל זאת אבל הם חיזקו את העמדה שלי על זה שזה לא הסגנון שלי:-D
5. חוץ מזה גיליתי במקרה את השיר המגניב הזה והתמכרתי אליו לחלוטין!
Maneater - נלי פורטדו
אוי בעע חשבתי שזה קאבר של השיר המוכר עם השם הזה (לא זוכרת מי שר אותו) אני שונאת את נלי פורטדו, יש לי סיוטים ממנה8-{ איך אני מוחקת את הדבר הזה מההיסטוריה של היוטיב שלי? שחס וחלילה לא ימליץ לי על עוד שירים שלה:-D|פנים|
6. שיר שמזמן שכחתי מקיומו אבל התאהבתי בו שוב (ופתאום שמתי לב שמוזכרת בו ליאן ריימס :-D)
One week - Barenaked Ladies
טוב כל דבר שמוזכרת בו ליאן זה טוב.
|תמנון| ציטוט החודש:
"כאן שיר הדס מאיר השעה שלוש
מפגין נורה בראשו בצומת השלום, היורה נמלט
כתבו לנו בפייסבוק אם צומת היא זכר או נקבה
ותוכל לזכות בפרס מתנת"
(- ג'ימבו ג'יי)
טוב הציטוט טוב אבל לשיר עצמו פחות התחברתי.
|גלידה| סוג הגלידה האהוב עליכם: קוקילידה (אבל אני מודה שזה יותר בזכות החלק של העוגיה...)
אבל לפעמים העוגיה קצת יבשה:-(
🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: זה שאלה קשה, כי מה שלא ראיתי אני עוד לא יודעת אם אני אוהב.
אני חשבתי שהפואנטה הייתה לבחור סדרות שאת רוצה לראות אבל כל פעם דוחה כי אין לך זמן אליהן או שאין לך חשק להתחיל סדרה ארוכה מידי או ישנה מידי.
🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: הארי פוטר, קל (הספרים!)
טוב די, מישהו צריך להחרים לך את הספרים האלה:-D
🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:):
מד"ב. (אבל don't hold your breath)
מאוחר מידי, עכשיו את חייבת לכתוב!
🌮 עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד:
הדוקטור. ולנסוע לעבר ולתקן... הכל :(
|כן|
🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף:
נתנו ל-AI לעשות סרטון מתוך ממים נפוצים וזה מה שיצא :-D
טוב זה קצת מטריד.
אוי, בהתחלה קראתי את זה כ-roe, כאילו Roe v. Wade (זה מה שקורה שרואים את תוכנית הבוקר בריפיטים אינסופיים|פנים|)
לקחו לי כמה רגעים להבין:-D
|תלתן| חודש שהייתם רוצים להיוולד בו: חודשי החורף כדי לדעת איך זה לחגוג יום הולדת כשלא חם גיהנום בחוץ...
את יכולה לנסות לטוס לאוסטרליה ביום ההולדת הבא שלך ואז תרגישי איך זה לחגוג כשלא חם בחוץ בלי לשנות את החודש שלך:-]
|שמש| תארו תכונה חיובית שלכם: לא יודעת? על מה חשבתי ששמתי את השאלה הזאת? כנראה שחשבתי שלא אענה על השאלון :-D אולי.. למרות כל התלונות שלי על כל דבר בחיים שלי, אני עדיין מתמידה בדברים?
זו באמת תכונה חשובה!
|שקדיה| סדרות החודש: האם כל הסדרות שראיתי תוך כדי גלילה בפייסבוק נחשבות? ראינו באחד השיעורים קטע מבנות גילמור אבל אני לא יכולה לומר בוודאות מתי זה קרה, אז תאלצו להאמין לי שזה קרה ביולי |היי|
מה הכוונה לסדרות שראית בגלילה בפייסבוק? כי לאחורנה קופצים לי כל מיני סרטונים כאלה סדרות עם פרקים של 10 דקות ואז זה מוביל אותי לאפליקציית סטרימינג בתשלום אם אני רוצה לראות את הפרק הבא. ולייק, למה לעזאזל שאני אשלם על תוכן עצלני של 10 דקות?? אם אתם רוצים את הכסף שלי תנו לי פרקים של מינימום 40 דקות!|שפם|
אבל יש לי תחושה שלא התכוונת למה שאני התכוונתי, אז איזה סדרות את רואה בפייסבוק?:-D
ויאיי בנות גילמור זה תמיד טוב!
|פיל| ספרי החודש: The Prime of Miss Jean Brodie!! נהניתי מהקריאה שלו, שאני רוצה לעשות עליו את העבודה שלי (ולפני שמתלהבים על זה, האופציות שלנו לעבודה מובנות אז זה או הספר הזה או ספר אחר שגם אותו אהבתי אבל כנראה פחות).
כיף לעשות עבודה על ספר שאהבת. תמיד בבית ספר כשהייתי צריכה להגיש עבודות על ספרים שאהבתי הייתי מקבלת 100 וכשזה היה עבודות על ספרים שהם חובה בחיים לא קיבלתי 100:-D
|סביון| שירי החודש: היו לא מעט אייקונים אבל לאחרונה נדבקתי לזה:
שיר טוב.
כשהייתי צעירה זו הייתה הלהקה האהובה על אחי הגדול והוא כל הזמן היה מנגן את הדיסקים שלהם בריפיט וזה אחד השירים הבודדים שלהם שאהבתי:-D

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
|תמנון| ציטוט החודש: קראו לי אוצר 🥰 כי שיתפתי סיכומים.
זה באמת אוצרי מצידך!
|דולפין| דמות החודש: שייקספיר!! זהו באופן רשמי אני יודעת שהקונספירציות על כך ששייקספיר לא היה קיים הן מופרכות.
לא ידעתי בכלל שהיו קוספירציות לזה שהוא לא היה קיים8-*
|מדוזה| קראש החודש: למזלי לא המכונית שלי כשעליתי על המדרכה :-D|פנים|
אוי. זה קרה לי פעם אחת וגרם לפנצ'ר 🙈 אז אם רק עליתי על מדרכה בלי לפנצ'ר את הגלגל שלך, הכל טוב.
🍦 עם איזו דמות הייתם רוצים לצאת לגלידה: אולי רוס, כי לא בטוח מה דעתו על גלידה, אז אם הוא אוהב גלידה הוא יסכים לבוא איתי לאכול גלידה אבל אם הוא לא אוהב גלידה אני אוכל לאכול את הגלידה שלו.
חחח אני אוהבת את ההגיון שלך! אם כי הוא נראה כזה מעצבן שהוא יזמין גלידת שוקולד מנטה ואז את תתקעי עם גלידה בטעם משחת שיניים.
🍪 המקבילה הטלוויזיונית של אוכל נחמה עבורכם: בנות גילמור, חברים, חוק וסדר: SVU (באמת!)
חח למה הוספת באמת? חשבת שלא נאמין לך?
🍿 ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו: רצח מאדום לשחור (כי מאנץ' נמצא שם), ER (כי יש לה 15 עונות) וסיינפלד (כי כבר ראיתי חברים מיליון פעם אז הגיע הזמן לראות סיטקום קלאסי אחר).
יא גם אני בחרתי ER. אולי יום אחד כשהג'יני יבוא נוכל לראות אותה ביחד:-D
🍩 ספר/סרט/סדרה שלמרות שראיתם/קראתם מספר פעמים עדיין תרצו לראות/לקרוא אם יציעו לכם: חוק וסדר: SVU כנראה.
אני חושבת שמה שטוב בה זה שיש לה מיליון עונות ככה שאני תמיד יכולה להתחיל אותה מההתחלה ולשכוח 90% מהפרקים עד שאגיע אליהם בפעם השניה:-D
🎂 נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה: מה חשבתי לעצמי כשכתבתי את השאלה? |פנים| טוב, אז אם הייתי נתקעת עם פליסיטי סמוק מהחץ היא הייתה מתעסקת בטכנולוגיה ומוציאה אותנו בקלות מהתסבוכת שאליה נכנסנו (פשוט אני אוטומטית מדמיינת שלא משנה על איזו דמות מדובר, התרחיש הוא תמיד שלילי :-D אז לפחות נשלב כוחות ונעזור אחת לשנייה :-):)
בתאכלס אם כבר דמות שלילית, שתעשה משהו מועיל:-D
🌭 אם הייתם כותבים ספר, מה היה הז'אנר שלו (ואם אתם מתכננים לכתוב ספר, בבקשה תעדכנו על מנת שנוכל להתגאות שהכרנו סלב לפני שהפך לסלב :-P:): הייתי רוצה לכתוב רומן בלשי אבל לא בטוחה אם יש לי את היכולות לזה. אז אני פשוט אסתפק בעובדה שקראתי שרלוק הומלס ואגת'ה כריסטי.
אולי כשתסיימי את התואר יהיה לך יותר זמן לכתוב לנו ספר!
🙌 משהו שאתם רוצים להוסיף: בהצלחה לי בחודשיים הקרובים בזמן תקופת המבחנים, הכל יהיה בסדר|תפילה| (אמרה זאת נכתבה לאחר שאתמול היה לי מיני משבר ואני מנסה לשכנע את עצמי שהכל יהיה בסדר).
הכל באמת יהיה בסדר! |4U|
מוסיפה פיצוי על החודש הקודם: אחרי ששברתי השיניים הקדמיות שלי, הלכתי לרופאה כדי לתקן את הבעיה אבל במהלך הטיפול הלסת שלי ננעלה והייתי צריכה ללכת לחדר מיון כדי לשחרר אותה 🙈
אוי, נשמע לא נעים:-( מקווה שהכל עבר בשלום|הלוואי|
ואחר כך את טוענת שאת לא אוהבת אנשים??
חח נראה לי שלהבין למה אנשים מסוימים מתנהגים בצורה שהם מתנהגים בה בהחלט יגרום לי לא לאהוב אותם עוד יותר:-D להבין אותם לא בהכרח שווה ללאהוב אותם.
|תלתן|חודש שהייתם רוצים להיוולד בו:|קדימה|אני אוהבת את פברואר! אבל אולי חודש נעים כמו אפריל מאי או אוקטובר שאפשר לעשות בו טיול שלא חם מידי וגם אין גשם. תמיד יש גשם ביומולדת שלי.
כפרה את גרה בישראל לא באנטריטיקה, על מי את עובדת שיש גשם ביומולדת שלך???
|שמש|תארו תכונה חיובית שלכם:|קדימה|אממממממ יש לי זיכרון טוב.
לפעמים זה מעיק! את צריכה לשכוח דברים כדי שאוכל לספר לך את אותם סיפורים פעמיים!
|שקדיה|סדרות החודש:|קדימה|דייזי ג'ונס אנד דה סיקס - ממש אהבתי!!|מאוהב|
|לב|
(שימו לב איך אין לי כמעט כלום אז אני מכניסה שטויות:-D)
מאז שניק לא פעיל בשרשור הזה אין חוק. זה המערב הפרוע פה ומותר לכתוב מה שרוצים.
|סביון|שירי החודש:|קדימה|Daisy Jones & The Six - Look At Us Now|מאוהב||מאוהב|
ועוד מלא שירים של דייזי בואו נשאל את אפל:-P: :
צפה בקובץ המצורף 111594
יו ריגרט מי אנד איי ריגרט יווווווו
תקשיבו פעם ראשונה השנה וכנראה יותר מזה שטיילור היא לא האמן המוביל של לחודש אני מרגישה בוגדת קצת:-D
זה בסדר אני בטוחה שגם את לא היית אמנית החודש שלה, זו בגידה הדדית.
|תמנון|ציטוט החודש:|קדימה||ספוילר| דייזי ג'ונס אנד דה סיקס:
Everything that made Daisy burn made me burn.
Everything I loved about the world, he loved about it.
Everything I struggled with, she struggled with.
We were two halves, in that way you almost never find with anyone.
But at the same time, we were a mess. Two natural disasters that needed to heal.
And I don’t think we would have done that. I mean, I know we wouldn’t have. At least not then.
|לב|
|דולפין|דמות החודש:|קדימה|בילי ודייזי|מאוהב|
|לב||לב|
|מדוזה|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפהההה שצץ לו לרגע קט לשיר לנדסלייד עם סטיבי ניקס ואני כמעט נמסתיייי כי 1. הוא מהמםםםםם והתגעגעתי|מאוהב| 2. אני ככ אוהבת את השיר הזה!!|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 111596
יואו לרגע הוא היה נראה לי כמו דיוויד קוק ולא הבנתי ממתי את אוהבת אותו:-D
🍿ג'יני נותן לכם זמן בלתי מוגבל לראות שלוש סדרות אבל אסור לכם לבחור סדרות שכבר ראיתם, מהן הסדרות שתבחרו:|קדימה|חחח יש לי זמן אין לי סדרות שבא לי לראות:-(
זה הרבה יותר גרוע משיש סדרות שרוצים לראות ואין זמן.
🎂נתקעתם עם דמות שאתם לא מחבבים, נסו למצוא משהו חיובי בסיטואציה:|קדימה|אני יכולה להקריב אותו למפלצת ולברוח.
🍕האם יש שיר אהוב שהכרתם בעקבות סדרה מסוימת:|קדימה|וואי מלא זאת הייתה הדרך העיקרית שלי להכיר שירים. עדיין בעצם כשזה לא טיילור חח. רק החודש יש לי מלא שירים מדייזי. בעצם מילדות כל השירים של המורדים כמעט מלאכים וכו' היו מהסדרות שלהם. (וגם לפעמים היו שירים ברקע לא שלהם שאהבתי). הפתיח של מגרש ביתי כמובן ובכלל היה לסדרה הזאת פסקול מעולה הכרתי מלא שירים משם. לא יודעת איך לבחור אחד 90% מהמוזיקה שלי שהיא לא טיילור/הארי/מחזות זמר הכרתי מסדרות:-D
אה אני לא חשבתי שהיא התכוונה לסדרות מוזיקליות (למרות שלמה לא בעצם) אני הבנתי את זה יותר בכיוון של שירים שמתנגנים ברקע של סצינה.
למרות שבתאכלס כשחושבים על זה נראה לי שהכי הרבה שירים/אמנים הכרתי בזכות אמריקן איידול:-D
🌮עם איזו דמות (ספר/סרט/סדרה/קומיקס/מה שבא לכם) הייתם רוצים להתחלף ליום אחד:|קדימה|לזלי נופ ואז אני נשואה לבן:-P:
למה להיות נשואה לבן כשאפשר להיות נשואה ללזלי??
🙌משהו שאתם רוצים להוסיף:|קדימה|אני רוצה להוסיף שאוט אאוט לסטיבי ניקס כי היא הייתה חוט מחבר בשבילי החודש:
1. טיילור הופיעה בדבלין וסטיבי הייתה בקהל, טיילור הקדישה לה את שני שירי ההפתעה וזה היה מרגש.
2. צפיתי בדייזי ג'ונס והסיקס ששואבת השראה די גדולה מפליטווד מק וסטיבי ניקס.
3. היא העלתה את הארי לשני שירים בהופעה שלה בלונדון.
ולנדסלייד זה אחד השירים היפים בעולם|מאוהב|
כל הכבוד לסטיבי וכפרעליה|לב|
חתול אולימפי:
החתול הזה הרים ידיים הרבה לפני המתעמל הזה!
תראו את הגבעה מחוץ (!!) להופעה של טיילור במינכן:
צפה בקובץ המצורף 111597
גבעת הקמצנים:-D

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
[סטארגייט SG1] די נהנייתי סה"כ (בכל זאת, ראיתי 10 עונות שלמות + 2 סרטים, זה מוכיח שנהנייתי מספיק). אבל לא מחשיבה אותה בטופ של הסדרות, וסה"כ מרגישה שגם יכולתי לוותר עליה.
מענין אותי אם יש עוד סדרות כאלה שראית די הרבה עונות שלהן (לא חייב 10:-D) ואת מחשיבה אותן כסדרות שיכולת לוותר עליהן?
ראינו את הקטע הבא:
למדנו על הקטע הזה בהקשר של תרבות פנאי בארצות הברית. זה קורס שסוקר את ההיסטוריה של ארצות הברית במאה ה-20 (לוקחת אותו כחלק מלימודי היסטוריה). עברנו על הרבה טקסטים מעניינים: עדויות של עבדים לשעבר, התוכנית של פד"ר בקשר לניו דיל, זכויות נשים.
אני רק רוצה לדעת איך הוא הצליח לקנות לה בירקין? צריך להיכנס לרשימת המתנה של איזה 15 שנים כדי לקנות תיק!!:-D
למה בעצם?
הזכרת לי שתמיד הייתי בטוחה שנולדתי באלול, אז שהבנתי שנולדתי בכלל באב |פנים|
כי תשרי זה שנה חדשה ולמה שארצה להיוולד בסוף כשאפשר בהתחלה:-]
חברה טובה ומצחיקה אלה דברים מאוד חשובים!
|4U|
אוי ואבוי. עכשיו אני מפחדת לבדוק על מה הסרט :-D
אני לא בטוחה שאם תבדקי את הטריילר תביני. אני בדקתי אחרי זה את הטריילר כדי לראות אם הייתי מבינה ממנו שאני צריכה להתרחק מהסרט וזה לא עזר.
(ספוילר על מבנה הסרט, לא על העלילה עצמה) בעיקרון זה סרט שמחולק לשלושה סיפורים שונים. כל אחד 50 דק' בערך. בכל אחד מהסיפורים האלה יש את אותם השחקנים אבל הם משחקים דמויות שונות, שזה משהו שקצת threw us off כי בהתחלה זה הרגיש כאילו מישהו מהם בקומה או חולם את זה וכל רגע חיכינו שיהיה קשר בין הסיפורים ושזה יתחבר וזה לא, אז יצאנו מהסרט בתחושה של "מה לעזאזל ראינו?" אגב, הסיפור הראשון היה פסיכי לגמרי ואז השני היה אפילו מוזר יותר והשלישי היה השיא|פנים|
חח אף אחד. הספוטיפיי זה בעיקר בעבודה. ובגלל שבו אין ספריה חופשית כזאת שאפשר לעשות שאפל לכל השירים שלך (אלא אם כן יש ואני לא יודעת איך להשתמש באפליקציה הזאת?) אז זה בדר"כ פלייליסטים מאוד ספציפיים ולכן כמות ההשמעות של כל שיר הם משמועתית גבוהות יותר.
לעומת זאת באפל מיוזיק אני משתמשת בבית, בחד"כ ובנסיעות ושם אני נוטה לעשות שאפל לכל הספרייה (בערך 20,000 שירים) כי לרוב אני לא יודעת מה בא לי לשמוע, אז יש לי פחות השמעות לכל שיר. אבל לפעמים כשיוצא אלבום חדש או שאני במוד למשהו ספציפי אני אכין פלייליסט מצומצם יותר ואשמע רק אותו לתקופה מסוימת.
אני אוהבת שהמשכת את האייקונים של החיות בשאלות שהוספת :-]:-]
חח ניסיתי להעמיד פנים כאילו הם תמיד היו שם|בלש|
מניחה שזה הבחור מ-POI? כן, אני מסכימה שהוא נראה טוב. איך לא ראיתי את הסדרה הזאת עדיין???
וואי הוא אפילו חתיך יותר בסדרה! כל פעם שאני מחפשת תמונות שלו אני נדהמת מכמה שהוא הרבה יותר שווה בסדרה מאשר בכל תמונה.
אני לא יודעת איך לא ראית את הסדרה. אני יודעת שיש לך עוד מיליון סדרות שאת רוצה להשלים ואני לרוב לא נוטה להמליץ על כל סדרה לכל אחד, אבל זו סדרה שאני בהחלט ממליצה עליה. (אולי ב-2030 תגיעי אליה:-P: אבל אני מבטיחה שלא תצטערי כשסוף סוף יצא לך לראות אותה!)
למה ריזולי ואיילס? לא חשבתי שזה הסגנון שלך, אלא אם אני מפספסת משהו.
כי אני אוהבת את סאשה אלכסנדר.
ושכחתי לאחל גם לך ;-# החלמה מהירה |4U|
תודה|חיבוק|

Lhuna3

Well-known member
ראינו את הקטע הבא:
למדנו על הקטע הזה בהקשר של תרבות פנאי בארצות הברית. זה קורס שסוקר את ההיסטוריה של ארצות הברית במאה ה-20 (לוקחת אותו כחלק מלימודי היסטוריה). עברנו על הרבה טקסטים מעניינים: עדויות של עבדים לשעבר, התוכנית של פד"ר בקשר לניו דיל, זכויות נשים.
תודה, וזה נשמע באמת קורס ממש מעניין!
The English Understand Wool, חמוד מאוד. לא רושמת מעבר כי לא רוצה לספיילר לאף אחד.
תודה גם!
אני למדתי לסכם בדרך הקשה, אחרי שבסמסטר הקודם הגעתי לתקופת מבחנים וכמעט לא ידעתי מה למדנו בשיעורים כי לא כתבתי כלום ;-# בסמסטר הזה בכלל עברתי למחברת ולעט, כדי שאזכור יותר טוב. מאמינה שכל סמסטר אשפר את שיטות הלמידה שלי, עד שיגמרו הלימודים- אני אמצא את השיטה שהכי טובה לי :-]
חחחחח יפה מאוד, למרות שאני קצת בשוק שבסמסטר הראשון לא כתבת כלום :-D
זה הטעם האהוב עליי. כמובן שלא רק שוקולד פשוט, אני אוהבת גם גלידות שוקולד טיפה יותר fancy אבל לא בררנית כשמדובר בגלידת שוקולד. כנ"ל גם לגבי עוגות שוקולד, ושוקולד בכללי :-D ובכלל מתוקים.
מה שכן, אני אוהבת וניל, פשוט מעדיפה שוקולד. מה איתך?
אני גם לרוב אעדיף שוקולד. אבל אם אפשר אני תמיד אקח גם וגם ואערבב ביחד.
תודה! יש לי חמישה מבחנים ועבודה אחת. המבחן הראשון בכלים שלובים בשישי הבא, קצת לפני שהסמסטר נגמר (ויום אחרי יום ההולדת שלי :-D)
וואו, זה הרבה!

לא, התכוונתי מה לגבי הסרטים של הארי פוטר, ואז כדי לצאת טרולית, שאלתי מה עם הסדרות, למרות שהסדרה של HBO בכלל לא הופקה.
אההההה - אז התשובה היא לא - לא צפיתי בסרטים אפילו פעם אחת, כלומר ניסיתי כמה דקות וישר הפסקתי כי זה נראה לי גרוע ולא רציתי שיהרוס לי את הספרים.
ואם תצא גם סדרה אז אני אהיה בדילמה גדולה אם לנסות אותה, אז אני מקווה שלא תצא.

עכשיו גיגלתי אותה, באנגלית קוראים לה MythicQuest? כי אני מכירה את השם רק באנגלית, חחח. וכן, ראיתי אתכם מדברים עליה פה מדי פעם.
פשוט השם בעברית גרם לי לחשוב שמדובר על סדרת פנטזיה משנות ה-80 :-D
חחחחחחח כן כן זה Mythic Quest וזה באמת נשמע כמו פנטזיה אבל זה לא, זה פשוט השם של המשחק מחשב שהם מפתחים בסדרה.

Lhuna3

Well-known member
אבל השאלה הייתה על תכונה חיובית לא על כישרון כלשהו 🙈
אה אוקיי.
אבל בכל זאת אני מחשיבה את זה שאת יודעת לחיות את החיים, כי זה תוצאה של אוסף תכונות חיוביות שיש לך, שאני מניחה שהן כוללות אומץ, בטחון עצמי, יצר הרפתקנות מסוים, יוזמה, וכולי.
אבל מה שהצחיק אותי במיוחד זה שהיא עמדה מחוץ לאולם וכל אחד שהיא ראתה יוצא משם היא שאלה אותו אם הוא גם צפה בסרט ואם הם ענו שכן היא כזה "מה זה היה לעזאזל?!?!"
:-D:-D אני מתה עליה בלי להכיר אותה!
זה מן הסתם עם זום, אבל הייתי די קרובה בלי קשר. היא הייתה בערך 3 מטר ממני.
הנה עוד קצת תמונות שצילמתי-
מהמם!!
חחח לא הלכתי לחפש מי זו קייט כי הייתי עסוקה בלעקוב אחרי שיין ולאזור אומץ לגשת אליו.
אני התכוונתי לחפש אותה בטיקטוק אח"כ... לראות איזה תכנים היא מעלה ומה עשה אותה מפורסמת כזאת. למרות שאולי יש הרבה כוכבות טיקטוק בשם הזה אז לא בטוחה שזה קל למצוא.
בסוף אגב כן ניגשתי אליו שזה קצת סיפור בפני עצמו אז לא היה לי כוח לספר אותו מקודם, במיוחד כשתפוז כבר נזף בי שאני חופרת, אבל בקצרה הוא כל הזמן היה מוקף באנשים אז לא היה לי נעים ללכת להפריע לו אבל אחרי הסט של ברנדי החלטתי לחכות מחוץ לכניסה שמובילה לאיזור שבו הוא ישב ולחכות לו שיצא (כי הייתה הפסקה של 50 דק' בין ההופעה של ברנדי לזו של בן) הוא עמד בסוף השורה של הכסאות וכבר חשבתי שהנה ההזדמנות שלי אבל הוא נשאר לעמוד שם ולדבר עם כמה אנשים ואז החלטתי שאני אתעל את כל הישראליות שבי ואדחף לו לשיחה, כי זה עכשיו או נבר. אז ניגשתי אליו ואמרתי "Hi Shane, I'm Dylan, I'm a huge fan! just wanted to say hi" הוא נראה קצת מופתע ושאל "קוראים לך דילן?" עניתי שכן והוא כזה בהתלהבות "זה השם של הבת שלי!!" ואני "כן.. אני יודעת. פיספסת את החלק של אני מעריצה גדולה שלך?" הוא היה נראה קצת נבוך ורק מלמל אה כן ויכולתי לראות שהוא מנסה לחשב במוח אם הוא צריך לחשוש ממני:-D אבל הרגעתי אותו ואמרתי שרק רציתי להגיד שהוא נהדר ואני ממש אוהבת את הכתיבה שלו. הוא החמיא לי על הכובע שלי (כובע שרשום עליו Get High שזה שם של שיר של ברנדי - שכמובן הוא יודע את זה כי הוא כתב את האלבום הזה איתה) הודתי לו והמשכתי לדרכי. אחרי זה פתאום קלטתי משהו שבתאכלס שמתי לב אליו כבר בזמן האינטרקציה איתו אבל כי הייתי מרוכזת בו לא התייחסתי לזה, אבל אחת מהנשים שהוא עמד שם ודיבר איתן לפני שהפרעתי לו הייתה פורצ'ן פימסטר, שאני לא יודעת אם את יודעת מי זו אבל היא קומיקאית יחסית מפורסמת. אני מכירה אותה מצ'לסי לייטלי כי צ'לסי הנדלר תמיד הייתה מביאה אותה לשולחן של הקומיקאים שם. אבל האמת שבעיני היא לא כזאת מצחיקה, ולא הכי אכפת לי ממנה, אז כמובן שלמרות שזיהיתי אותה, לא ניסיתי להעמיד פנים שאכפת לי ממנה רק כי היא מפורסמת. מה שמצחיק זה שיכולתי לראות לפי השפת גוף וההבעת פנים שלה שהיא הסתכלה עליי וכאילו חיכתה שאני אפנה אליה גם או לפחות אכיר בזה שהיא יותר מפורסמת ממנו ואם אני מכירה אותו אני חייבת להכיר גם אותה אבל היא פשוט לא מעניינת אז היא תאלץ לסלוח לי:-D
חחחחחחחחחחחח אוי :-D
כן, נראה לי סתם שפעת אבל לא כיף. כבר שלושה ימים שאני מתפקדת על שעתיים שינה לא רצופה בלילה.
שפעת זה איכסה!
(בושה שעוד אין לנו תרופה או חיסון "מוחלט" למחלה הזאת שיכחיד אותה מהעולם כבר.)
ואני כמובן הייתי תמיד בוחרת ב-Something Deep Inside ודואגת שאיך שהוא משודר, כבר בסוף שלו יהיו לו שם 999 הצבעות (שזה המקסימום) עד לשעה הבאה. שעכשיו כשאני קולטת את זה אני מבינה איזה מפגרת הייתי כי א'- בכלל לא טרחתי ליהנות מהשיר כשהוא שודר כי הייתי על הטלפון כדי לנצח איזה פנגירלית משומעממת אחרת. ו-ב' זו הייתה תקופה שהשיחות האלה היו עולות כסף😬🙈
וואי אני לא זוכרת את הערוץ הזה, אני לא חושבת שידעתי על קיומו! אבל זה מצחיק שכל מה שעניין אותך היה "לנצח" ולא להקשיב לשיר :-D
מה לעזאזל לונה??:-D
כי אני רוצה לחיות בעתיד (הרחוק רחוק), התקופה שלנו היא סתם חרא מצחין |שפם| (וכל העבר גם |שפם|)
אבל לכעוס זה כיף!
נכון, זאת תכונה חיובית שלי במובן שזה טוב לשאר האנושות, לא לעצמי :-(
בשעה טובה!
יש לך כבר תוכניות לבינג' הבא?
לא :-( מקווה למצוא משהו בקרוב.
בינתיים קוראת.
טוב הבאת ערימה של שירים שהם ממש לא הסגנון שלי, נתתי להם צ'אנס בכל זאת אבל הם חיזקו את העמדה שלי על זה שזה לא הסגנון שלי:-D
נו טוב, לפחות ניסית!
אוי בעע חשבתי שזה קאבר של השיר המוכר עם השם הזה (לא זוכרת מי שר אותו)
הול אנד אוטס, גם אני חשבתי בהתחלה ככה ולכן הסתקרנתי להקשיב לו.
אני שונאת את נלי פורטדו, יש לי סיוטים ממנה8-{ איך אני מוחקת את הדבר הזה מההיסטוריה של היוטיב שלי? שחס וחלילה לא ימליץ לי על עוד שירים שלה:-D|פנים|
חחחחחח מה היא עשתה לך? :-D
אבל לפעמים העוגיה קצת יבשה:-(
של קוקילידה??? NEVER! |מאוהב|
אני חשבתי שהפואנטה הייתה לבחור סדרות שאת רוצה לראות אבל כל פעם דוחה כי אין לך זמן אליהן או שאין לך חשק להתחיל סדרה ארוכה מידי או ישנה מידי.
אוקיי, אז אני אבחר את "המגן". אני באמת רוצה לנסות אותה ועד היום עוד לא הצלחתי להביא את עצמי לזה.
טוב די, מישהו צריך להחרים לך את הספרים האלה:-D
🤬

וואי איך שלפת את דיוויד קוק מתהום הנשיה! אני הולכת לגגל מה קורה איתו היום.
אוי.
1722751149814.png
פתאום מעניין אותי גם מה עם הילד ששר אימג'ן וניצח אותו.
|פנים|
עם כל הכבוד ללזלי שהיא מלכת העולם ויש כבוד, בן וואייט זה החלום.
מענין אותי אם יש עוד סדרות כאלה שראית די הרבה עונות שלהן (לא חייב 10:-D) ואת מחשיבה אותן כסדרות שיכולת לוותר עליהן?
חשבתי שלא אבל נזכרתי באחת: אוואטר: כשף האוויר האחרון.
(סדרה חמודה ואני לא מצטערת שצפיתי בה, אבל יכולתי לוותר).
אני לא בטוחה שאם תבדקי את הטריילר תביני. אני בדקתי אחרי זה את הטריילר כדי לראות אם הייתי מבינה ממנו שאני צריכה להתרחק מהסרט וזה לא עזר.
(ספוילר על מבנה הסרט, לא על העלילה עצמה) בעיקרון זה סרט שמחולק לשלושה סיפורים שונים. כל אחד 50 דק' בערך. בכל אחד מהסיפורים האלה יש את אותם השחקנים אבל הם משחקים דמויות שונות, שזה משהו שקצת threw us off כי בהתחלה זה הרגיש כאילו מישהו מהם בקומה או חולם את זה וכל רגע חיכינו שיהיה קשר בין הסיפורים ושזה יתחבר וזה לא, אז יצאנו מהסרט בתחושה של "מה לעזאזל ראינו?" אגב, הסיפור הראשון היה פסיכי לגמרי ואז השני היה אפילו מוזר יותר והשלישי היה השיא|פנים|
האמת שהקונספט שכתבת פה נראה לי ממש נחמד (עם השחקנים). חבל שביזבזו אותו על תוכן מסוג כזה נוראי.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
פתאום מעניין אותי גם מה עם הילד ששר אימג'ן וניצח אותו.
דייויד ארצ'ולטה. אוי איזה קטע, הוא עזב את הכניסה המורמונית ויצא מהארון.
1722752373434.png
ודיוויד קוק בעצם ניצח אותו בסוף, משום מה זכרתי להיפך!

LeAnnDyIan

Well-known member
דייויד ארצ'ולטה. אוי איזה קטע, הוא עזב את הכניסה המורמונית ויצא מהארון.
צפה בקובץ המצורף 111791
ודיוויד קוק בעצם ניצח אותו בסוף, משום מה זכרתי להיפך!
בדיוק באתי לכתוב לך שקוק ניצח!!😂
וכן, ידעתי שארצ׳ולטה יצא מהארון כי הוא הופיע באיידול השנה עם השיר יציאה מהארון שלו (ז״א הוא יצא לפני, אבל עכשיו יש לו שיר על זה שמבוסס על משהו שאמא שלו אמרה לו ״אם תלך לגיהנום על זה {שאתה גיי}, נלך לשם ביחד״)

אני לא זוכרת הרבה דברים, אבל כשזה מגיע לאיידול, אני עדימון😂

didalf

Well-known member
כן... גם אני. וואי אני אפילו לא יכולה לתאר לך כמה מטריד הסרט הזה היה. ולייק, אני אוהבת כל מיני דברים מדממים ורצחניים על המסך שלי, אבל הסרט הזה פשוט חולני בקטע אחר. הייתם צריכים לשמוע את הראנט של הבוסית שלי אחרי הסרט, זה היה אחד הדברים המצחיקים ביותר:-D היא כזה "זה סרט שנכתב ע"י האילומינטי" "אם אלה התכנים שיש בקולנוע - זהו העולם סופית הלך לעזאזל. האנושות נכחדה" ועוד כל מיני פנינים שכבר שכחתי אבל מה שהצחיק אותי במיוחד זה שהיא עמדה מחוץ לאולם וכל אחד שהיא ראתה יוצא משם היא שאלה אותו אם הוא גם צפה בסרט ואם הם ענו שכן היא כזה "מה זה היה לעזאזל?!?!" ואז איזה אחד ענה לה שזה מה שהבמאי הזה ידוע בו ואז היא כזה "אתה רוצה להגיד לי שיש עוד דברים כאלה?!?!?!"
חחחחחחחחחח היא קורעת:-D
וכן זה אותו במאי שעשה את הסרט הקודם עם אמה סטון המוזר שדווקא כן אהבת.

חחחחחחחחחחח את לא שפויה את:-D

דפקתי מלא שעות בעבודה כדי לכסות את כל הכרטיסים להופעות שקניתי לאחרונה כאילו אני מינימום בת של שיח' סעודי. אז לא היה לי הרבה זמן לצפות בטלוויזיה.
כן טוב את צריכה את זה:-D

אבל למה? הוא עדין יחסית צעיר. זה לא שהוא בן איזה 60|חבול|
תשאלי אותו מאיפה לי?
זה אפילו אל היה בקטע רע. אני באמת חושבת שהיא תהנה ממנו ואם היא לא ראתה אותו עדין אני לגמרי ממליצה לה לראות אותו. אבל רק לה! אתם תתרחקו ממנו!
אני יודעת חח היא באמת אוהבת סרטים חולניים:-D
חח לא, התכוננתי לפני ההופעה שלה באופן כללי כי לא באמת ידעתי את כל המילים שלו בע"פ|מובך|
האמת שאת רוב השירים שהיא שרה לא כל כך הכרתי בגלל זה לא התלהבתי מהסט ליסט מראש אבל בהחלט אכלתי את הכובע שלי אח"כ כי היא הייתה מושלמת והכל היה מעולה|מאוהב|
כן היה נראה ממש כיף והיא חמודה רצח, אני שמחה שנהנית בסוף!

חח משהו כזה. חברה שלי רצתה שאבוא אליה לניו יורק כדי לראות את ההצגה של ג'וליאנה מרגוליס ואמרתי לה שזה כנראה לא יקרה השנה כי יש לי מלא הופעות שאני רוצה ללכת אליהן ושלחתי לה רשימה של כל מה שבתכנון. היא שאלה אם מישהו מהם מופיע בניו יורק כך שאולי אוכל לראות אותם שם וגם ללכת לראות את ג'וליאנה. אמרתי לה שברנדי מופיעה בניו יורק ב-4 לספטמבר והיא כזה "אני אומנם שונאת אותה אבל אני אוהבת אותך אז אבוא איתך להופעה שלה אם תרצי" ואז שניה אחרי הבנו שזה לא באמת רלוונטי כי ההצגה של ג'וליאנה מתחילה רק בסוף ספטמבר אבל היא כבר אמרה לי שהיא תבוא איתי לברנדי אז אבוד לה:-P: קניתי כרטיסים ועכשיו היא חייבת לבוא איתי.
חחחחחחחחח העיקר שלך יש עוד הופעה. וניו יורק!
אין במקרה תוכנית של דרו באזור?

כן, היה ממש נחמד. היא ענתה על שאלות במשך איזה 40 דקות שזה ממש שווה כי בדר"כ החלק הזה של השאלות הוא בלחץ 20 דקות אבל היא הייתה ממש חמודה וענתה באריכות לכל שאלה, גם לכאלה שהיו מעצבנות במיוחד.
חמודה.
איזה שאלות מעצבנות?
סתמי, כאילו שאת היית יודעת מי זו|פנים|
ברור שלא חח לא להכיר טיקטוקרים זה ברכה זה מעיד על שכל.

אין צ'יפס. זה סיהוקס וצ'ארג'רס חח
מבחינתי יש רק צ'יפס
אנחנו גם לא משחקים נגדם השנה, אז אלא אם ניפגש בסופרבול, אני מרשה לך להמשיך לעודד אותם:-P:
אה באמת רציתי לשאול אם אתם משחקים נגדם ונאלץ להיות אויבות
(סתם לא באמת אכפת לי מפוטבול עדיין)
אני רק חושבת על זה שאני אצטרך לעשות לו אודיובוק ואת תאלצי לשמוע הקלטות באורך של 15 שעות:-D
חחחחחחחחחחח טוב כבר התחלתי בשעה:-D

כפרה את גרה בישראל לא באנטריטיקה, על מי את עובדת שיש גשם ביומולדת שלך???
יש בישראל שבוע אחד בדיוק של חורף. הוא תמיד נופל על הימולדת שלי|שפם|
לפעמים זה מעיק! את צריכה לשכוח דברים כדי שאוכל לספר לך את אותם סיפורים פעמיים!
לפעמים זה באמת מעיק.

מאז שניק לא פעיל בשרשור הזה אין חוק. זה המערב הפרוע פה ומותר לכתוב מה שרוצים.
גם כשניק פה אני לא שמה על החוק:-P:
יו ריגרט מי אנד איי ריגרט יווווווו
באט איימ נוט גיבינג אפ און דה מייקקקקק
זה בסדר אני בטוחה שגם את לא היית אמנית החודש שלה, זו בגידה הדדית.
אני אומנית החודש שלה תמיד!

מי זה דיוויד קוק? זה בגלל המאלט?

אה אני לא חשבתי שהיא התכוונה לסדרות מוזיקליות (למרות שלמה לא בעצם) אני הבנתי את זה יותר בכיוון של שירים שמתנגנים ברקע של סצינה.
אני גם הבנתי את זה ככה אבל גם שירים שברקע הכרתי המון מבסדרות וגם סדרות שהן מוזקליות תרמו הרבה לפלייליסט שלי.

1. כי הוא חתיך
2. כי כפרעליה היא מתישה

כל הכבוד לסטיבי וכפרעליה|לב|
|לב|
החתול הזה הרים ידיים הרבה לפני המתעמל הזה!
הוא ספוטר טוב!
גבעת הקמצנים:-D
חחחחחחחחח ממש:-D רק פי 50:-D

כי תשרי זה שנה חדשה ולמה שארצה להיוולד בסוף כשאפשר בהתחלה:-]
נכון. זה מה שאני אוהבת בלהוולד בפברואר אני בהתחלה. למרות שלפעמים זה באסה אני מזדקנת מהר יותר משאר השנתון שלי.

אבל בכל זאת אני מחשיבה את זה שאת יודעת לחיות את החיים, כי זה תוצאה של אוסף תכונות חיוביות שיש לך, שאני מניחה שהן כוללות אומץ, בטחון עצמי, יצר הרפתקנות מסוים, יוזמה, וכולי.
|כן|

עם כל הכבוד ללזלי שהיא מלכת העולם ויש כבוד, בן וואייט זה החלום.
תודה לונה

למעלה