פרק טוב לא הכי טוב, אבל טוב.
Shiri from the block Active member 26/6/13 #1 כל מי שהצבעתי לו זכה אני הצבעתי לפרק הזה בגלל זה אמה ורג'ינה מצילות את העולם טוב רק את סטוריברוק אבל זאת התחלה ולמען ההגינות- אני לא זוכרת מי ה-4 או 6 פרקים שהיו מועמדים, אבל פשוט בחרתי את הפרק שהיה בו סוואן קווין וזה היה הפרק היחידי מבין מי שהוצע
כל מי שהצבעתי לו זכה אני הצבעתי לפרק הזה בגלל זה אמה ורג'ינה מצילות את העולם טוב רק את סטוריברוק אבל זאת התחלה ולמען ההגינות- אני לא זוכרת מי ה-4 או 6 פרקים שהיו מועמדים, אבל פשוט בחרתי את הפרק שהיה בו סוואן קווין וזה היה הפרק היחידי מבין מי שהוצע
M Macphista New member 25/6/13 #9 Best Plot Twist לסיבוב הגמר הגיעו גם הירי של הוק בבל ורמפל הורג את מילה, אך הטוויסט הזוכה הוא אמה ורג'ינה מצילות יחדיו את סטוריברוק!
Best Plot Twist לסיבוב הגמר הגיעו גם הירי של הוק בבל ורמפל הורג את מילה, אך הטוויסט הזוכה הוא אמה ורג'ינה מצילות יחדיו את סטוריברוק!
פ פעמיים פאי New member 25/6/13 #31 ממש טוויסט מפתיע לרגע חשבנו שסטוריברוק תושמד ורק הנרי ואלכסנדרה יישארו לעונה השלישית הבחירה שלי: הוק יורה בבל. היה מדהים, לפחות באותו רגע. בהמשך זה עזר לרג'ינה לתת לגולד מתנה: לייסי. כשחושבים על זה, עם היחס ללייסי ולבל, מרשים שהוק ורג'ינה עדיין בחיים.
ממש טוויסט מפתיע לרגע חשבנו שסטוריברוק תושמד ורק הנרי ואלכסנדרה יישארו לעונה השלישית הבחירה שלי: הוק יורה בבל. היה מדהים, לפחות באותו רגע. בהמשך זה עזר לרג'ינה לתת לגולד מתנה: לייסי. כשחושבים על זה, עם היחס ללייסי ולבל, מרשים שהוק ורג'ינה עדיין בחיים.
Shiri from the block Active member 26/6/13 #1 לא הבנת הטוויסט הוא שאמה ורג'ינה ביחד מצילות את סטוריברוק. שכאילו מי שהיו אוייבות רוב העונה, מתאחדות להציל את העיר...
לא הבנת הטוויסט הוא שאמה ורג'ינה ביחד מצילות את סטוריברוק. שכאילו מי שהיו אוייבות רוב העונה, מתאחדות להציל את העיר...
פ פעמיים פאי New member 26/6/13 #46 אה... אבל הן לא התאחדו להציל את העיר. רג'ינה היתה לבד ורק ברגע האחרון אמה נזכרה שהיא קסומה והצטרפה לכמה שניות... לא ממש עבודת צוות. טוב, נראה לי שהבנתי מי הקבוצה שהצביעה לטוויסט הזה
אה... אבל הן לא התאחדו להציל את העיר. רג'ינה היתה לבד ורק ברגע האחרון אמה נזכרה שהיא קסומה והצטרפה לכמה שניות... לא ממש עבודת צוות. טוב, נראה לי שהבנתי מי הקבוצה שהצביעה לטוויסט הזה
Shiri from the block Active member 26/6/13 #1 זה עדיין נקרא איחוד וזה עדיין עבודת צוות, הן היו צריכות אחת את השנייה בשביל להציל את העיר וסתם כי זה עוד תירוץ בשבילן לעשות דברים קסומים עם הידיים שלהן
זה עדיין נקרא איחוד וזה עדיין עבודת צוות, הן היו צריכות אחת את השנייה בשביל להציל את העיר וסתם כי זה עוד תירוץ בשבילן לעשות דברים קסומים עם הידיים שלהן
M Macphista New member 26/6/13 #48 חחחחחחחח ג'יזס, להסתכל על הסדרה מנקודת מבט של סוואנקווינר ממש משנה את כל העלילה.
פ פעמיים פאי New member 26/6/13 #49 חחח כן בעלילה: אם לא סנואו , אמה היתה משאירה את רג'ינה למות לבד. בעלילה הסוואנקווינית: אהבת אמת. הידיים של שתיהן זהרו ביחד
חחח כן בעלילה: אם לא סנואו , אמה היתה משאירה את רג'ינה למות לבד. בעלילה הסוואנקווינית: אהבת אמת. הידיים של שתיהן זהרו ביחד
Shiri from the block Active member 26/6/13 #1 רגע.. אולי לזה הצבעתי? חח אני כבר לא זוכרת בכל אופן הצבעתי גם לזה!!! חחחח ברורררררר מושלמות שלי!
א אנטיבס300 New member 26/6/13 #63 זה רגע מרגש וחמוד, אבל זה לא טוויסט! טוויסט זה שרובי היא הזאב, זה אוגוסט הוא פינוקיו, זה ניל הוא באי הוא פיטר פן (את זה ראינו מגיע, אבל עדיין טוויסט).
זה רגע מרגש וחמוד, אבל זה לא טוויסט! טוויסט זה שרובי היא הזאב, זה אוגוסט הוא פינוקיו, זה ניל הוא באי הוא פיטר פן (את זה ראינו מגיע, אבל עדיין טוויסט).
M Macphista New member 25/6/13 #10 the best of season two moment לגמר הגיעו- אמה קוראת לסנואו וצ'רמינג אמא ואבא ו... עוד משהו... עם רג'ינה... שכחתי. בכל מקרה, הזוכה כמובן- שיחת הטלפון של גולד ובל והשיחה שלו עם ניל כשהוא גסס בחנות שלו!
the best of season two moment לגמר הגיעו- אמה קוראת לסנואו וצ'רמינג אמא ואבא ו... עוד משהו... עם רג'ינה... שכחתי. בכל מקרה, הזוכה כמובן- שיחת הטלפון של גולד ובל והשיחה שלו עם ניל כשהוא גסס בחנות שלו!
M Macphista New member 25/6/13 #11 אה, במקום ה"שכחתי" לגמר הגיעה גם הסצנה של אמה וסנואו בחדר הילדים שהכינו לה בארמון ביער המכושף (לא משהו עם רג'ינה).
אה, במקום ה"שכחתי" לגמר הגיעה גם הסצנה של אמה וסנואו בחדר הילדים שהכינו לה בארמון ביער המכושף (לא משהו עם רג'ינה).
פ פעמיים פאי New member 25/6/13 #32 סנואו שברה לי את הלב המבט שלה בסיום הסצנה, איך שהיא נזכרת בחדר, במה שהפסידה, ומתאפקת לא לבכות... התחשק לי להרוג את רג'ינה באותו רגע.
סנואו שברה לי את הלב המבט שלה בסיום הסצנה, איך שהיא נזכרת בחדר, במה שהפסידה, ומתאפקת לא לבכות... התחשק לי להרוג את רג'ינה באותו רגע.