The chicken has landed, או:

m i c h a l y

New member
גורבי יקרה../images/Emo20.gif

אחרי דיון כל כך ארוך בנושא ממש אין לי מה להוסיף.... אני חושבת שמגיע לך מזל טוב - על צליחת הביוץ, נקווה שהחודש זה באמת הביוץ האחרון לתשעת החודשים הקרובים... חוצמיזה, הרשי לי לספר לך שבי עדיין מקנן הפחד שמא הביוץ שלי לא יתרחש, או לא ממש תקין, לכן גם אם החודש זה לא ילך - תהיי מרוצה שהמערכת עובדת, וזה באמת רק עניין של זמן. אז מליון בהצלחה, מיכל.

גורבי

New member
הי מיכלי ../images/Emo20.gif

כן, זה נחמד לדעת שהגוף שלי מתנהג פחות או יותר לפי התוכנית, לשם שינוי
. אבל אני מבינה מה את אומרת: זה אבסורד, אבל בסופו של דבר מעקב הזקיקים הזה בעיקר הדאיג אותי - כל הזמן המחשבות על מה יראו ואם בכלל יהיה ביוץ - עוד כאב ראש אחד לאוסף. למה את חוששת שהביוץ שלך לא יתרחש/לא תקין? התחלת כבר את המעקב או שאלו חששות שלפני? ובאמת מעניין מה קורה עם אפרסקה - אני מקווה שהיתה לה חוויה מתקנת היום :). שולחת לך
, מזקנת פורום אחת לרעותה (את תראי, שעוד מעט שתינו נהיה צעירות-ירוקות בפורום הסמוך).

m i c h a l y

New member
רוצה כבר להיות ירוקה....

בכל אופן, במעקב שלי ראו ביום ה13 זקיקים של 10 מ"מ בלבד וכעבור שלושה ימים כבר היה אחד ממש גדול אבל משהו שם לא נראה לי... מדידת חום השחר מצביעה על טמפרטורה קבועה מאוד, ונמוכה למדי כבר כמה ימים. בעיקרון הרופא אמר שצריך סבלנות, ואולי זה עוד יקרה החודש. אני קצת מודאגת - גם כי זה מפחיד (המערכת לא עובדת
) וגם כי לקחתי החודש איק' כך שציפיתי לתגובה קצת יותר משמעותית... בכל אופן, אני מתנחמת בעובדה שעוד מעט חודש חדש יפציע ואיתו תקוות חדשות (וגם תרופות...) מיכל.

גורבי

New member
ירוקה עם פסים כחולים ../images/Emo13.gif

תראי, אני לא מבינה כלום באיקקלומינים ושאר ירקות, אבל נשמע לי שעוד מוקדם קצת להספיד את החודש הזה (בעיקר אם הרופא אמר שעוד יש תקווה). האצבעות שלי, בכל אופן, עדיין מוחזקות בשבילך.

למעלה