loughing!! למה צררת את הING
S sf59 New member 13/10/05 #16 אם אתה שואל אותי, השאלות קשות../images/Emo26.gif או שאני עדיין בהשפעת הצום, או שזה התנוונות שכלית
N nirvana the kings New member 13/10/05 #18 חח נכון!השאלות קשות.. אני ניסיתי לענות ואחרי שניה פשוט לא יכולתי וגמני צמתי..אז למי יש כוח? בבקשה רועי עשה יותר קל בפעם הבאה
חח נכון!השאלות קשות.. אני ניסיתי לענות ואחרי שניה פשוט לא יכולתי וגמני צמתי..אז למי יש כוח? בבקשה רועי עשה יותר קל בפעם הבאה
A aviGODFATHER New member 14/10/05 #25 גם אני נעלבתי מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פיקס יו זה השיר הכי טוב בX&Y והבלדה הכי טובה של קולדפליי
גם אני נעלבתי מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פיקס יו זה השיר הכי טוב בX&Y והבלדה הכי טובה של קולדפליי
N nirvana the kings New member 14/10/05 #26 אבי ובר,נו באמתתת! לווו זה שיר מצויין ואבי באמת מה נסגר איתך?הבלדה הכי טובה?אתה לא נורמלי...
A aviGODFATHER New member 14/10/05 #48 זאת דעתי לא ../images/Emo35.gif ובקטע של LOW אני מסכים איתך, רועי סתם השמיץ אותו למרות שהוא שיר נהדר (ובטח הרבה יותר טוב מ-Things I Don't Understand - וזה לא כ"כ קשור אבל רועי אמר שהיה עדיף להכניס אותו במקום LOW)
זאת דעתי לא ../images/Emo35.gif ובקטע של LOW אני מסכים איתך, רועי סתם השמיץ אותו למרות שהוא שיר נהדר (ובטח הרבה יותר טוב מ-Things I Don't Understand - וזה לא כ"כ קשור אבל רועי אמר שהיה עדיף להכניס אותו במקום LOW)
N nirvana the kings New member 14/10/05 #28 לוו החלש ביותר באלבום?!?!?! בחלש ביותר זה וואט איפ! לווו זה שיר מעולה! ולגבי דונט פאניק-מגיע לו חמש!!!!!!! איזה שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםם
לוו החלש ביותר באלבום?!?!?! בחלש ביותר זה וואט איפ! לווו זה שיר מעולה! ולגבי דונט פאניק-מגיע לו חמש!!!!!!! איזה שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםם
R Roy1232 New member 14/10/05 #43 בדיוק ההפך ממה שאמרת! וואט איף שולט!!! אם לוו היה נייר טואלט הייתי מנגב איתו ת...
ב ברררר New member 14/10/05 #21 ../images/Emo6.gif גד פוט א סמייל אפון יור פייס 3?! הלוווווווו? זה שיר מדהיייייים וסיינטיסט לא 5? אין מצב!
../images/Emo6.gif גד פוט א סמייל אפון יור פייס 3?! הלוווווווו? זה שיר מדהיייייים וסיינטיסט לא 5? אין מצב!
ב ברררר New member 14/10/05 #34 ../images/Emo3.gif שתוק יא מנייאק! או שבשבת אני אצליף בך עם השוט החדש שלי .
R Roy1232 New member 13/10/05 #5 כמו שאתם רואים הייתי צריך לעשות ארבע הודעות, אז נוותר על הטאגליינס השבוע...