The criminal from the white house

שירלי2ב

New member
The criminal from the white house

To liberman: impossible to cooperate on Iran ------------------ With all the political mess that is going on with president bush, it is impossible to cooperate on Iran, and hardly any other matter. everything will have to be waiting to the next adminstration. i am angry and bitter... but i do deserve to be angry -don`t I? they committed a crime against me? because of who i am trashed my familiy and my life - i cant talk to people about it caus they would think i`m crazy, especially shrinks - that the election were stolen, (what i published on 2000 turned out to be true now... ) how would you feel in my sitiation? I would be surprised if someone like you from our orientation of being jewish - does feel a bit related to such a matter? if you say otherwise, you must be lying... at list to yoursef... p.s i`m not the one to be interegated - THE CRIMINAL FROM THE WHITEHOUSE Should be interegated...

antreprize

New member
אני לא יודע אם הבעיה היא אצלי או אצלך,

אבל מה שאני כן יודע זה שלא הבנתי מה את רוצה. בכל מקרה, אני לא מבין למה את חושבת שג'ורג' בוש הוא פושע, בעיקר בגלל שהוא לא וגם בגלל שהוא הנשיא הראשון של ארה"ב שנלחם ברצינות בטרור.

אממ,

איך מתבטאת הלחימה שלו בטרור? פגיעה בזכויות אזרח ובחוקה ואונס עיראק והרג חיילים אמירקאים? כאילו, ברצינות, תענה.

antreprize

New member
זה שאתה לא אוהב את השיטות שלו

לא אומר שהוא לא נלחם בטרור. החיילים בעיראק ובאפגניסטאן הורגים ונלחמים כל יום בארגוני הטרור. אני לא יודע איך זה אצלך, אבל אצלי זה נכנס בקטגוריה של מלחמה בטרור.

למות לחינם זה לא מלחמה בטרור.

להפך החיילים בעיראק מעודדים טרור. אזרחים עיראקים רואים איך המדינה שלהם נאנסת מדי יום ביומו כבר ארבע שנים. זה מעודד טרור. כמו הכיבוש, ארבעים שנה הידד.

antreprize

New member
למות למען המלחמה בטרור זה לא

למות לחינם, אולי זה ככה בעולם המעוות שלך שבו ישראל מבצעת פשעי מלחמה.

סלוניק

New member
איזו מטרה נעלה הושגה בכיבוש עיראק?

אה שכחתי, מציאת הנשק להשמדה המונית...

antreprize

New member
אתה קורא את ההודעות שלי או שאתה מגיב

אוטומטית? נשק לא קונבנציונאלי לא היה ולכן לא נמצא, וזה גם לא מעניין אותי. מה שמעניין אותי הוא שארה"ב נלחמת בטרור, יכול להיות שהיא התכוונה לעשות זאת ויכול להיות שלא, אבל זה מה שהיא עושה.

antreprize

New member
היא נלחמת בטרור בכך שכל יום, כל היום

נהרגים מחבלים שחברים בארגוני טרור(אני לא מדבר על מחבלים מתאבדים) מאחר ורוב החיילים בעיראק הם חיילים של ארה"ב אז זה אומר שרוב המחבלים נהרגו ע"י ארה"ב, אם הם נהרגו ע"י ארה"ב זה אומר שהיא נלחחמת בהם, הבנת?

סלוניק

New member
אבל כל הטרור מכוון כנגד הכיבוש האמריקני!

אתה קולט עד כמה הדברים שלך מגוחכים? הרי ארה"ב יכלה בקלות להמנע מהטרור שגובה אלפי קורבנות מיותרים בצד האמריקאי ורבבות בצד העיראקי אם הייתה נמנעת מפלישה לעיראק ויצירת הטרור.

antreprize

New member
אז מה?

אם ארגוני הטרור נלחמים בארה"ב זה אומר שארה"ב נלחמת בארגוני הטרור. נכון, כל הטרור הזה היה נמנע אם ארה"ב לא הייתה פולשת לעיראק.

סלוניק

New member
לא חמודי

אם כובשים מדינה זרה ללא התגרות או עילה ולאחר מכן נלחמים בכוחות שלוחמים בכח הכובש, זו לא "מלחמה בטרור", זה "דיכוי".

antreprize

New member
אתה חייב לשפר את הבנת הנקרא שלך.

אם ארגוני הטרור נלחמים בארה"ב, אז משתמע מזה שארה"ב נלחמת בארגוני הטרור, ולכן היא נלחמת בטרור, וזה לא משנה עם היא פלשה לעיראק עם סיבה או בלי סיבה.

סלוניק

New member
כשקסטרו עוצר מתנגדי משטר בקובה

הוא נלחם בטרור? (הם הניפו שלטים הרי, זו בגידה מוראלית!)

antreprize

New member
אין דבר כזה בגידה מוראלית,

יש סיוע לאוייב בזמן מלחמה מבחינה מוראלית. כשקסטרו עוצר מתנגדי משטר הוא לא נלחם בטרור כי: אתה כתבת שהם הניפו שלטים, הנפת שלטים היא לא פעולה מלחמתית, כדי שפעולה כלשהי תהיה פעולת טרור צריכים להיות נפגעים(מבחינה מוראלית{כי משמעות המילה טרור היא הפחדה} או מבחינה פיזית), אין נפגעים מהנפת שלטים ולכן זוהי לא פעולת טרור. מאחר וזוהי לא פעולת טרור, לחימה באותם מניפי שלטים לא תכונה בשם מלחמה בטרור(כי אין טרור).

סלוניק

New member
אז נקצין קדימה

גם דיכוי מרד גטו ורשה היה בגדר מלחמה בטרור? אל תלך אחורה, אם אתה טוען שהנפת שלטים היא לא פחות מסיוע לחמאס, הרי שיש בכך משום סיוע לטרור. אם אתה מתחמק עכשיו להגדרה של פעולה מלחמתית כפעולה העוסקת בלחימה נטו, הרי שהרגע הצהרת שישראל מבצעת פשעי מלחמה מובהקים (חיסול ללא משפט ומאסר המוני של פעילים פוליטיים בחמאס).

סלוניק

New member
ומעבר לכך

די ברחת מהנושא. שיבחת את בוש על שהוא נלחם בטרור ושזו מטרה נעלה שאינה מוות לחינם, אבל במקביל גם הודית שארה"ב יצרה את הטרור במלחמה מיותרת וכעת נקטלת וקוטלת עקב כך.

antreprize

New member
כן, מרד גטו וורשה היה סוג של טרור.

אני לא מומחה גדול אבל מרד גטו וורשה בהחלט יכול להקרא טרור.

למעלה