The Eraser - דיון.

Knives Out

New member
The Eraser - דיון.

מי שבחר להוריד, הוריד. מי שלא - שיחכה חמישה שבועות. בינתיים, הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים על האלבום. אני חושב שהוא יפיפה, אהבתי במיוחד את Analyze, Black Swan, Cymbal Rush ולדעתי, מי שלא הוריד, מומלץ לו להוריד. זוהי הגרסה המלאה. אני הורדתי ובכך אני מתחייב לקנות את האלבום. אז מה ההבדל?

vegetable man

New member
אין הבדל

פשוט לא לתת לינקים בפורום ובקרוב כשאתפנה, אני אשמע גם את האלבום...

Paranoidd

New member
וואי אני מת מת מת לשמוע את האלבום..

אבל אני אעשה זאת לאחר המגן באזרחות (שמעו זאת ללא ספק הבגרות הכי מגעילה..) אני מת לשמוע את האלבום...ועכשיו אני לא אוכל לתת לו תשומת לב .. כשיהיה זמן אני אשמע...בקיצור... הציפיות שלי כלפיו גבוהות...ת'ום לבד צריך להיות מיוחד מאד...

עד כה....ורק לאחר שמיעה ראשונית

אני יכול להבין למה ט'ום מוציא את האלבום תחת שמו ולא תחת רדיוהד. אני חושב שבסך הכל זה מראה שיש לו סטנדארטים שונים לעצמו וללהקה. אני נהניתי מאוד מהאלבום, אבל זה בהחלט שונה. ייקח לי עוד זמן להתרגל אליו. המלודיות מאוד "טקום יורק" החיבור עם המקצבים יותר נועז...הוא מרגיש קצת יותר משוחרר ופחות שם קצוץ ממה שקורה באלבומים של רדיוהד. סך הכל, אני בטוח שזה אלבום שיגדל עלי.

scooby4

New member
הקשבתי לו פעמיים

והטענה מתחזקת מטראק לטראק: ת'ום בא מרוק ופופ, ג'וני בא ממוזיקה קלאסית מודרנית- האיזון בינהם הוא הגרעין הרדיוהדי. ת'ום לבדו לא מעניין אותי כל כך, בעיקר בגלל שלמרות שאני כן מכיר בהם ומנסה להבין את הקשר שאמור להיות בינהם לבין המלודיה, לא כל כך איכפת לי מהליריקס.

עוד לא הגעתי לשלב של להקשיב למילים

אבל אני חייב לומר שאני לא כל כך מסכים איתך...יש לט'ום שירים שהמילים שלהם מעצימות את החוויה מאוד. נכון, השיר כנראה היה טוב גם בלי המילים...אבל הוא כל כך הרבה יותר טוב עם המילים. האיזון של רדיוהד הוא מדהים, אבל אני חושב שגם ג'וני וגם ט'ום הוציאו (ויוציאו) אלבומי סולו מרשימים ומעניינים לכשעצמם. זה טוב שהם מחזיקים בקריירות עצמאיות בנוסף לקריירה בתוך הלהקה.

Knives Out

New member
האלבום של ת'ום מדהים.

הקשבתי פעמיים וחצי. שני השירים הראשונים מדהימים פשוט. האלבום השתלט עליי.

פוֹלי

New member
אני דווקא אוהבת את החצי השני של

האלבום הזה. בכל מקרה - אני מוצאת את עצמי מרותקת אליו, הוא לא מחדש המון אבל הסגנון שלו בלעדי. לא ממש הצלחתי לשים את האצבע על "זה נשמע לי מוכר" חוץ מבאלבומים של רדיוהד ועכשיו זה ברור מי השפיע יותר על כל שיר אצלם.

פוֹלי

New member
אחרי כמה שעות שיניתי את דעתי

זה הדבר הכי טוב ששמעתי לשנת 2006 בינתיים...

scooby4

New member
לא, אני פשוט אדם שלא איכפת לו מלירי

קה. כל לירי קה.

vegetable man

New member
אגב, ראיתי

ש-MaxK, האיש שאחראי על אתרי האינטרנט של רדיוהד, ו-XL, שזה הלייבל שבו יוצא האלבום, כבר מייללים על זליגת האלבום לרשת אתמול, ופורסמה הודעה בנושא. יתכן מאוד שהוא יצא מוקדם מהמתוכנן בגלל זה.

The Miller

New member
למי ששמע את הדיסק וקרא את המילים

בthe eraser נראה לי שזה durning the end ולא doing the end

Guy Pie

New member
זה Doing me in

המילים באתר לפי שמיעה, אעושה רושם שיש לו הרבה טעויות. הקשבתי לאלבום פעמיים ואני לא הולך להקשיב לו יותר עד שאני קונה אותו, אבל זה נשמע אלבום חביב ביותר גם אם לא נהדר.

milkofamnesia

New member
אלבום מדהים

מין קיד א' שיותר קל לשמוע. מההתחלה התאהבתי בו, ת'ום יורק הוא אחד היוצרים האהובים עליי בין אם זה ברדיוהד או בקריירת סולו. אני אשמע אותו מתישהו עם מילים אבל מוזיקלית הוא מושלם.

vegetable man

New member
טוב

נכון שאני לא אובייקטיבי, אבל זה פשוט יפיפה. אין לי דרך אחרת להסביר כרגע, ובד"כ אין לי מה לומר אחרי שמיעה אחת. מאוד יצירתי, כמו תמיד, נו מה נאמר?? ניגל עשה עבודה מצויינת. אלבום אקספרימנטלי בעיני, ולדעתי יש בצליל שלו משהו חדשני. כמו כולם, לא הגעתי למילים עדיין כ"כ, אבל יש לי הרגשה שיש בהן משהו קודר ודרמטי. זה בהחלט לא שירים בשביל רדיוהד בעיני.

מסכים....

למרות שאני לא בטוח לגבי עניין ה"קודר". לפי דעתי דווקא יש משהו במילים שהוא קצת קליל מידי לרדיוהד...

da1boy

New member
כולכם מדברים עליו אבל שכחתם

להגיד משהו אחד... מה הסגנון של האלבום???? איזה אלמנטים יש בו? הוא דומה לאו קיי קומפיוטר? יש בו אלמנטים של רגאי/פופ/אר אנד בי(אני אומר את הזאנרים האלו כדי להמחיש לכם את סוג המידע שאני רוצה לדעת על האלבום) בכל מקרה, אני מחכה עד שהאלבום ייצא (ואני עוד מכיר רק את או קיי קומפיוטר , אני מעריץ חדש שלא מכיר את כל האלבומים שלהם...)

למעלה