the first album

hospital_food

New member
the first album ../images/Emo168.gif

אוקיי, שאלה מה האלבום הראשון שגילה לכם שיש עוד מוסיקה מלבד גלגלצ ואם טי וי? אצלי זה ביוטיפול פריק של האילז(eels) הייתי בכיתה י´ באותו זמן, משהו מהשכבה שלי הביא לי לשמוע את האלבום הראשון שלהם beautiful freak, ומאז ,מאז הכל התחיל. העברתי עם האלבום הזה את כל תקופת התיכון, היו בו לחנים מקסימים, מילים מעורבות בדיכאון ציניות והומור, שעושות לכל תלמיד תיכון נעים באוזניים. פשוט אי אפשר להרגיש לבד עם האלבום הזה. היום כבר עברו 3 שנים, האלבום הזה עדיין אחד האהובים עלי, אם כי דיי קשה לי להתחבר אליו, אולי בגלל שהתבגרתי או סיבה פלצנית אחרת אבל זה האלבום שלי,אני אזכור אותו תמיד, בעקבותיו הכרתי עוד מלא להקות משובחת אחרות תודה אי ושלכם?

In Limbo

New member
אני לא הייתי שומעת רדיו בכלל...

וגם mtv בקושי...כי..
פיכסה... אבל בכיתה ח´, כשדיסקים היו עולים 60 שקל (70 שקל גג!), הייתי קונה הרבה דיסקים... משהו כמו 3 דיסקים בחודש. טוב, אני לא כזאת מבוגרת... אז אני אלך על כיתה ח´
קצת נדוש אבל אני שומעת הרבה את nevermind של נירוונה, Monster של r.e.m וסמשינג פאמפקינס - mellon collie and the infinite sadness, שזה לדעתי אחד הדיסקים הכי טובים שיש! רעות.

polyethylene

New member
האלבום הראשון שלי היה nevermind

אבל כשהביאו לי אותו על הקלטה היה את pablo honey בצד השני, ומאז הכל היסטוריה. אז אפשר לומר ש radiohead היו האהבה המוסיקלית הראשונה שלי.
drugstore - white magic for lovers
בעבודה עדיין שומעים גלגל"צ ברקע...

חולוני

New member
שלי היה מודרן טוקינג בכיתה א´..

השיר הראשון ששמעתי זה - You´re My Heart, You´re My Soul.. טובנו, כיתה א´..מה אתם רוצים...

Major Thom

New member
אני חושהת ש - ten / pearl jam

או שזה היה הראשון שקניתי.. לפני זה היו הרבה שירים נחמדים שהייתי שומעת אצל חברים שלי.. בעיקר נירוונה.. ואני לא שומעת רדיו. ואמטיוי הוא מקור הרע בעולם (או לפחות, אני נהנית להגיד את זה)
air / radio #1

חולוני

New member
זה רק אני או ש..

כל הפורום שומע רק אייר בשבוע האחרון.. אני יכול להשבע שבשבוע האחרון ראיתי איזה 20 הודעות שהיה כתוב שהם שומעים אייר באותו רגע.. (גם אני שמעתי אייר לפני שעתיים בערך..קצת לפני המשחק ארגנטינה-אנגליה).

Major Thom

New member
אם תבדוק טוב..

אני מניחה שתראה שרוב הודעות האייר הן שלי..
ו-אוו!!! היה משחק כזה נחמד! אנגליה ניצחו! האושר, האושר..
air / radio #1 (שומעת את האלבום בלופ..) (ו.. כן. שוב אייר
)

Major Thom

New member
לא!

הם טובים.. ואני אוהבת לחרוש על דיסקים..
לא אייר!
לימור ושמעון, שמעון ולימור

Major Thom

New member
שניים. על המחשב ../images/Emo4.gif

השיר הגדול "טדי טדי". רק בישראל אינדיד

Major Thom

New member
הכוונה היא כמובן

לדיסקים של אייר. רק שיהיה ברור. קצת לילה בשבילי אז שום דבר לא ברור לי במיוחד..

חולוני

New member
גם אני לא שומע רדיו.

למה שמישהו יכתיב לי מה לשמוע? (ולרוב זה חרא)

Eclipsed 0

New member
נראה...

עד גיל 10 בערך לא היו לי כבלים, כך שלא יצא לי להכיר להקות מהMTV, ואני לא חושבת מרגישה הפסד גדול. בכל מקרה, אני חושבת שהאלבומים האלה גרמו לשינוי כלשהו בטעם המוסיקלי שלי: היהודים - היהודים Radiohead - The Bends, Kid A Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon King Crimson - In The Court Of The Crimson King Nirvana - Nevermind Änglagärd - Hybris. הגיוני שיש עוד. אני לא זוכרת כרגע.

root

New member
מאז שאני זוכרת את עצמי, אני חושבת

מכיוון שגדלתי בבית ששמעו בו ג´אז על כל סוגיו, כל יום שישי, מאז אלוהים יודע מתי. ששמעו בו ג´ימי הנדריקס, הדלתות, ג´ניס ג´ופלין, לד זפלין, פינק פלויד, ניל יאנג ואח"כ כשהייתי מאז כיתה ג´ שומעת את אח שלי שומע את מטאליקה, נירוונה (כל זמן מהפכת הגרנאנג´), גאנז וכו´. הדיסק הראשון שאני קניתי למרבה ה.... (תשלימו) היה בגיל 10 (אפילו עוד לא היה לי מערכת!!... ) של אואזיס - WHAT´S THE STORY.MORNING GLORY ואז אני חושבת שזה התפתח מרוק בריטי וכו´ עד גיל 12 (בת מצווה) שגיליתי את רדיוהד... אוקיי קומפיוטר. ומאז... כל סוגי המוסיקה, וכמה שיותר נכנסים אליי לבית.

למעלה