the first album

Major Thom

New member
איזה כיף לך!

ההורים שלי אוהבים את שרית חדד..
זה די מעניין, האמת. לראות איך הטעם המוסיקלי של אנשים ששומעים דברים טובים מגיל אפס בבית מתפתח..
air / the vagabond (עבר שיר)

Esmena

New member
נדמה לי שאת כותבת בשרת. ../images/Emo13.gif

כתבת שם על אואזיס באלבומים ראשונים ,לא? והיללת את או.קיי.
רשימה מרגשת ומעולה. או שהתלבלבתי?

root

New member
כן, זו אני ../images/Emo13.gif... ולגבי מה שאמרו

לפני כן - וואלה, באמת התמזל מזלי.

לא זוכר?

האלבומים הראשונים ששמעתי זה היה אני חושב, של החיפושיות, ואז קייט בוש ופינק פלויד, וזה יזקף לזכותו של אבא שלי, וזה קרה בסביבות כתה א או ב, יענו בשנת 85 או 86 אני לא כל כך זוכר. בכל מקרה אז עוד לא היה כבלים בארץ, ולא הייתי מודע לאפשרות לשמוע רדיו, ובטח שלא ידעתי אז מה זה גלגל"צ. ברקע - red hot chili peppers - soul to sqeeze

happyphantom

New member
garbage / version 2.0

קיבלתי אותו במתנה ליומולדת מסבתא שלי (אני ביקשתי) בכיתה ז´, וזה מה שהתחיל את הכל. דרכם הכרתי מלא אנשים מגניבים שהכירו לי את נירוונה, רדיוהד ועוד מלא אמנים טובים.

dude2

New member
m.t.v זה לא מקור כזה רע

איי איי תפסיקו להרביץ לי... לא אבל ברצינות, הם אלה שעשו את נירוונה למה שהם היום, אמממ אתמול, לפני 8 שנים. ובזכות האנפלאגד של נירוונה ששודר שיצא לי לראות במקרה ערב משעמם אחד, באמ טי וי זכיתי להכיר את אחת הלהקות האלטרנטיביות הטובות ביותר אי פעם. ובחזרה לנושא המרכזי- הדיסק הראשון שגרם לי להתאהב במוזיקה בכלל ובביטלס בפרט היה תקליטור למחשב שמכיל את כל השירים של הביטלס אי פעם, ממויין לפי השירים+ המילים של השירים. חרשתי את הדיסק הזה חודשים...

Major Thom

New member
אני מכירה את הדיסק הזה!

הוא גרם לי להכיר ביטלס מעבר ל-yellow submarine ו-let it be.. אני חושבת שיש כאלה של כל מני להקות (מישהו שאני מכירה זרק משהו בקשר לכזה של פינק-פלויד פעם..)
weezer / hash pipe

למעלה