the hook

sapir lee

New member
המלצות לשירים של לוסטפרופטס?

חברה שלי שלחה לי את האלבום האחרון שלהם והוא מדהים
אני בשוק שפספסתי את הלהקה הזאת עד עכשיו... אז מישהו יכול להמליץ על שירים מהאלבומים הקודמים שלהם? או להגיד לי איזה סינגלים הם שיחררו? תודה

MoonyAvFreak

New member
סבבה

מהדיסק השני "start something": Burn, burn Last train home -גם סינגל. Make a move Hello again goodbye tonight sway טוב כל הדיסק וזהו למה לא XD באמת דיסק מצויין. מהדיסק הראשון "the fake sound of progress": the fake sound of progress XD five is a four letter word kobraki shinobi VS dragon ninja -גם סינגל אגב. לא יודעת איזה עוד סינגלים ישלהם פשוט. אני יותר הכרתי אותם דרך הדיסקים מאשר הסינגלים. ככה שאני יודעת רק על כמה. :) אני הייתי ממליצה פשוט על כל הדיסק השני..הראשון לדעתי טיפה פחות..אבל עדיין טוב. השני אהוב עליי משלושתם. XD

Chemical Venom

New member
שחכת את השיר הכי טוב שלהם 4 AM FOREVER!!!

וגם אחד השירים הכרי טובים ששמעתי!

MoonyAvFreak

New member
אבל היא ביקשה משני הדיסקים הראשונים O:

כאילו..לא מהדיסק החדש כי היא כבר שמעה אותו O:

oshriti123

New member
באמת איךD:

הסינגלים: מהאלבום הראשון: Shinobi vs. Dragon Ninja The Fake Sound of Progress מהאלבום השני: Burn Burn[השיר האהוב עליי שלהם] Last Train Home Wake Up (Make a Move) Last Summer Goodbye Tonight מהאלבום השלישי[למרות שביקשת מהשניים הראושניםXD]: Rooftops (A Liberation Broadcast) A Town Called Hypocrisy Can't Catch Tomorrow (Good Shoes Won't Save You This Time) 4:AM Forever אם אהבת את האלבום האחרון את בטוח תאהבי לדעתי את השני, הוא הרבה יותר טובD: האלבום הראשון גם מעולה אבל נראה לי שיש אנשים שלא ממש מתחברים אליו כי הוא קצת הרבה יותר כבד... אבל לדעתי האלבומים הראושנים יותר טובים מהשלישי וטוב אני אפסיק לחפורD:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש גם את

Start Somthing שזה שיר מהדיסק השני שנקרא כמו השיר XD ובעצם אפשר לומר שכל השירים שלהם טובים
ראסמי אף פעם לא קרה לי ששמעתי שיר של לוסטפרופטס ואמרתי איכ לא בא לי את השיר הזה.. בחיים! ודווקא של להקות אחרות שאני נורא אוהבת כן יש לי שירים לא אהובים ~,~

M a a y a n K

New member
הכנתי ../images/Emo209.gif!!!

לגמרי לבד!! דווקא יצא ממש טעים ועוד עם סלמון!

MoonyAvFreak

New member
הא מגניב

גם אני אוהבת להכין סושי אבל אני לא אוכלת דגים XD אז רק עם מלפלפון. P:

CitizenErased

New member
לכל אוהבי הקייזרים ../images/Emo3.gif

אז ככה, חשבתי לי בגלל שהקייזרים כל כך התלהבו שיש להם מעריצים בארץ, חשבתי אולי לארגן להם איזה משהו קטן ולשלוח בדואר. ככה לאסוף מכתבים או משהו. אז אם אתם רוצים לכתוב להם משהו קצר (או ארוך) שאני אשלח, פנו אלי

היום הערב!!!!!!

היום הערב יצירה מקומית פה בפרדס-חנה, בואו כולכם! ואני עוד מעט יוצאת כי כבר מהבוקר יש לנו הכנות לערב, ואני לא אהיה פה כל היום. ואם אתם לא באים אז לפחות תאחלו בהצלחה! אהה כן ומחר יש לי מגן בטימטומטיקה, אז בהצלחה לי!

oshriti123

New member
LIAPBED של ביפי קליירו

למישהו יש גירסא נורמלית שאין לה הקדמה של חצי שעה/לא נחתכת באמצע ומוכן להיות נחמד ולשלוח לי?

למעלה